Ahhha vidji sto rade od nas. Vidji kecojevica
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Printable View
Ahhha vidji sto rade od nas. Vidji kecojevica
...Brnoviću što je ovo...što je ovooooooooooo....
Brnovicu ako imalo obraza imas mrssssss iz reprezentacijeee ***** li ti sve od isusa pa na ovamo!!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ako Brnovic bude selektor i u narednim kvalifikacijama, neka sve ide u k*rac. Covjek nas je kostao odlaska na EP i SP. :(
Mozda sam lud, ali mislim da smo ih imali kod 1-1.
Oce li ga maci vise, ili treba sledece kvalifikacije da se rvamo sa San Marinom, pa da nekom dodje do glave da nas amater vodi.
Mada, s obzirom koliko se (ne)primjecuje ista situacija u mladu reprezentaciju, ja mislim da ovo nije kraj. Nekad covjeku nedostaju prave rijeci...
Kakvi smo mi poltroni, COVJEK NAM UNISTI DVOJE KVALIFIKACIJA A NIKO DA SE POBUNI !!! PI PLACENICI OBICNI, OVI NAVIJACI SU JEDNE GUZICE MASNE !!!
Evo ih pomalo sa Brna odlazi.
Ovi igraci Moldavije citav dan po gradu bili, setaju, sjede po kaficima i dodju momci i daju nam 3 gola. Tako se to radi.
Sva je sreca te smo u petak izgubili. :biggrin:
Brnović nije još odigrao poslednju kartu sa klupe AHAHAHAHAHHAAHAHAHAH
poslato sa aždaha ljutita
Zivo me zanima sto ce Brnovic reci posle utakmice ko i sta ce sad biti krivi.Evo i "Brna odlazi" povika al dzaba sve su prilike da smo na njega osudjeni i sledeci ciklus.
Bog je na nebu, na čelu reprezentacije kuuuum
...dosta je bilo Brnoviću...
Osvetiše Moldavku S.Č. ;-) ..dobro, ''mala smo država,ovo je veliki uspjeh''.
Hahahah dobar bi se poster moga napravit s ovom scenom brnovica i drobnjaka, dje mu dobrnjak objasnjava kako i sto treba hahahaa
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ovo je gore od najgoreg Filipovica.
Jes iz niksica brna odlazi a ostali dio na to zvizdi sto nam to govori
brna i duško su dokazani stručnjaci, treba prepoznat kvalitet u igračima koji ne igraju niđe, dat i državljanstvo ako ga nemaju i gurnut u prve 11..
simići, volkovi, kasalice, fatos fatos, drina ćavi, vlado koji namiguje..
Ahahahahahahhahahahhahahahahhahaahahahahahahahahah a a Polesksicu opale ti obadvije
poslato sa S4 ubice iphone-a
ovo stvarno nema nikakvog smisla vise
hahahhahahaha kakav veličanstveni debakl