Velesile nisu ni Slovenija, Jermenija ili Island pa eto oni su jos u igri za baraž a ne može me niko ubijediti da oni imaju bolje igrače od naših znači problem je u struci.
Printable View
Velesile nisu ni Slovenija, Jermenija ili Island pa eto oni su jos u igri za baraž a ne može me niko ubijediti da oni imaju bolje igrače od naših znači problem je u struci.
Ljudi malo realnosti ipak smo bili u teskoj grupi..mozda ne velesile (ni mi nismo) tako ako pratite a sigurno pratite godinama razne kvalifikacije vecinom se ekipe ne kvalifikuju kad prospu neki bod (ili vise) kod kuce..trebali smo Poljsku ili barem Ukrajinu kod kuce pobjediti..znaci dvije tekme smo prosuli bodove i jos uvijek imali neke sanse (protiv Engleske da pobjedimo) zato sto su i druge ekipe prosule bodove ali ipak se nismo obrukali nego smo bili do kraja neizvjesni hocel bit-il-be bit..tako treba se spremati polako za sledece prvenstvo...polako traziti neke mladje igrace narocito u odbrani da jer neki igraci nece moci...
Nadam se odlicnoj igri i pobjedi protiv Moldavije da nam bude uverira za sledece kvalifikacije na evropskom
Dzabe nama odbranbeni igrac ako ne nadjemo nekog koji umije loptu bacit za spica. Lise boskovica mi ga nemamo a boskovic je na zalasku
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Iskreno, ja ne bih zvao igrace iz Cg lige u reprezentaciju dok ne pokazu bar nesto u koliko-toliko jacoj ligi. To sto je neko solidan u ovom raspadu od takmicenja ne znaci nista. Mugosa ce u februaru napunit' 22 god i ako sto misli o sebi treba sto prije da ide odavde.Pa onda vidjet' je li za reprezentaciju...
Pretpostavljam da je momak izvisio za neki transfer vanka na kraju transfer roka, pa je u Mladost pošo zato što nije imao đe.
Sevap je ovakav meč iskoristit da se taj igrač pokaže i da ode neđe vani. Ne samo što će on i klub uzet nešto para od toga nego će njegovo stagniranje (a rekao bih i nazadovanje) bit stopirano, i mogli bi da imamo odličnog igrača posle par sezona.
Kažem, utakmica koja ne rješava ništa po pitanju plasmana reprezentacije je prava stvar za ovako nešto, bio to Stefan ili bilo ko drugi.
A nije da se mali broj igrača prodao samo nakon jednog ili par nastupa za A selekciju.
Još jedan Crnogorac u PSV-u?
Nakon što je gotovo izvjestan transfer mladog igrača Zete Aleksandra Boljevića u PSV, ovog holandskog giganta bi mogao da pojača još jedan igrač iz Crne Gore.
Radi se o Borisu Cmiljaniću (17) koji igra za Budućnost.
Cmiljanić je već dugo na radaru kluba iz Ajndhovena, a prošle nedelje je bio u Holandiji gdje je prošao ljekarske preglede i gdje je dogovorio saradnju sa ovom ekipom.
On bi dres PSV-a trebao da obuče u martu naredne godine kada puni 18 godine i tek tada može postati zvanično član “Filipsovaca”.
Poenta moje priče je da će nam to valjat i to dosta za budućnost, ne zato da bi njemu uslugu napravili.
Čuli ste Savovu priču danas, igrač reprezentativac i onaj koji to nije su dva svijeta za ljude iz kluba.
Savo rece da ce dolazit dokle god ga zovu, znaci nista od njegovog povlacenja. Trebalo bi polako ubacati Djordjevica, Bakica, Boljevica pa eto i Mugosu u prvih 11.
ne znam zasto boljevica momak je cini mi se u dobroj stagnaciji
cenim da ce posjeta $utra bit ispod ocekivanja..*
Dolazim.
Ne znam je li bilo :D
http://25.media.tumblr.com/d17516662...s9bko2_400.gif
Mrs ***** ti mater u picku :lolblue:
takvi smo mi...ili titula prvaka svijeta ili nista.
sve mirno danas.
Pojedoh se što nemam slobodan dan.
Ukrajina i Poljska su bili domacini Eura,nisu mogli ni grupu proci.Osim vrhunskih stadiona sto im je ostalo od eura,nikakvog napretka nisu imali u igri,i prakticno im nista nije znacilo.Poljskoj posebno,jer su se navijaci okrenuli protiv Levandovskog,i zvidzdali mu u kvalifikacije.Ukrajina podmladjena,dobro uigrana,ali ipak prosjecna reprezentacija.Prijatelji saveza kao sto si ti,selektor,i ona grupica mutavih neznalica oko njega traze alibi dizuci u nebo ukrajinsku reprezentaciju.Osim par igraca i golmana,ovo ostalo su prosjecni i ispod prosjeka igraci.Igraju li im jos onaj,preziva li se Devic...i onaj defanzivac Butko.Bez Vucinica smo ih ugoste dobili,nisu nam sansu napravili.Oni cak Moldavce nisu mogli dobiti ugoste,a mi smo ih sa igracem manje.....
Samo smo san marino uspjeli kuci dobiti.Zbog toga ne idemo na makar u baraz.Neiskustvo selektora,promasene formacije i izmjene su dovele do toga.Dat Kasalici iz zvijezde da igra najbitnije meceve u kvalifikacijama,moze samo neko neiskusan da napravi...
Sad je pricha da smo napravili odlican rezultat....I pokusavate da nas ubijedite u nesto sto smo vidjeli svojim ocima.E ne moze bogami...
BRNA ODLAZI!!!!!!
I oni digimoni s njim...
Danas svi najavljuju igra Savic, a Sofro je sinoc rekao da nije izdrzao poslednji trening i da nece igrati. Nije mi jasno, ima li neko kakvu novost u vezi ovoga ?
a koga boli uvo više, iskreno...
ako neko ima 2 karte za istok ili jug neka mi se javi na 068401763
19. novembra vec igramo prijateljsku ni manje ni vise no sa Njemackom? Nije da se ne radujem ovom mecu, ali uopste mi nije jasan potez?
Mozda Dejo 'oce da otpusti Brnu pa ne zna kako :D pa se nada da ce nam Njemci dat' 4-5 golova. :p