Neće se Italija igrat.To će službenim rezultatom.
Ja sam bačio danas Indiana-Minesota 2.Lome sve redom na svom terenu pa da probamo i u goste.2.80 je kvota
Printable View
Neće se Italija igrat.To će službenim rezultatom.
Ja sam bačio danas Indiana-Minesota 2.Lome sve redom na svom terenu pa da probamo i u goste.2.80 je kvota
Novara - Atalanta X 3.30
Danas malo laganije....
Dublovi
1).
Albinoleffe v.s. Frosinone 3+ , q.2,10
Vasco v.s. Corinthians 3+ , q.1,85
2).
Austria U19 v.s. France U19 2 , q. 2,20
Montenegro U19 vs San Marino U19 2+ pp q. 1,80
3).
Rukomet ,Njemačka liga
Wetzlar-Goppingen ; Goppingen manje golova od 54,5 q.1,85
Košarka, NLB Liga
Igokea v.s. KK Zagreb 1 q. 1,75
Srecno !
;-)))) manje od 54 ce sigurno biti..... Xaxaxaxa kao da sam tipovao kosarku :) ..... ;)
Pi , mrtva Igokea
dodje to lagano....cekam gotingen over 141 za nekih 20, pa ako dodje to, uzivo cu nesto na ove 'talijane.....
EDIT: ufff...za dlaku...
Prodjoh nocas, sa 2 eura, 52 dobitak, odigra sam
Lugano- Ambri 1 (hokej, svajcarska)
Siena-Padova 1
Torino-Vicenca 1
Ginjon-Bastija 2
Modena-Empoli X
albinoleffe 1 2:1
reggina 1 1:0
siena 1 2:1
varese 2-3 1:1
novara 2-3 2:0
:)
dobitak....
Redjina 1:0 Peskara ~ 1 @ 1.80
Siena 2:1 Padova ~ 1 @ 1.80
Ginjon 1:4 Bastija ~ 2 @ 2.05
Luzenac 2:0 Rodez ~ 1 @ 1.80
GAP 2:2 Kolmar ~ 1 @ 1.75
E majku im je**m poremecenu vode 2:0 i iz chista mira dobijaju direktni crveni u 58 minut i ovi daju dva gola u 79ti i 89ti HOROR.
Ne razumijem ekipu koja vodi 2:0 i dobije direktni crveni karton to mi jednostavno ne ulazi u glavu o chemu se tu radi...
A ovi *****u te ga dadoshe masno u 89ti suturali se nedje tim autobusom dok se budu vrcali doma.
Yaroslav 1
Helsinki 1-1
Lulea 1
Federer na manje od 19,5 i ana ivanovic h1 na konacan ishod sa 50e...shto mislite? :)
Rus2 17:30 Baltika vs Ural 1 , q.2,50 ....
A nece, no 2 .... Oooooo majku im.... I batalio sam kladjenje ponedeljkom i cetvrtkom ...i opet poceh ....uzas....:(
ajmo danas predlozi
Senzacionalni lideri Bundeslige, ekipa Majnca, pokušaće da u subotu postave novi rekord nemačkog šampionata za najbolji start u istoriji tog takmičenja. Oni su otvorili novu sezonu sa 7 uzastopnih pobeda, i time izjednačili rekord Bajerna i Kajzerslauterna. Pobedom protiv HSV-a, Majnc bi ostvario osmi trijumf zaredom, i tako se našao na vrhu ove večite liste.
Na njihov eventualni kiks čeka drugoplasirana Borusija iz Dortmunda, koja trenutačno kasni 3 boda za liderom, ali ima bolju gol razliku. Borusiju očekuje gostovanje kod Kelna, koji je trenutačno u zoni ispadanja.
Majnc 1
Dortmund 2
Roma 1
furth - osnabruck 1
minhen 1860- wehen 1
ana ivanovic - goerges 1
ukupna kvota 2,9
Koln 1903 -B. Dortmund 2 @1.9 10/10
LJUDI OVO JE FIX SEZONE!!!JA DANAS STAVLJAM NA OWO SVE PARE SHTO SU BILE NAMIJENJE ZA SUBOTU I NEDELJU!!!MA NE,STAVLJAM SVOJ,MAJKIN,TATIN,BRATOV,SERTRIN I UJAKOV ZIVOT!!!!ODIGRAJTE OWO! :) :)
Nemoj slucajno velike pare stavljat.Njemci su totalno nepredvidljivi.1.90 jeste sjajna kvota,i ja cu igrat Borusiju,ali sa malim parama.Jedino ih je sigurno na golove igrat.
Dvojka jeste maltene sigurna na osnovu i kvaliteta,i forme i svega,i kvota je odlicna,ali se nemoj zalecat sa velikim ulozima.
Rozendal-Fortuna S @1 1.65
Bursa-Kardemir @1 1.70
Laneli-Eirberistvid @1 1.65
Sijetl-CD Civas @1 1.55
toliko od mene ;)