To je svima ocigledno, zajedno imaju skoro 30 nastupa, zajedno su dali golova isto koliko i Savic.
Printable View
Ee da,jel primijetio jos neko kako se Jovanovic udeblja' ?
Boske je bog otac. Kakav stav, kakva želja, nevjerovatan čovjek.
Poleksić, što se mene tiče, može da ostane na crtu pa neka se Božović vraća koliko god oće. Prvo zbog odlične partije, a drugo što mu je stalo više no većini tamo.
Jovetić, konačno nešto napravio. I on ide na pozitivnu stranu ove utakmice.
Savić odličan, kao da sam Bašu gledao iz najboljeg vremena.
Moram na tu stranu stavit i Boškovića, ne zato što je odigrao vanserijski, nego zato što je iznenadio, jer od njega ne očekujem ništa. Nesrećan gol, nema se što dodat.
Ali majku mu *****, NIKAD ali NIKAD više neću da vidim Nikolu Drinčića, Milana Jovanovića i Simona Vukčevića u dres svoje zemlje. Noćas se najbolje viđelo zašto prvi nema klub, i zašto ga ova druga dvojica praktično nemaju.
Zverotić iznenađujuće užasan. Sava niđe, Volkov ajde za prelaznu.
Neću da se griješim o Kecojevića, to je momak koji je tek drugu utakmicu tu, a i ne znam koliko on može da bi večerašnji nastup poredio s bilo čim.
Nije sramota izgubit od Engleske, pa ni 4-1, sramota će bit ako se pomenuti trojac opet bude zvao.
Steta, bas steta. :(
Prvo poluvrijeme smo odlicno parirali, u drugom pukli. Nije red da pametujem, ali kod prvog gola Drincic gleda onog Towsenda i umjesto da ga pokupi pa neka zaradi taj karton on ga pusta da prodje. Na sve to Boskovic daje autugol. Damjanovic nam eto vratio i to malo nade da mozemo do cuda, i onda pucamo potpuno.
Ono sto je sigurno, jeste da nismo sebi smjeli da dozvolimo da nam mec odluke bude na Vembliju. Imali smo dvije sanse (Ukrajina doma i Poljska u gostima) i nismo iskoristili. U dva najvaznija meca kvalifikacija mi primamo 4 gola za 45 minuta igre. Nadam se samo da ce Dejo da makne Brnovica i sa nekim novim (i boljim) selektorom da docekamo iduce kvalifikacije.
I na kraju zalosno je sto ce Engleska da igra SP. Ovo je presmijesno koliko su losa reprezentacija. Bilo koja jaca selekcija (Spanija, Italija, Njemacka, Brazil) ce ih u eventualnom mecu na SP ispratiti sa par golova.
ps. Beciraj i Kasalica su najgori igraci ove selekcije. Beciraj se gura zato sto je igrao za prslu i odvratnu Buducnost i sto je ponos svih Varvara, a Kasalicu neka mafija gura.
A dako se napuni stadion protiv Moldavije, valjalo bi pobjediti i ispratiti u svakom slucaju te momke do kraja. Nadajmo se da ce i Brni to biti oprostajna. Ko ce sad cekati ponovo sledece kvalifikacije i priliku za odlazak na veliko takmicenje...
Zajedno su dali golova koliko i ja za reprezentaciju.
E da, Brnovic ostaje trener reprezentacije, nemojte ni pomisliti da moze bilo sta drugacije da se desi.
Nadam se da ce Fatos Beciraj i Filip Kasalica dati te golove protiv Moldavije, prodati se u januaru u taj Valensijen i Belenenses, pa da ih nase oci vise ne gledaju.
Samo žalim što nismo imali kompletnu i spremnu reprezentaciju barem za ovaj zadnji duel, jer ovi Englezi su tako zreli da im neki autsajder da pumpica. Ali ovako se realno nije moglo očekivati ništa. Da se hoće više prodati taj Kasalica ili dovesti normalan trener da ga više ne gledam.
mislim da nista nije sigurno danas, svako igra lopte..Bosna je propustila 3-4 kvalifikacije sto zbog korupcije u savezu, sto zbog prosipanja bodova (izgubis bod kuci i halali se recimo u grupi sa Spanijom)..tek u zadnje vrijeme su sporavili situciju gdje se razni novinari ne mijesaju, kvazi menadzeri sa ubacivanjem fudbalera da se proda itd...a sadasnja grupa sa Grckom nije bas laka jer grci igraju fudbal koji nije lijep za oko ali je barem za njih efektivan...i uvim kvalifikacijama je Bosna prosula bodove kuci Slovackoj i eno ih grci za ledjima...uglavnom kad prospes i jedan bod kuci to 99 znaci da neces biti prvi naravno ove druge ekipe isto su prosule pa se to izjednacilo ali onda imas meceve kao danas gdje ne smijes izgubiti ali skoro pa nemoguce...
i da zali boze Damjanovica koliko podcjenjen igrac na ustrb nekih izvikanih i nesposobnih spiceva koji igraju radi raznih menadzera i starih zasluga ili zato sto ih predsjednik saveza gotivi.
neki kritiziraju Beqiraja..ali on po meni igra pogresnu rolu..stavlja ga na krilo a on nije graditelj igre nego zabijac..tesko da ce nesto konkretno odraditi na krilu..ili spic ili ne znam zamjena za spica ili iza spica uglavnom krilo nije za njega tu treba neki brzi okretni igrac..ne znam dal ima slifa (gledao samo jednom ili dvaput) onaj Setarlic cini mi se zove kad je igra za Mladost u evro kupu (znam ovo je druga stvar ali ipak)...
nadam se da neće biti nekog pizdunskog skandiranja tipa brna odlazi i tako to, jer to ni on, a ni ovi momci nijesu zaslužili takva glupiranja od strane malicioznih ljudi
Pod hitno se treba napraviti formacija gdje ce Boske biti prvi spic, jer momak prakticno svaku loptu sto dobije u 16 to je potencijalni go... Odlican igrac...
A ovako ce Dejo znate kako mi smo mala zemlja, kum je kum, nije dugme znate onu nasu narodnu opasku o kumovima, pa znate kako pola igraca nam nije igrala, pa znate sta bicemo treci, znate sta ebacu vas u zdrav mozak i dalje jer sam ja serif...
Poleksic je plakao posle autogola.
Savo je odlicno u odbrani igrao,svako probijanje zaustavljeno,pa pricajte sto ocete
Vule je najbolji golman kojeg imamo.. Ubjedljivo.
Ove kvalifikacije su veliki neuspjeh crnogorskog fudbala. U laksoj grupi, uz dva tima koja su walkover (Moldavija i SM), mi nismo uspjeli ne samo da napredujemo, nego ni da ponovimo rezultat iz proslih kvalifikacija.
U normalnim, srecnim zemljama za takve rezultate bi neko trebalo da odgovara. U Crnoj Gori, gdje Dusko Vlaisavljevic moze da upropasti 5 generacija i ostane ziv i na klupi, i dozivi da ga novinari nazivaju "crnogorskim Aleksom Fergusonom" ( kuca se srusila tome ko ga je tako nazvao-znam da kunem ka' Amfilohije ali je u ovom slucaju adekvatno)-cisto sumnjam.
Zao mi je samo ovih momaka, koji su dali i davali sve od sebe. Nisu oni krivi sto su vodjeni od ignoranata, koji su dalje vodjeni od neobrazovanih bivsih velicina,seljaka i polukriminogenih elemenata. Zao mi je Poleksica, koji je stizao da odbrani sve zhivo, zao mi je Savica, koji je igrao u odbrani kao Paolo jebeni Maldini, zao mi je Damjanovica koji je iz nekakve amaterske polulige dosao da igra na prokleti Vembli protiv prokletih Engleza i dao im gol, zao mi je Jovetica koji je povrijedjen stiskao zube i pretrcao 20 jebenih kilometara veceras. Ne znam vise koga mi je zao...ali znam ko bi mi visio na stubu srama narednih 20 godina minimum. A to nije Branko Brnovic, ili makar nije on sam.
Promjena selektora-donijece koristi ako tom sledecem omoguce da radi. A ako ne-nikakve potrebe nema, slobodno neka ne trose pare nego neka ostave Brnovica. U stvari jos bolje, neka dovedu Duska Vlaisavljevica. On je crnogorski Aleks Ferguson, i on je pokazao i dokazao kako treba da se vodi fudbalski tim. Najvise se cudim Dejanu Savicevicu-on makar ne mora o parama da razmislja, a izabrao je da saradjuje sa polusvijetom, probisvijetima i hijenama fudbala, jer mu je to drustvo sa karata i iz kafana. Bravo Dejo, pomokrio si se po karijeri, po onom golu protiv Barselone, po Berluskoniju i Kapelu i Ljupku Petrovicu koji su ti dali shansu, po svemu.
Opet kazem banujte, brisite, boli me apsolutno ona stvar-sve sto je ovdje napisano je zhiva istina, pa ako vam smeta, neka smeta.
Žao mi je što su ovako izgubili, nisu zaslužili to..
Svejedno svaka im čast, u utorak svi protiv Moldavije na stadion da podržimo te momke..
A sto mislite da damo Ibrahimovicu pasos pa da igra za nas, a?
Ja bi Brnu ostavio još malo da opet ništa uradimo :)
Jedini žal što nije bilo Vučka, Baše i Džudovića.. Noćas je ovo bilo realno, svaka čast momcima.
I još nešto nadam se da vam je Joveta dokazao kako se igra za repku. Ovo noćas je bila klasa.
Engleska vs Crna Gora - emisija poslije utakmice (11/10/2013 ... www.rtcg.me)
http://www.dailymotion.com/video/x15...-rtcg-me_sport
sve najgore Kasalici i onome ko ga gura u nasu reprezentaciju
Tuga ljudi moji... muka mi je bila svo vrijeme tokom poluvremena i evo ne prestaje, a mogu mislit kako je tek njima.
Mnogo mi je žao svog truda i znoja što su prosuli, i što su dali sve od sebe... zaslužili su više od trećeg mjesta.
A svaka muka na njih, od povreda, do baksuza i trenera koji umjesto da je pošteno zaradio tu svoju poziciju, pa počeo da se kali đe treba,
na klupi Dečića ili Crvene Stijene, on se razbacuje u ulozi selektora, baca nekakve pošalice na konferencije za štampu,
igra se šmekera, da bi na kraju sav trud, i rad i ljubav koju ovi momci poklanjaju cijeloj zemlji prokockao po drugi jebeni put.
I krivo mi je zbog Damjanova 4 gola, i klase koju je pokazao,
Zbog Poleksićeve mirnoće i sugurnosti pred 90 hiljada ljudi, nakon tri godine neigranja.
ZBog Savića, majstora sa svoje 22 godine, zbog Jovete i one prečke koja bi da je ušla, siguran sam hiljadu posto, promijenila sve.
Zbog Sava koji je uvijek nepravedno osporavan, a da je imao Kasalicinog menadžera imao bi Maikonovu karijeru.
Zbog Baše, Mirka, Bonje i Džudovića kojima nije bilo lako da ovo gledaju, u nemogućnosti da pomognu.
Krivo mi je jer nikad, nikad ovi momci nisu dozvolili sebi da odigraju diletantski.
Krivo mi je što smo prokletim imperijalistima svojim malerima, povredama, prečkama, penalima i autogolovima olakšali posao. Bolje im je da ovakvi na mundijal ne idu, naletjeće opet na neke Njemce ili Špance koji će ih sahranit.
Nije fer.
Predstoji rekonstrukcija. Zbogom mnogima koji su u godinama i koji treba da otvore mjesto za mlađe.
Neke koji nemaju klub i formu više zaista ne treba zvati ako ne promijene svoju situaciju. Izgurali su ovu tešku utakmicu da nismo izgubili obraz,
i ne treba biti licemjer, mnogo su dali u prošlosti, ali moraju nešto prvo sami da učine da bi ponovo dobili povjerenje.
Između ostalih mislim i na Simona. Svi smo željeli da ga vidimo na terenu, jer ne zaboravljamo kakav je to talenat,
ali njemu ide na dušu onaj treći gol. Pregažen je u duelu u kom nije smio biti pregažen.
Brnović je istina imao lošu situaciju sa povredama, ali to ne opravdava onako loše izmjene.
Bećiraj? Čemu? Kada je njegov ulazak nešto promijenio? I to umjesto Sava koji je igrao perfektno!
Zamjena Jovetića Kasalicom (osim ako Joveta to nije tražio sam) je idiotska, 10 minuta pred kraj on time psihološki "gasi" ekipu. Šalje im poruku da je gotovo, ne igra do kraja, nego napolje ide lider, srce i duša ekipe. Je li htio da spasi obraz, time što bi ostavio 3:1, i branio taj rezultat?
Pa mu ni to nije uspjelo. Žao mi Kecojevića, dao je sve od sebe i u nekim momentima odigrao sasvim dobro, protiv Moldavije će siguran sam, pokazati da se na njega može računati.
Bilo bi lijepo kad bi Brna bio častan koliko i ovi momci, pa da mjesto ustupi nekome ko će valorizovati sav njihov rad... koji je uistinu ogroman.
Da im pruži tu priliku da odu na veliko takmičenje prije nego što se završe karijere majstorima poput Vučinića, Baše i Damjana. Oni mogu još jedan ciklus, i onda postaju veterani.
Momci su dali sve od sebe i nisu zasluzili ovakav rezultat na kraju!! Strasno mi je zao poleksica koji je fenomenalan bio nocas i Boskovica koji je ispao baksuz a dao je sve od sebe!
Selektora treba pocerati, kao i Kecojevica, Kasalicu, Volkova... Brna i nije toliko lose vodio utakmicu nocas, ali je do sada pravio katastrofalne greske.
I da Vukasinu su suze krenule nakon onoga autogola, bas se vidjelo!