Ne no jedno 5 miliona je vrijednost ekipe, maktese časti vam, sto lupate kad ne znate.
Printable View
Ne no jedno 5 miliona je vrijednost ekipe, maktese časti vam, sto lupate kad ne znate.
Ok ti znas... ;)
Olimpija izjavila da sa 7 miliona ulazi sl. Sezone u ABU sa namjerom da se plasiraju u Euroligu...
Tako da to su te cifre otprilike za ove "bogatije" ekipe (manje/vise) na godisnjem nivou za potrosnju sigurno.
Zvezda i Cedevita tu prednjace za sada
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ivanovic ima 15k za ostale ne znam
Dobio novac na konto stare slave [emoji14]
Uprava buducnosti obozava pozere na utakmicu. Tu smo da navijamo a ne da se slikamo i buljimo u ekran debili !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b0625f4d1.jpg
ovakvi posteri su mi nejasni totalno, znači sad će svi da se slikaju jer je nagrada telefon
Koliko su glupi samo.
A nece bit puno karata u prodaju, bice podijeljeno po voliju i predpostavlajm po partiji a mi obicni smrtnici sto zakucimo zakucimo...
Veliko interesovanje :)
http://m.portalanalitika.me/clanak/2...c-sa-cedevitom
Zamisli ti koliko trebaš da budeš GLUP i RETARDIRAN da u utakmici godine, kad je bitno svako grlo, kad publika MORA da bude šesti igrač - ti praviš akciju za fakin' telefon đe bukvalno navijanje stavljaš u drugi plan a u prvi jebene selfije i poziranje tokom najbitnije utakmice u godini, stvarajući takko pozorišnu atmosferu, baš ono što ni trener ni igrači nikako ne žele?! Pa majku li vam ***** ima li iko tamo normalan????!!!!!!!
Sent from my P10+ using Tapatalk
Varvari u Zagrebu.
https://youtu.be/hyzyyTJTP5g
Naci ce se karta.
Prvi mec sa cedevitom, bio sam zauzet i u 20 minuta prije meca dosao i na šalteru kupio kartu. Bice ih sigurno opet. :D
Mislim da ih ovaj put nece biti jer ce malo da ih puste u prodaju. Tako da je bolje i u petak sto ranije je kupiti.
A za moje karte se ti prijatelju ne brini, ja ne cekam da mi je niko niti pokloni niti da me zaduzuje zbog 2-5e, nego svaku platim i to ako te interesuje prolaz 4 lijevo svaki mec skoro
Pa da, bolje je na vrijeme rezervisati svakako. :D
Ja svake sezone uzmem sezonsku. A odgledam mozda 50% meceva. Vise kupujem kao podrsku klubu i da se ne maltretiram kod ovih ovakvih meceva.
Ja sam Podgoricko dijete :) Mogu se voljeti dva kluba. U Buducnost sam fudbal trenirao nekoliko godina. Imam upisane nastupe i za prvi tim.
Imam i clansku Zvezde :D Moj san je finale Zvezda Buducnost. Ne krijem ja, zna se. Ali me jebu redovno za to.
Zvezda da igra protiv Komana, odakle sam, za Zvezdu bih navijao. Ali ne znam da li bih za Buducnost :)
zna li se od kada će biti puštene u prodaju?
Šta bi sa kartama? Pođoh sad da kupim, zatvoren šalter
Nema, juce sve otislo, danas je biko 100,jutros.
Ko je uzeo uzeo je vise nemahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...501f5b8fd2.jpg
Ja nabavio karte, ali ne znam hocu li stici. Knap sam sa vremenom, bukvalno da dodjem, odgledam i vratim se
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Nisam ni znao da se juče prodavalo, a jutros ne mogadoh zbog posla..
Ako neko ima jednu da proda neka se javi u inboks
Nije se ni prodavalo juce, samo 150 jutros. Bice valjda i za stajanje 400-500 karata sjutra.
Pustite safru, javite se meni
Svi u varvare, karta 3€ :)))
Nema se kičme za to
Ja bih isto isao na tekmu ako neki ima karte da prodaje neka posalje PM ... Trebaju mi 3 karte.
Najvaznija utakmica. Od prve sekunde jako i finale je tu.
sram ih bilo za ovo da se do karte ne moze doci. Cus rasprodate, nisu ni 500 karata pustili u prodaju. PIH!
Eto im plastični navijaci sjutra koji će da se slikaju i da se pitaju "Kakva su pravila u ovom sportu?" Liše grupe varvara, odje su se u upravi kluba OGRIJESILI.
Ali kako siješ tako žanješ.
Nadam se da ipak momci neće ispaštati rezultatski.
ja iz Tivta sam nabavio karte a vi gore ne mozete eto koliko ste se potrudii. i to vjerovali ili ne brat mi otisao na blagajnu bio u prolazu nidje nikog nije bilo.
dobar dan, imate li karata, moze tri komada, hvala do vidjenja.
Ja juče u 10 ujutru otišao tamo, jedan lik ispred mene samo, može li 4 karte? Može. Prema tome idući put ne serite nego ostavite telefone i kupite kartu.
Može li Budućnost? Po meni Cedevita jača ali u Morači smo mi bliži
Sent from my SM-N950F using Tapatalk