Vjerovatno misli na 'MyDocuments' ako je stariji Win ili ti korisnicno ime ako je noviji...
Printable View
Vjerovatno misli na 'MyDocuments' ako je stariji Win ili ti korisnicno ime ako je noviji...
https://i.postimg.cc/d1wcqysf/Capt44ure.png
evo predjoh na desktop koji je na 7, to je ovaj user folder, ili sto veli Fidel MyDocuments na xp. inace, ovaj problem mi je na 10-ku na lap top.
Moze li ono preko preporties-a?
Proporties - desktop - onda ima da se strakira kako se sjecam za win7.
Sent from my iPhone using Tapatalk
harry, izgubio si me ka na karte :)
desni klik, personalize, themes i onda desktop icon settings
Evo sad udjoh na laptop, na win7 je personalize - change destkop icons i strakira se to sto hoces :) na win10 bi trebalo da je slicno :D
https://i.postimg.cc/D0DBC98T/Capture.png
evo ga, isti je postupaki na 7 i na 10-ku, strikira se 'user files.' hvala momci. :)
zna li neko kako da rijesim packet loss? javlja se dok igram LOL u nekim random momentima, nekad u pocetku gejma nekad sredina nekad kraj. Zna da se desi u skoro svaki gejm a nekad se desi da zaredjam dva bez
Je li uspijevao ko da poveže Lobod TV ili Total TV risiver sa ovim Xiaomi "daljinskim" što dođe instaliran u telefonu?
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Jesam ja total, mada mu nisu sinhronizovane sve komande, rade one najbitnije, channel +/-, volume +/- i brojevi. Za taj Lobod cisto sumnjam da i znaju da postoji ta divlja marka, mada ne oosta da probas.
U stvari kad se sjetim mislim da nije sa preinstaliranom aplikacijom, nego peel remote sto se skida. Nadjes na upustvo koji ti je model Totalovog resivera, udjes u ovu aplikaciju, imas opciju add other device, pa set-top box i vidis iam li ti tog tvog modela, ako ima uparis ga.
Nađoh i u ovoj oficijalnoj Total risiver, samo ne radi Vol +/- , to moram da vidim još :D
Jel to Mi Remote, ja nema sanse da nadjem, Kaon je proizvodjac ovog resivera sto sam ja imao?
Jes Mi Remote, i jes Kaon.
Onda je to novija verzija dje su i Kaon ubacili, odlicno.
update-ovah skype i sad mi se bukvalno raspada, koci ne vide se emotikoni, ne mogu da saljem poruke.. je li se desavalo kome slicno?
znaci nije do mog komp-a, e pa dobro.
Ima li ko da je vjesht u Photoshopu da mi da 2-3 casa obuke uz nadoknadu ili da odradi par stvari,placanje po dogovoru.
Ja
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Imas PM