Nemoj, života ti. Ne ponovilo se ono... Ne valja snijeg u gradovima, samo na planini.
Printable View
Nemoj, života ti. Ne ponovilo se ono... Ne valja snijeg u gradovima, samo na planini.
Ono je ljepota bila :DMalo da zabijeli :)
Da vam kažem...bolesno je da je juce bio 21 stepen u PG ali brate nema onoga mrznovčeta od kiše....ljepota....iako volim suvi zalad uz malo sjevera ono po dva tri dana tu i tamo, i volim da je zimi zima a ljeti toplo, ako biram izmedju kiše i ljet u decembru, biram 42 u decembru! Eto tako! Polako da postnemo Kalifornija...zimi 42 a ljeti 58 i vlaga nenormalna, aligatori krenu da se razmnožavau, jegulje postanu po 6 metara i tako to...
Ne treba to da bi se razmnožavale te nemani.
Eto krokodila koliko oćeš :D
Jutros led na stakla, pocinje zima polako.
E kako je zima jutros, aoh. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prelijepo :)
Dje su ljubitelji kise, ne izdiru ga na ovo sunce ili su ipak iskoristili predivan dan ?
https://i.postimg.cc/Wzy1b5D4/IMG-20...3442071758.jpg
https://i.postimg.cc/Y00SH5CV/IMG-20...8314535794.jpg
Ne pamtim ovakvo zagađenje vazduha, izađoh da prošetam malo vrnuh se posle 15min doma. Otvorih malo doma prozor da testiram, poluđe prečišćivač, ode put 300 odma užas...
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Nema kiše, sve je vele potpuno ok, nema amonijaka to je najvaznije :)
Vjetar ne duva i to je to...cim dune śever sve kristalno bude, a nekad je duva češće...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Neka sam docekao komarac da me ujede 27 decembra. Svu noc zujao oko glave, nervno.
E vala se prošle zime "naduvao" i za ovu. Mogu nekako da shvatim da neko voli kišu ali sjever u Podgorici. Pa nemojte. Možda dva, tri dana da pomete sve. Ali duže od toga ili često neka hvala. Bude hladnije u Podgorici nego na Žabljaku. Bejaole tamo
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Mogu mislit kako uzivaju ljubitelji kise....pretpostavljam da nedje setaju u ovoj romanticnoj noci :)
Kakav dan za kafanu...
otvorilo se nebo...mislim da ću tražiti veš po Starome...ne znam što ga širih jutros i zaboravih na njega...
Od noćas valjda Gopsodja Bura. Više se ne sjećam kad je puvala. Iako znam da će me sinusi zaboljeti, jedva čekam da osuši ovu memlu.
U Hn n epamtim kući da je bilo toliko vlage i da se za svo vrijeme sunčanih dana nij eosušilo oko kuće.
Nema šanse da mpogu vrijeme da potrefe. JUče kaže sjeverni vjetar do 30 čvorova, a jutros nema daška vjetra. Rekli sunce ono oblačno. A ja požurila sinoć mašinu da uključim :D
Je li se meni čini ili je danas katastrofa ledno?
mene zima vazda iznenadi :(
Milina, pravo osvjezenje
meni je trebalo za neku moju bitnu stvar i odlucila sam da ih slusam, čak sam se interesovala kao kod aerodromske sluzbe oni su kao najbolji, ma nasla sve veze koje mogah i on mi kazu potpuno suprotno od nasega hmzcg...jedni vele mozes, bice mjestimicno oblačno sa dosta sunčanih intervala i mogućnost za kišu ne postoji...ako se i desi samo će prokapati, a ovi sa aerodroma, ni pod razno, kiša cijeli dan...
epilog, hmzcg je u bobu pogodio! Prokapalo oko 8, samo par minuta, oko 12 još minut, a ostalo vrijeme, sunce i oblačno ali ništa opasno....uglavnom prvi put su me "ispoštovali" :joy:
Od ponedeljka kiša
I to bas dobra kisa od ponedeljka sa juznim vjetrom, bas ce bit divno :angry:
Pa dobro, nije odavno, neka je malo:joy:
pocele su kise da nam donose epcg izvjestaje, samo neka pada 😂
Juce i danas predivni suncani dani....jes' to malo nenormalno, ali dobro sad.
Jeste, samo sto je jutros u 7 sati bilo 0°
Niko nije ni rekao da je bilo toplo. :D A suncano, jeste.:blush:
Narednih dana očekuju se obilne padavine i jak južni vjetar
https://m.cdm.me/drustvo/izdato-upoz...-juzni-vjetar/
Kakav dan danas..U Sutomore u kratke rukave
ebeš ti decembar i januar bez gospodina sjevernog vjetra
тапаталк