Ne naravno, ne pricam za moje auto.
Kad si tako pametan, zasto nisi kupio novo auto nego minija?
Printable View
Linkove sam poceo da izbacam posle tvoih prozivki, prozivas svakog zivog ovdje.
Nasao si djevojku sa 25 prvi put , do tada si isao sa erotikom u wc i sad svakog tamo saljes.
Ti nekome da se sprdas sa izgled?
Covjece, indalid si, imas 25 imas vjestacki kuk, i sprdas se nekome?
Kod frizera da me sminka? Znam da si gej cim se sminkas, a i nik i avatar ti je takav.
Pricas meni da nadjem zivot? Pogledaj koliko postova imas ovdje, po vas dan si na kompjuter i na forume i pricas nekome za zivot?
Mislis ako si sa 25 prvi put uvatio djevojku za dupe da si kralj.
Zaobidji me predosadan si.
A da sam ti nebitan ne bi te nerviralo ovo sto ja pricam i ne bi prijetio
Hahahhahha... Cuo sam ja za tebe hahahha.... O kuku, ti na borislista? MOra da si kecere u USA gledao.
Pokazao si da si koliko imas hrabrosti i koliko mozes samo da prijetis samo preko interneta. To sto ti pises mene ne nervira jer si nebitan, a ovo sto ja pisem tebe nervira, znas dje zivis ali ne smijes da dodjes.
Prijetio par puta (cak jednu subotu ostao kuci da ne bude da nisam tu kad dodjes) kad ono nista , nema te.
Nema sto , jak si (preko interneta).
Moj broj ti ne trebam znas dje zivim ;)
Sto se tice zdravlja, ne diraj ti mene, necu ni ja tebe ;)
Koja safra u crnogorskom narodu....Nije ni chudo kad ovakve slike postoje....
http://www.motivemag.com/Content/upl...nton_600_3.jpg
Cemu sve ovo ljudi, ka' djeca ste, pricamo o kolima jeba vas pas!!!!
Salje mi poruku na pm i kaze ne zna dje zivim, do sad je znao ahahahahahah :)
Ako se ne dofatite nista ucinjeli niste.
don't you need somebody to love?
fabia jeba te taj trile sto ga toliko spominjes :(
Evo javno da kažem da ne bi mijenjao moje auto staro 16 godina, ni za KIU pro ceed, ni za golfa 5 ni za pasata 2002, ni za oktaviju....
Ajde batalite da prijetite ka đeca, bolje da se nađete neđe u grad, popijete koji tuborg (ili pojedete kapri :cool:) i puštite gluposti...
Rekao je to u afektu........
ubistvo u afektu...3 do 5 godina
Ja bih licno radije vozio neko novije OK auto nego neko sto je prije 15 godina bilo dobro.
Ne ono neki punto/yugo novi vs m3 nego slicnih(koliko toliko) performansi, but that's just me.
Kad sam ja djevojku nabavio , slabo je ko ovdje djevojku ima' :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Najjache su odje podjele shto smijesh opsovat i chemu se mozhesh posprdat i shto spada u sramotu hahaha
Ne pricam za kola stara 15 godina, nego npr da imas 12-13 hiljada , bi li prije kupio kiu novu ili audi/bmw/mercedes... par godina star?
Ja se ovdje nikome ne sprdam niti prozivam prvi. On mene proziva i on mene vrijedja kako ja izgledam (samo sto se ja oko toga ne nerviram), cim je poceo da se bavi time, vratio sam istom mjerom.
I kad tako branite, sto ne vidite kad se on sprdao za invalide?
ajde sad izbrisite ove gluposti
uzimao sam auto prije pola godine, i za 12-13.000€ (koliko sam mogao da se isprsim) se mogao nac merc ili BMW star 5 i vise godina, najcesce u prilicno krsh stanju (sjetice se neki CLK koji je Noothing, ko ga je vidio, narocito zagledao ispod habue i sl, znace o cemu pricam), toliko o tome "par godina star".
O ovme pricam, sprad se kako su vozaci vw-a invalidi
I da te zamolim, da batalimo ovu pricu da ne tezinjamo ovaj narod. Radi sto oces, samo mene ne prozivaj i ja tebe necu nikad prvi.
Ok?
hahahahahahhaha jesi li ti uopste svjestan razlike izmedju tvog i njegovog sprdanja? :D
Uh koji crnjak, imam PM-ove, ali da opet pokazujem ovdje da lazes, nemam namjeru
poz
Zast na ovaj forum ne moze nista da se napise a da se ne dijele epiteti?
Evo kralj si, ja ti ga priznajem :rolleyes:
Ajde nadji dje sam ja rekao 2 godine, a da znam da ne moze dvije godine, pricam za 5-6 godina. I bolji je Balsin S4 star 11 godina,nego sve kie zajedno,a prodavao ga je jeftinije nego sto kosta kia proceed.
Nije sve u godistu
sprdashi se ti to? Evo:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=5737
il ces sad opet (po treci put u 2-3 dana) da se vadis na lapsus, ili da tvrdis da "par" u tvom skromnom rjecniku znaci "5-6"? :p
Sto se tice epiteta, dosta si ih razdijelio odje, neka, "strucnjak" cak nije ni uvreda (eto, ja sam strucnjak za ponesto :cool: )
Bukvalno shvatas par, prije toga je bila prica za pasata i kiu, ali ti to naravno nisi citao, nego si se odma ukljucio da bi pokazao kako ti znas. Procitaj sve pa onda pisi, a ne u pola price upadas
procitao sam sve. Da, par je DVA, "strucnjace" (ovaj put opravdan epitet i navodnici). A izgleda smo svi bukvalno shvatili da je turbina trubina, a zapravo je bosh pumpa. Boze, kako smo svi odje glupi i bukvalisti, a ti pametan :roll: Ajd odmori par dana (par, u tvom tumacenju te rijeci)...
U nedelju 12.9. se vozi CEZ brdska trka na stazi Glava Zete-Bogetici,koga interesuje moze da isprati dogadjaj...
U svakom slucaju je bolje kupiti Kiu novu nego polovnog Bmw Audija;MB za iste pare iz vise razloga jer zato sto je Kia nova i nece se kvariti ,a u polovnog Audija ;MB,BMW moras da ulozis dobre pare za obicnu sitnicu a komoli vise posebno sto se kod nas kupuju auta sa italijanskog groblja tako da auto od 5 g ne vrijedi pare prebijene..a skupa su
P.s Slazem se sa Igorom R u nekim stvarima na primjer Audi A6(C4) mnogo je isplatljivije voziti nego Audi A6 iz 2005 ili BMW 2005 zasto ?zato sto se ne kvari,zasto? zato sto su djelovi jeftini,zasto ?zato sto to auto u prednjem trapu ima samo dvije jabucice i dvije spone zato sto mu je jedna spona 8 evra.....osnovni servis kod novijih auta ce da pojeda para koliko na jednog C4 i Mb 124 nece za 10 godina