inace 90% ekrana kod nas su sa alije
Printable View
inace 90% ekrana kod nas su sa alije
Ja sam stavio s alia prije jedno godinu dana.Jedne zamjerke nisam imao.Osvetljenje,touch.Sve radilo top.Tako da nemoj da te po udaraju po usi s pricom orginal.P.s Pogotovo za baterije kad sam tako odje stavio "orginal" posle mj dana uzas.Kaze mozda je do cipa..Vazi,nikad vise iphone.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Tako sam i mislio :) pretpostavljam da svi oni narucuju sa alija.
Evo u Bg mogu da podjem i da mi daju novi adapter.U delti me odbijaju.Kazu da donesem racun iz autorizovane apple radnje i da ce mi odma zamijenit.Ce da se ganjamo bato :Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2fab1d6a1.jpg
Jedno glupo pitanje . Kako na iphone konkretno na max da promjenim zvuk obavjestenja na viber u ? Ubi ne ono piii jednolicno
otvori viber
more
settings
notifications
i vidjeces petu stavku
Jedno pitanje, napravio sam novi Cro nalog radi skidanja jedne app.
Izlogovao se sa postojeceg US, logovao na Cro skinuo app i vratio se na US. Rezultat? Nema nijedne slike sa iClouda prije 2. oktobra 2018 !?!
Na tabletu stoje, na iCloud.com svaka stoji jedino mi ih u telefonu nema.
Storage iClouda pokazuje da su tamo, storage telefona izgleda ovako:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f02401a80.jpg
Sta se desilo?
iskljuci pa ukljuci opciju photos u icloud i sacekaj dako povuce fotografije
Nece, evo dva dana nista.
Jao..Znaci pisao aamnamail Apple-u i odgovorili su mi u roku 10minita.Prosto da ne povjeruje covjek.I to sam im pojasnio problem i upucivali me na Cro. i na kraj sam ih zamolio samo za case number jer mi to traze u deltu i poslali su mi.Jedva cekam u Deltu sj da podjem i da vidim tupanim* facu :D
Ima jos jedan mail da posaljem ovima s sve komplimentima i cudima za nas resseler divni.
Svaka rabota nam je ovakva no i ovaj narod jadni.Kad dobiju odrican odg misle to je to,pokriju se usima i kuci..
Kako da povratim viber poruke sa Androida na iPhone?
Odradih backup na starom telefonu, medjutim ne prikazuje Restore opciju..
Mislim da ces to bas tesko odraditi,neka me neko ispravi ako grijesim ali ne mislim da je to moguce...
Ne postoji opcija kao na Androidu da automatski vrati sve?
Postoji jedino sa IOSa na iOS
Meni je jedan bio na najnoviji ios npr 11.1 a drugi na 11.. i dzabe radih backup nije htio restore ?!??!?
E jbg, nagrdise me sad sa tim..
pozdrav ljudi, kako da vidim na kompu stvari sa moba posle uradjenog backupa preko itunes i da li mi je ujedno backupovan video i photo sadrzaj sa photo vault(aplikacije u kojoj se cuvaju photo i video zakljucani, odvojeno sa galerije)? zanima me i da li je pametno iphone6 update sa ios 11 na 12? zahvaljujem
Pa mislim da jeste,radi odlicno iOS 12
Ima 7 mjeseci kako sam kupio Iphone X u Telekom.
Od firme koristim mtel karticu sve vrijeme.
Imam problem da s vremena na vrijeme ljudi me čuju kao da pričam iz bunara te mi se gubi signal itd... Da li mislite da je problem do:
1. Uređaja
2. Prelaska sa 3G na 4G mrežu tokom razgovora
3. Lose sim kartice
Imate li kakav savjet šta da uradim? Jer me poluđe to da svaki drugi treći razgovor - ljudi me smaraju - ne čuju me a često mi se desi da mi poziv fejluje, ono kao call failed u sred razgovora - te sam zbog toga sumnjičav prema mreži. Mislim, ovo pišem svjestan činjenice da je 4G rasprostanjenost na MTEL-u jako ograničena, da ne kažem mala. Pa zbog toga možda ... šta znam - nisam pametan. Čisto sunjam da telefon od 1200 jebenih eura ima ovaj problem.
Je li neko imao sličan problem sa sličnim parametrima?
Hvala puno
vjerovatno do uredjaja
mada ja sam jedno vrijeme imao naviku da u toku razgovora drzim prst na rupu od mikrofona i ljudi su mi stalno skrenuli paznju da me ne cuju
Baš mi se i ne nosi tlefon u poslovnicu da ga šalju da se rastavlja... Jednom kad se rastavi - nikad se ne sastavi, poslije vazda neki problemi. Pih. Ispravite me ako griješim.
nece da se rastavi
ti dobijes novi, nema popravke
probaj da ga nosis u iCentar
Kako misliš novi? Pa ne daju novi telefon pa sve ne znam šta da je problem. Uradiće sve samo da ti ne daju novi... Mislim - ako se politika firme telekom nije izmijenila - a čisto sumnjam da je.
apple daje novi telefon, tj. refurbished
ovi ovdje ne rade nista na njega, radi se samo dijagnostika i ceka se novi
Hvala na savjetu. Evo sam isključio noise reduction, maknuću masku i isključiću 4G, pa da vidim je li do toga. Ako i dalje bude - onda ću poći do poslovnice da se informišem. No je crnjak mlatit' do tamo, čekat' red itd... :(
Hvala puno svakako
Zna zbog maske da bude...
Sent from Tapatalk
Kako je poceo viber da koci nerealno. Jos neko?
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni em što koči, dešava mi se i da ne mogu da pošaljem poruku nikome po jedno pola sata ili da mi prekine poziv posle minut/dva, neki imaju naviku da me stalno zovu na Viber iako ludim od toga. whatsapp mi radi bez greške recimo :)
radi viber meni odlicno
probaj da ga reinstaliras
meni isto radi top mada jebo viber. Whatsapp zakon
Sledece pitanje za znalce iosa.. Drugarica je pravila id nalog kad je aktivirala tel, napravljen je novi mail i povezan je sa nalogom za koji naravno ne zna password ni od maila(yahoo ne mogu da uradim recovery pass jer je stavila neki americki broj izlupala) ni od naloga, pa da vas pitam postoji li neki nacin da se nalog nekako obrise sa tel jer tokom koristenja trazi update i potvrdu naloga.. Telefon ima racun i garanciju iz telenora ako sto znaci..
Mora poci u icentar,jedino oni mogu(ako su na volju) da ti pomognu ili ako ides negdje gdje ima apple store pa licno da ti odrade ali obavezno sa racunom...
u icentar je doslo do promjene ljudi, mozda i budu htjeli, a mozda budu jos gori
Ako ti ne pomognu pisi apple-u direktno izaci ce ti u susret,amerima je korisnik najbitniji ;)
I centar sam zvao jer je drug tako zavrsio, ali su mi rekli da oni ne mogu pomoci u ovom slucaju nego da moram traziti najblizi apple store..
U ponedeljak cu probati da odem do njih mozda pokusaju da ga otklone..
Majx znas li mozda kako da ih kontaktiram, jer Cg nema na listi, ako izaberem neku drugu drzavu izbaca mi da sam unio pogresan broj za kontakt i ne mogu da posaljem zahtjev, a soluciju za chat nisam uspio da nadjem na njihovom sajtu.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Moguće da ne mogu, neka ide u telenor...