Nema odmora dok traje obnova.
Poslato preko goluba pismonoše
Printable View
Nema odmora dok traje obnova.
E...opet chatujemo
Ne, ne... Nikako...
http://img.tapatalk.com/d/14/07/27/anuvy5y9.jpg
sto je ovo-feedback score...
Da ocjenis prodavca ako oces i ocjene od drugih kupaca.
Iz it dzast mi ili CDM ucitava mnogo sporije nego inace juce/danas ?
Dzast ju
Meni vjerna T2, koči u zadnje vrijeme pa moram češće refreh...
Ima li kakve šanse da dodate opciju na Tapatalk da se brišu postovi?
^ Podrzavam. Moze da se edit-uje ali ne moze da se brise.
Ar ju shuuuuuurrrr ?
http://www.dodaj.rs/f/1k/Rh/IGqxefh/cdm.png
Cak sam testirao u vise navrata preko drugih sajtova koji potvrduju da nisu ni imali povratnu informaciju sa foruma...
http://www.dodaj.rs/f/3W/dF/9wibUsK/cdm2.png
Ja sam ovdje zalutala, a trazim odgovor na pitanje kako da postavim avatar, sliku? help :D
Izaberi svoj nick gore u desnom uglu I tu ces vidjeti sve opcije za editovanje profila
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Klikni OVDJE. ;)
Znam da su velike vrucine i sve to ali moze li se makar stavit' na 'to do' listu sledece...
Kad se ode na kontrolni panel da moze da se 'collapse' ono sto ne zelis da vidis ili ti ne zanima. Konkretno mislim na infrakcije, dobijene reputacije i date reputacije. Znaci samo da se doda onaj 'plus/minus' djavo u cosku da moze da se sakrije to kako bi ucitvanje bilo brze i kako ne bi morao da scroll-ujes 2 minuta dok procitas ono sto te zanima...
Zahvaljujem unaprijed.
da bi malo pomogao sredjivanju oglasnog odeljenja, makar ovog mog dijela, sta treba da uradim da bi thread bio zakljucan? ove opcije gore administrator - pa samo close jel?
da da
Kad idem na 'News Posts' vidim da nema nikakvih oglasa...
Onda sam provalio ovo:
================================================== ================================================== ===========
Type: Posts; Excluded Forums: Prodaja / Oglasi, Mobilni telefoni i oprema, Racunarska oprema i tehnika, Vozila i oprema, Nekretnine; New Posts
================================================== ================================================== ===========
Ono sto mene zanima je da li je ovo Goran postavio ili to mi mozemo da mjenjamo? Ukoliko je prva opcija pitanje je 'zasto', ukoliko je druga onda mi je pitanje 'kako' da mjenjam to?
Fala vi.
Kliknes na Search i namjestis.
Na koji 'Search' to imam da namjestim?
Kad kliknem na 'New Posts' meni ide na ovaj link: A ocu da ide bez izostavljanja, tj. da ide na:
Moguće da ne razumijem, ali tamo dje ti oćes, ide kad kliknes na What's New?
Kad kliknes na New Post pokaze se Search: Type: Posts; Excluded Forums: Prodaja / Oglasi,...
Mozes klik na taj search ispred Type: Posts; Excluded .... i pokazu se opcije
Ispratio sam ja to sto si ti rekao ali mi tamo pise da on trazi u sve forume.. A onda kad kliknem na 'New Posts' opet mi radi 'exclude' pa me zanima jesam li to ja negdje u proslosti bio sit oglasa pa sam makao nedje u opcijama a sad ne mogu da nadjem ili je to nesto Goran stavio... Odgovor mi mozes i ti dat', tj. kad kliknes na 'New Posts' da li ti izbacuje oglase ili ne?
Da razjasnim: ocu sa JEDNIM klikom na 'New Posts' da dobijem sve nove poruke, ne da moram da tragam za njima.
Ne izbacuje oglase, a dje se to ukljucuje/iskljucuje ne znam ali kad bi se pokazivali trazio bi da iskljucim :)
Izbacivao je prije... U zadnje vrijeme nisam ni primjetio jer me oglasi nisu ni zanimali ali sad mi treba pa mi je glupo da moram rucno da ih trazim tj. da su izostavljeni iz 'New Posts' a da nema opcija da se te stvari podese...
Ne izbaca oglase u new posts sigurno 3-4 mjeseca i super je ovako.
Dešava li vam se da ničim izazvani dobijate Tapatalk notifikacije o odgovorima u nekakvim oglasima u koje nikad nijeste ni zavirivali?
Sent from my Lumia 720 using Tapatalk
Na tapatalk mi ne stizu reputacije, tek kad udjem preko kompa vidim sto mi je stizalo. Why?
što treba da podesim da u oglasima mogu pitati za robu koja se prodaje.
uvijek mi daje odgovor da nema dovoljno privilegija.
Ušao sam u ovu temu, pristojno se požalio na moderaciju očekujući odgovor, i sve što sam dobio je obrisan post. Lijepo, svaka čast.
Zalba zasto moderatori ne dozvoljavaju trolovanje, spamovanje ili sprdacinu koja je za tebe "car foruma" i ocekujes odgovor ????
Ako ti je post samo izbrisan i nijesi dobio karton za spamovanje jos si i jeftino prosao, sto ne znaci da će i sljedeći put biti tako.
Zalbe na moderatore se pisu na temama za to predvidjenim na svakom podforumu ili PM adminima, a ne odje.
Zasto 'report'-ovanje post-ova preko Tapatalk-a traje 2 sekunde dok na PC-ju pokusava da 'odradi funkciju' jedno minut dok je dodje do 'databse error' ?
Meni ne radi to uopste ni sa tapatalka ni sa pc-a
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Third party add on pravi probleme
samo da vidim koji
Javicu vam kada zavrsim
Ajde uvedite opciju više na Tapatalk da se post može brisati. Žongliram između Mozile i Tapatalka.
Ima opcija moderate u u njoj lock. Što ne dodate i delete..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
To nema veze sa nama
Funkcija u samom Tapatalku
https://support.tapatalk.com/threads...threads.21341/
Pišu da forum treba da dozvoli..
Jel ovo samo do mene ili je i drugima izbacalo
http://www.dodaj.rs/f/1C/45/293crIo/cdm1.png
Samo mi prvu stranicu ucitavalo ostalo kad kliknem bilo gdje izbaca database error
Odgovaraju li ti dva klika? :)
Prvi - New Posts, za spisak svih novih postova na temama mimo Oglasa.
Drugi - opet na New Posts, sada se dobija spisak sa baš svim novim postovima, uključujući Oglase.
Ili ipak na jedan klik - samo ovaj link ubaci u bookmarkse, i eto ga ;)
PS Jel bug ili feature, neam pojma...