nismo se razumjeli onda. ja sam mislio da je neko prozvao mclaren u smislu da se svi hvalimo kako se ne namjesta i tako to. upravo sam htio naglasiti kako je cak bilo i svadja i da se rijetko radilo kao u ferrariju. ne razumjesmo se dobro :)
Printable View
ovaj treci vozac BMW Sebastian Vettel ima 19 godina jos koji dan :p
Birth date : 03/07/1987
Birth place : Heppenheim
Country : Germany
vozac BMW Sebastian Vettel drugi na treningu:p
U kolko je prenos kvalifikacija i trke sjutra?
a dobar ovaj Ferari, nema sta :mrgreen:
Zivjele mlade snage, Hamilton i Vetel! :)
ista prica ko prije nedelju dana:p
hamilton standardno odlican....vidjecemo sta ce sjutra biti
e kad se ni odje Ferari nije pokazao... Pozdravite se sa tiituulooom :)
Hehehe :)
Ahahahahahahahaha kako se presmijah hahahaahah
vrh totalni ahahahah :lolblue::lolblue::lolblue:
Sto se tice danasnjih, McLaren zasluzeno. Hamilton :respect:
Ferrari - hmmm ako su slabiji u USA onda muka za ostatak sezone :/
Potajno se nadam da su bili tezi od ostalih.
gotova je ovo sezona. mclaren ce dominirati u stilu ferrarija od prije 4-5 godina. s tim sto ce se dva vozaca boriti za titulu. heck, ovoga nije bilo od prosta i senne :D
hahaha,bulevar fernanda alonsa :)
ja tipujem na alonsa.
nego sto je sa ovim ferarijem kad je pocela sezona ja sam mislio da ce da gaze koliko su brzi bili,cak su ovi iz meklarena kukali kako nemju konkurentan bolid,sto je sad ovo?
zajebajesh,zbog onoga maloga govneta :) pa sto ga onda honda ne stavi :)
imaju li i oni autorska prava tamo :)
honda je probala da stavi one slonovske ushi, al dzaba im
a ja sad tek vidjeh onaj post fabia,kako te nije sramota da ista kazes za miku,kolko je samo shumi plaka,te tobos za senom na konferenciju,te u spa 98 kad ga je kulti izbacio,cuti ne pricaj.Mika je bio i ostao bog,a preticanje u spa2000 nad onim nesojom je pokazalo koja je klasa!
Mika 4EVER
ne gledah,pricajte
ma od prvoga kruga se odvojio hamilton,pratio ga alonso na 2.5 sek,masa je bio na 5-6sek,dok je kimi bio u zdupi materinu.crnjacili se,jer su mclarenovci toliko jaki da je dosadna postala f1.posle mu se primaka alonso imao i napad ali lewis je dobio!!!
p.s. u buduce pitaj samo ko je dobio,alonso ili hamilton !!!
bez klinackog prepucavanje, no ako hocete normalno postujte
DIDI,malo humora nece nikom smetat,da se malo opusti situacija,mada nije nista napeto Mclaren ce to privesti lagano kraju i okititi se titulom!!!
p.s. ako iko nadje feraristu pozdravite ga od mclarenovaca sa foruma,nema cojeka da se javi!
pitaj didija dje je ferarista, hahahah :) Na kolko si ga banova, didi? ;)
Odlicna trka, kako ce bzvz izgledat price o Shumiju posle par godina dominacije ovog decka :) No ce i onda bit price da bi ga Shumi oprao da je ostao u F1, bla bla bla :cool:
PS kad bi sad ferari uzeo dopiettu na dvije sledece trke, a mclaren da $edi doma i pije pivo, ferari bi poveo za samo 1 bod :lolblue:
a mislim da je Kimi lose startao jer je jedini od prvih bio na tvrdje gume (ko zna zasto??)
Sebastian Vettel postao najmladji vozac sa 19 godina koji je uzeo bodove u formulu1
apple mac fin ti bijase post, ali aok vec pricas o brzini, cini mi se, ali cini mi se da je najbrzi krg u trci postavio Kimi Raikonen kojie vozi za Ferrari a ne McLaren. Tako da malo pazi prije nego sto se izletis.
Sto se tice sasme trke. Hamilton svaka cast! U prvom stintu ubjedljivo je nabrzi bio, dok su Alonso i Massa imali priblizne krugove. Nejasan mi ostade Massin pad poslije izlaska sa pit stopa. Kasnio je za Alonsom 2.5 sekunde a kad se vratio na stazu cijelih 15?
Kimi je imao odlican drugi a pogotovo treci stint. Ne znam zasto je on trku sa tvrdjim gumama a svi ostali sa mekim, ali ajde, kasnije se pokazalo da nije mogao Kovalainena pretece 25 krugova. Kasnije perfektna voznja krunisana najbrzim krugom. Mislio sam da ce pretec Massu ali nista.
Alonso se trudio, mada koliko vidjeh imao je problema sa trosenjem guma. Ovoga puta dosta dosta oscilacija u krugovima. Znao je da vozi u vremenima Hamiltona a onda napravi krug neshvatljivo sporo:?
Sve u svemu prilicno ujednacena vremena, bez nekih vecih oscilacija.Ali malo po malo nakupi se 15 sekundi u prvih 4 sto je pomalo i neobicno za Americki gra pri. Ja sam mislio da ce Ferrari bit losiji. Ali bogami kaskaju porpilicno za McLarenom. Cijeli 31 bod. Sto verbalni rece McLaren moze 2 trke da iskulira na neko tropsko ostrvo i bice u najgorem slucaju u zaostatku jedan bod.
Mada sjeca s on svakako kad je Ferrari imao duplo vise bodova od prvog pratioca ;) nije to tako davno bilo zar ne?;)
A za ovu djecu sto od juce prate formulu ja imam jedan prijedlog. Da otvorim novi topik dje cemo pricat o proslim rezultatimam pobjedama, trkama F1, motora i slicno?
Još jedna ubjedljiva pobjeda Mclarena-ZASLUŽENO..Lewis ponovo fenomenalan,vozio je bez greške.Alonso je bio malo življi u odnosu na prošlu trku...pokušao je napad,vozio dobre krugove ali je to bilo sve što je mogao jer Lewis je pio prebrz.Očekivao sam od Ferrarija malo jači otpor makar u USA,ali ništa,još su daleko.Kimi je odlično vozio poslije prvog pita imao dobre krugove ali mu je hvalila ona doza agresivnosti koju je imao u Mclarenu.Masa je solidno vozio bez grški.Kovalainen je opet bio izvaredan dok Fiziko poslije one greške nije se mogao vratiti.Sve u svemu trka je bila mnogo uzbudljivija u donjem dijelu grida gdje je bilo mnogo više preticanja....Čekamo Francusku.i da ne zaboravim bravo za Vetela
Analiza đe si brate......opet pade Ferrari,ali mi je drago zbog Kimija što je on makar imao najbrži krug,e još da je preteka Massu....
Mclaren je i dalje nedostižan iako si se potajno nada...ahahahahahahaha
Nikad više neću pogledat prenos formule na naš drugi (ovaj put nisam ima' izbora zaistO). Znaaaaaaači .. prenos reklama sa uključenjima u trku, bukvalno.
Komentator - dno. Kiksa lik masa. Bleji po onom studiju, i ne znam ko je pretica Button-a (maybe) u jednu krivinu, i Button mu vraće u drugu krivinu istom mjerom, i svako se vraće na prvobitnu poziciju, i komentator čini: "I evo Button zauzima 12-tu poziciju. Sjajan manevar." Inače, tonu istorije je isprosipa i na trening i na trku (ko je sve osvaja nagradu SAD-a). A makse. Smorio sam se. Dobro dok je ćutao dok radi team-radio (valjda mu je neko reka da ne kiksa tako).
nema Ross-a Brown-a, nema Scumi-ja i ode ferrari u q...
Ono je stvarno tuga od komentarisanja.Brate, bolje neka cuti i ne progovara nista.Sve tamo fino pise.Kad onako prenosi, bolje neka cuti.Barem da se naslusamo fino zvuka motora:D
Zasto ode Jacimovic bas sad na polusezonu u IN?:D
Eto, na kraju će ispast' da sam navijač Ferrarija! :lolblue:
Meni posao ne dozvoljava da navijam za nekoga. McLarenu kapa dolje :hardrock: , nema šta brži su... N'o nadao sam se (a i dalje se nadam) da njihova hegemonija neće trajati još dugo, čisto sezone radi. :D
Očekivao sam više i od BMW-a, ali očigledno je da na njih čovjek može da računa tek negdje kasnije ili možda čak tek iduće godine. :(
Izgleda da samo Ferrari može da ih (McLaren) spriječi da ubiju sezonu. Treba samo naći način (da ne kažem - razvoj bolida) :confused:
N'o, i totalne vladavine su sastavni dio sporta. Dugo je i Ferrari vladao...
Sad kad se sele u evropu,mclaren ima sanse vise nego ikad.Francuska je staza koja im lezi,nije previse zahtjevna,silverston domaca staza,njemacka je mercedesova staza,tako da se mogu osjecat kao kod kuce.Mclaren ce biti jaci od ferraria na evropskoj turneji zbog toga sto su te staze manje zahtjevne osim monze,motor nije od nekog ogromnog znacaja,tako,bolje da je bolje da se ferari okrene radu na f2008,ove godine nemaju sto da traze!!!