Svako jutro 5gr govedjeg zelatina da se podmazu zglobovi! OJHA! :)
Printable View
Svako jutro 5gr govedjeg zelatina da se podmazu zglobovi! OJHA! :)
Onaj Elasty joint od Labrade je vrhunski ko ima problema sa zglobovima
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Sa govedjim zelatinom se podmazuje iznutra :)
Sve najbolje u ovoj novoj drugari! :)
Bavim se teretanom ukupno godinu dana. I nemam sad adekvatano, radicu ovo, samo ovo itd. Napravio sam program u pitanju je kruzni trening. 3 Puta nedeljno. Ne interesuje me da sad budem 2x2 nego hocu fino da izgledam, atletska gradja. Sad cu Vam napisati program, pa ako se nekom svidi moze poceti sa ovim programom, bitno je, kad dodje ljeto, ne mora samo ljeto, dok su fini dani, da se izmedju dana pauze, malo trckara min 2-3km moze i brzi hod.
Napomena: Odmor izmedju serija ne smije biti veci od 1:30min, a odmor izmedju stanica (vjezbi) ne smije biti veci od 3:00min.
Program:
Utorak.
1. Lat mašina (prednja) - 5 tegova
2. Veslanje sjedeći - 6 tegova
3. Vratilo (zgibovi) – 3 serije
4. Pregib podlaktice sa šipkom – 30 kg
5. Podlaktica – 20 kg
6. Čučnjevi sa šipkom 40 kg
7. Leđna ekstenzija – 3*15 kom
Cetvrtak
- Benč ravni – 65 kg
- Benč kosi – 60 kg
- Prednji potisak (ramena) – 45 kg
- Predručenje sa bučicama – 10+10 kg
- Razboj – 3 serije
- Triceps EZ šipka – 25 kg
7.Trbušnjaci – 3*15 kom ravni
Subota
- Lat mašina (zadnja) – 5 tegova
- Jednoručno veslanje sa bučicom – 30 kg
- Vratilo (kontrazgibovi) – 3 serije
- Pregib podlaktice na klupi – 4 tega
- Iskorak (kraći) – 15+15 kg
- Sumo čučnjevi – 30 kg
- Leđna ekstenzija – 3*15 kom
Ako je nekom ovo tesko ili lagano, moze da smanji ili da poveca tezine.
Srećna nova, mnogo mišićne mase, definicije i crazy ass pumps za sve! Oj HA!
Ovo neki grudi ledja program? sa sašavim izolacijama? Nit je FB nit neki drugi split...Mada ko zavisi ko šta oće...Do duše ne piše ni serija ni ponavljanja ni ništa...težine se ne navode kod programa inače
ja patim, crna je godina za mene , nema galenike i depoa vise izgleda u proizvodnji, smrc...............
Emp, zbilja nikad ne napisa kako izgleda tvoj raspored vjezabanja u toku nedjelje, znam da si prije izbacio program za pocetnike full body 3 dana sedmicno.
Nikad nisam koristio nijedan fat burner. Da li ima vajde od toga i koji uzeti, ako neko ima iskustva da mi malo objasni? U vrlo kratkom roku sam nabio par kg k'o prase nezasito. Slab mi je metabolizam.
Takodje jos jedno pitanje vezano za pojas za mrsavljenje. Butine i stomak, mi najvise stradaju. Jasno mi je da ne postoji selektivno sagorijevanje masti, ali da li pomaze pojas, da li podstice veci gubitak cm u tom dijelu? Ako neko ima iskustva da odgovori.
Aktivno treniram(teretana), ali nisam trcao skoro mjesec dana i odmah me pritisli kilogrami.
Srecna Nova g. svima i svako dobro!
@samson
Rekao bih da prvo treba da promijenis ishranu, jer nesto nije kako treba kad tako brzo dobijas na kg. Moras da smanjis kalorijski unos.
Sto se tice topljaca, ako ne sredis ishranu skroz on ti nista nece pomoci. Toplaci imaji u dobrih i loših strana.
A za pojas, mislim da je jedini efekat kad se koristi da se pojacano gubi tecnost koja se nadoknadi cim popijes vodu posle treninga.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Ma kakav pojas ljudi,bubrezi i kicma strada od istog ako se ne koristi propisno...
pojas je smijesna stvar...ljudi misle da je znoj istopljena mast...
ne znam aj crkoh, stigla mi strasna deka spreman za program i nidje depoa
Ja ne znam zasto neki ljudi koriste steroide i razna sranja ljudi mladi ste ako sad pijete to mozete da se hvalite neko vreme dok vas to ne nagrdi pa kad ostarite svakakve bolesti svakakve muke sta cete onda neki od tih steroida cak ostanu i bez dece ...!
ti toiz iskustva ocigledno.....
evo necemo vise da pijemo steroide
Imate li nekakve ciljeve za 2015? Ono, koliko kg, cm, km ili tako nekako?
Ma nije mi strano to oko ishrane, ali bih dodao jedan topljac na sve to. Jer mi treba da izgubimza mjesec dana bar 8kg. Prebacujem se na novo radno mjesto, a tamo moram da pazim na objacenje, izgled zajedno.
Opet kazem, nemam iskustvo sa topljacima. Pa ako moze preporuka za neki? Citao sam sta se preporucuje, ali ako neko moze iz prve ruke da kaze sta je dobro?
Takodje planiram raditi trening (teretana + trcanje pola sata) u jutarnjem terminu. Negdje oko 9-10h. U popodnevnom terminu radim, a kad dodjem kuci u 6,7,8 kako kad...nemam energije za trening. Da li smeta da pijem topljac na ste srca? Tj ujutro samo banana prije treninga + topljac? Cijenim da je greska? A da doruckujem normalno ne mogu, prerano bih morao ustajati..a i nekako kad jedem pred trening ne mogu mrdnut. Valjda se krv spusti u zeludac pa sam za bacit jedino.
Сад за сад ваљда неће производит', појавила се ова http://www.zdravlje.gov.rs/showelement.php?id=8255 лажна серија била, неко улетио док је несташица да обрне паре :)
Појас је голо го*но бескорисно....
Срећна ви ова нова, доста избуцаних мишићних влакана и пи*ака хохохо.
Вага је ноћас показала 93кг. Немам плочице, али сам зато машина и без њих хехехе
opa mudato :D Kineske tajne pirinča :D buruce le :D
Тако је, тајна тона пива и тона меса са роштиља и домаћега љеба :Д
:D Čekamo tigrovinu, najaviJa je neki new year preZent :D
moj plan za 2015 je da istrcim 100 metara bar ove godine , nisam to uradio bar 5 godina
Sporting da zavrsi i jos Villareal se ceka :D
ahahhahahahahahhahaha
Pa sad taj cilj mjesec dana - 8kg,nije bas realan,ali ok.
Neki od boljih sagorevaca bi bili: AnimalCuts,lipo6,meltdown i naravno EC stack ^^
ne smeta da pijes topljac na sred srca.
banana prije treninga?nidje veze.ako ti je ishrana koncipirana tako kao ta banana za dorucak,dzabe ti svi sagorevaci ovog svijeta :)
Fino rokis taj sagorevac na sre' srca,trening,pwm,obrok i to je to
eo odradih drugi trening od povrede...ne mogu cucnjeve i mrtvo, pa nesto peljam, kompenzujem...al dobro je, kilaža je ista :D
ja danas ustanem i reko aj da se resetujem ocu ove godine da se sagorim na do 95 kila , i ceka me pakleno ljeto, i kako se ustanem krene nos i jad i spusti mi se na pluc hahahahahahahahah eto znak sa neba da ne mrsam ;p
Osjetljiv si… ka' pipun :)
A i kaljestro je zanemogao...Meni je sva pumpa prešla u članak, al se polako vraće nazad, u biceps hahahah
jbg 10 dana na pokletijama na -20 dodje glave coeku
Ja sam tobos sad u bulk, pa cu od marta kat, a bogami cu imat da katujem podosta. Kakvu sam gresku napravio na startu, odma poceh keto 5 nedjelja, pa onda jos 3 samo rizu i voce, skinuh 10 kila cistog sala skoro izravnah sve i onda kapiram a idiote dje su ti misici. I sad sve jovo nanovo kako treba hahahah
Pa tako je i bolje no debeo da pocnes pa nabacis jos tonu sala i da ti cut traje 5 godina, ili forever bulking :D
Sto duzi cut vise snage i misica rizikujes da izgubis jel.
Pa valjda se tako i radi...srežeš sve, pa fina normalna dijeta, nije obavezno da se nabacuje tona masti kad se nabacuju mišići...Ako ideš 300-500kcal više no što potrošiš, ne bi trebalo da se umastiš ko prasac...Tj sam vidiš, 10tak dana probaš, pa povećaš, smanjiš..
Ја иструнух... Уфатила ме температура и грло е'о 5 дана, расади ме потпуно, па како пијем таблете од њих бонус пролив имам, мерак један е'о 3-4 данА :)
Мада сам од нове одлучио да одморим једно 10 дана, продужи се мало овај одмор, али могу ви рећ' да кризирам, али баш оно :Д
ja sam prelomio da ne ulazim u teretanu ove godine ! bojkot!