Skroz ispravna izjava srpskog predsjednika. Kolko god ga ne simpatisao, ovakve stvari apsolutno podržavam.
Printable View
Skroz ispravna izjava srpskog predsjednika. Kolko god ga ne simpatisao, ovakve stvari apsolutno podržavam.
srecna rasku zenidba :celebrating:
pardon!
Abazd pomiritelj samo se blamira, cus on da organizuje pregovore u tehnickom mandatu, to je interna stvar druge drzave nek rjesavaju oni to kako hoce a ne ovaj uticajni politicar kojem svi cekaju ledja da vide.
На Косову и око Косова нема ништа вриједно једне капи црногорске крви, једне капи црногорског зноја, и једне секунде нашег времена.Жао ми је само тог народа, коме причају бајке и басне, а онда хватају прву кривину.
Бивши гејмџејнџер и в.д. Премијер треба да олади, убрзо ће бити обичан посланик.А Предсједник нека из болесниковог одговора, донесе закључак са ким би то да нас угура у царинску унију.
Znači, tebi su građani Kosova i Metohija koji se izjašnjavaju kao crnogorci nebitni i nisu vrijedni kapi cg krvi? A za irak i avganistan je vrijedno prolivanje kapi cg krvi?
Pretpostavljam da si i ti pripadnik manjinskih naroda (ili si samo ograničenog IQ) čim tako možeš da pričaš, a suze prosiplješ za tamo neku krnju ukrajinu, janičaru obični.
Прије триес + година су нас на тој проклетој теми (АБ револуција) увукли у ратове и тотално уништење деведесетих.Пролив добијем када чујем Косово у контексту црногорске данашњице.
Ја сам 1/1 национални Црногорац, трунке мањинске крви немам, оно типични са дна каце, и ово отворено кажем, ништа преко томопнима Кућиште у руговској клисури ме не занима.Само даок се не кољу и убијају.
Што се Украјине тиче то су неупоредиве категорије.Да сјутра мејсто Србије, Косова и Црне Горе настане балкански залив, у свијету се ништа много не би помјерило.Дешавања у Украјини ће дефинисати политику 21. вијека, и зато има моју пажњу.
Украјина има вољу и жељу да се брани, а Кремљ и кремљоиди су фактор ревизије на Балкану, и желим је што даље.Зато свим срцем за Русију што даље од Балкана.А кукао баш и нисам.
Nadam se da primaš nešto za ovo pisanje?
Ako nije tako treba ti dobar menadžer da unovčiš ovaj rad.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Мислим да се лако може провалити ко због чега пише на форуму, колега никшићанин24 то сигурно не ради због пара, већ као и оутлине, и већине нас, због убјеђења.
То што је оно другачије од нашег/већине га не чини ботом или чим већ, само чланом који има другачије мишљење.
aj da vidimo ko su ti vazniQuote:
Prema prvim podacima "Vijesti", na nalogu za hapšenje nalaze se imena nekoliko važnih osoba iz vrha duvanske mafije.
šef partije čiji si član eo 3 godine rovari po CG uzduž i poprijeko. sipa pare gradjana Srbije da bi vepru masnom kupio mjesto predsjednika opštine NKa, ista stvar bila sa BD. preko javnih kanalizacija od medija prosipa mržnju ka CG i Crnogorcima. bukvalno se sns na svaki mogući načij miješa u unutrašnja pitanja ove države. i onda tvoj šef iz NKa zajedno sa ostatkom kupljenih df pristaša idu na noge snsu u BG i sramote svakog gradjanina ove države ma kako se on pisao. i tamo se takmiče da dokažu ovom zlu te uništava Srbiju duže od deceniju kako su oni najveći Srbi i pokušavaju da naprave situaciju u kojoj će sve Srbe iz CG prikazati kao podržavaoce snsa. a ja ne znam da li sem okorelih glasača tvoje partije, 1% Srba u CG gotivi Vučića
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...i-kanalizaciju
“Ja nikad u životu... Ja u životu nisam ovo, razumeš? A šta sad treba, da mi baci krpu u kanalizaciju, da mi začepi to, o jadu da me zabavi ako mu kaznim rođaka”, čuje se na snimku, uz psovke koje izgovara inspektorka.
“Što će meni da rade onda, ako će tebi krpu da bače? Ja sam lice priveo, odradio sve što se mene tiče. Znaš da si nadležna za sve nas. Radi kako misliš da treba. Što ja da radim sad”, odgovara joj nadzornik.
Nakon njenih psovki, nadzornik koji pokušava da prekine razgovor, govori joj da mu javi što je uradila, uz objašnjenje da ih je priveo iako zna ko su:
“Ne znam ih toliko, ali znam ko su, pa sam ih priveo, tako da ja abera nemam što ih znam”, govorio joj on, ali se inspektorka, koja mu je ujedno i šefica, pravda da joj se “potrefilo”.
“Ovaj majstor, znaš. Pa to mi je brat od tetke, to ovo, to ono. Rekoh - slušaj, daj mi taj spisak ko ti je familija i ko ti je rodbina i vodi računa, neću za svakog da... da... Što ne čuvaš, rekoh, tu vezu sa sebe? I ti si Zećanin, ako tebe uhvate, što ćeš onda”, prepričava Kandić Perović razgovor nadzorniku.
kakva država
Ovo je sve osim država
https://www.vijesti.me/kolumne/66180...va-oka-u-glavi
eo Žeksu i tabloidu vesti rtcg još uvijek zarobljen
ove ljude nije sramota da 2023. godine javno pricaju da privatni sektor isplacuje penzije. ne mozes ni penzionerima koji su zaradili penziju objasniti da im mi, koji godinama unazad radimo, radimo za penzije.
iste bi trebalo da isplacuje drzava. da gospoda nisu krala iz svake moguce sfere, danas ne bi bili tu dje jesmo. smanjite troskove, gospodo, pa ce biti i za penzije i za zdravstvo.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ovecalo-cijene
a ne bi bilo lose da se vratite proizvodnji.
Kad cujem ovo "drzavna kasa" uvjek mi pane na pamet sef koji ima moj otac. Jedino moj otac(u ovom slucaju Damjanovic) misli da u sefu ima para, dok moja majka, sestra i brat bez njegovog znanja cupkaju svaki dan po malo(to bi bili razni fondovi, buljuk ljudi na drzavnoj sisi, razne afere i kradje) dok ja pokusavam kao Spajic da objasnim da je taj sef prazan i zato je tata morao da trazi kumu nazad pare kako bi nesto pridodao u sef a ustvari to su jedine pare koje ce biti u njemu.
Mogao bih i seriju na ovo da snimim "Crna Gora na malom"
Promasio, veli karticu...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...privatne-svrhe
a moral je kad, nakon sto to izadje u javnost, ti se pokajes
Xaxaxaxaxaxax, pa ne može ovo, zdravlja mi.
Pogriješio 19x axxaxaxaxax
iša' logikom 4-2 to mora bit u seriju [emoji3] kako je bio srećan kad je Smart promašio za 3p, kad ono medjutim [emoji23] pojavi se Derrick. mogu mislit kakav je doša' na posa. sreća pa nije pomiješao kad je bili ovo finale City/Inter. zamisli kolko bi se tu prosuo [emoji3]
Mislio je da se vadi sad na ove kvalifikacije za Euro i za klupska takmičenja, nego ga prošpijaše dušmani...
Još se koprca sa "dušebrižnici". Šta ti je koritaški mentalitet.
sa biznis kartice EPCG-a izvršeno 19 uplata od po hiljadu eura prema „Volkano” kladionicama.
fali vam jos kombinacija
Ja mislim da smo mi imali srece i da je lik dobio na tiket...inace nebismo gledali isplate odmah sjutradan.
https://www.pobjeda.me/clanak/kazu-d...-prosvjetitelj
Ključne reforme školstva.Quote:
Nastavničko vijeće Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju izglasalo je u petak, većinom glasova, da dan škole bude 27. januar, praznik Srpske pravoslavne crkve – Sveti Sava.
Vele da je ovako fidelity okreta pare na berzu dok je radio u ckb. Sebi odobri kredit, vrati ga kad obrne pare i sebi razliku u džep. Ckb bila tada strašno uređena.
Ovaj se lik dodatno inkriminisao nego je previse duboko zaglibio da bi vidio sta je rekao. Odakle njemu 19000 eura na licnom racunu za kockanje? Da se mozda malo tuzilastvo i ASK pozabave njegovim vannastavnim aktivnostima jer trika nema da je legalnim putem stekao toliko para da 19000 moze cisto onako da baci na kazino.
ovako nekako [emoji3]
https://youtu.be/Cym2uSYdeOM
da ima tužilaštva odmah bi reagovali ovo je slem dank sam po sebi,nema vratio sam pare puj pik ne važi,ali vrv se još nisu vratili pošto utekoše od dritange pred izbore :joy:
"Ko ne reskira, ne profitira"
Nagrdi ovo onlajn kladjenje ljudi se ofiraju umjesto sve fino kao Obrad Miso Stanisic nekad, samo kes i posle prijavis u prihode tries iljada dobitka, aj mu dokazi da nije dobio.