Na ove Mediteranske igre(:confused:) smo igrali 0-0 sa Libijom(ili Libanom ili je to isto)
Printable View
Na ove Mediteranske igre(:confused:) smo igrali 0-0 sa Libijom(ili Libanom ili je to isto)
Rezultati ostalih grupa:
Grupa A: Italija - Sirija 1:2
Grupa B: Francuska - Turska 2:0
Grupa D: Španija - Tunis 2:2
Ma dobro je to :) vidji kako su zabari prosli :)
Auuu izgleda da su sa kadetima dosli
to nije srbija koliko ja vidim nego sirija..
Zamalo... :D
nixon, pusti ti motobikeR-a sta prica, samo je 2 slova razlike :) :)
a i sigurno ce se naci neka veze srbije sa sirijom pa prisvojite tu pobjedu kao vasu :)
Crna Gora 98. na FIFA rang listi
http://www.sportskiportal.me/cg-spor...ang-listi.html
odlicno. za 2 godine smo 100 mjesta napredovali.
idemo naprijed :D
bravo sokoli :)
98 42 Montenegro 339 12 8
104 43 Georgia 326 1 -13
112 44 Estonia 308 1 11
119 45 Luxembourg 284 1 7
122 46 Armenia 243 9 4
133 47 Kazakhstan 204 -1 -26
139 48 Azerbaijan 175 1 -26
150 49 Malta 140 0 0
153 50 Liechtenstein 133 3 8
165 51 Faroe Islands 96 1 0
196 52 Andorra 17 0 0
203 53 San Marino 0 -1 0
Ljudi, sa promjenom zakona od FIFE sad ima priliku CG savez da zovne Harisa Medunjanina strasnog igraca koji igrao za Holandiju u21 [igar sad za Valadolid]...potice iz Plava [ili barem roditelji] i zbog nekog neslaganja nije zaigrao za BiH [rodjen u SA ili zivio od malena tu], sad nesto se BiH opet zagrijala jer je Ciro selektor ali mozda on nece ni da misli o BiH vise....dal ima neko od vas forumasa da ga preporuci savezu ako ga neznaju barem da vide treba li im itd...mislim da CG treba takav igrac...strasna tehnika i ljevica..idol mu je Dejan Savicevic u intervjuu kaze bh novinama...poz
http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM&feature=fvw
fscg zaista lose prati nase fudbalere u dijaspori...mislim da bi trebali da se malo raspitaju oko ovog Medunjanina, decko je iz CG 100%...takodje u Svedsku igraju dva brata Kujovica, koji su obojica rodjeni u Bijelom Polju, i fini su potencijali...mladjeg cak uporedjuju sa Edinom Dzekom, ali ne znam koliko je to realno
imas na fscg mail od saveza cini mi se, pa im posalji mail, ja sam vec par puta to cinio
Evo što kaže Burzo o reprezentaciji!
http://www.youtube.com/watch?v=G7lYF...layer_embedded
ako je on ođe trijezan - kod mene je završio za sva vremena!
ako je pjan - onda je debil jbg...
Kako se Burzo pregazio auuuuuu..............
Alex,dje je igrao ovaj Haris prije Valjadolida??
evo po prvi put da pohvalim Filipovica ovdje, a to je sto ne zove ovog morona vise!!!Dabogda ga nikad vise ne zaigrao smrda !!!
što on ima da priča o himni Crne Gore ?! "to nije prava himna" - kaza Burzo, nadam se da ga neće gledat CG više! i ono ponizno uvlačenje u prkno srpskoj reprezentaciji... pi! pi!
ma neka, ne zna zasto ne igra jel? bogami zna odlicno, jer nije htio da potrci protiv bugara kad je usao, jer zbog njegove zajebancije podje kontra i go nam dadose, a i zbog njegovog bahatog ponasanja u reprezentaciji,
pljuje svoje saigrace dojucerasnje i cijelu reprezentaciju jer ga vise ne zovu i to sa punim razlogom, neka igra za srbiju i ovako im se iz guzice ne izvlaci sa izjavama
splacina izjavljuje da crna gora nema pravi odnos prema igracima, a on sam nema odnos prema tome dresu, i nikad ga vise ne zvali u reprezentaciju, PIH!!!
Ako ne sto drugo trebao bi bar da cuti,ako je ko pozivan a nije zasluzio to je on.Kad ga nije bilo ni na klupu u Zvijezdu,pozivan je u reprezentaciju,a da ne pominjemo ona lesenja po kafica,zbog kojih nebi trebao dolazit uopste u bilo kakav kontakt s repkom,a tek sad kad ni himnu ne postuje,SMRAD...........
kako bih mu zalijepio 2 šamara
1.Rekao je da se Filipovic nista ne pita oko reprezentacije,vec Savicevic sto je potpuno tacno.
2.Takodje je tacno da ne igra zato sto se posvadjao sa Vucinicem i zato ga Filipovic ne zove.A i za ove pola god na pozajmici u Buducnosti,iako alkoholicar,je pokazao da je najbolji igrac u nasoj ligi,tako da nije bilo sukoba sa Vucinicem je zasluzio bar poziv za prijateljsku utakmicu.
3.Atmosfera u reprezentaciji je losa,glavni je Vucinic i to svako zna.Sve pocinje od mladjih kategorija pa na dalje.4 druga su mi igrala za mladu reprezentaciju kad su igrali Cetkovic,Stjepanovic,Vukcevic i svi su mi posvjedocili da je atmosfera katastrofa,da se stalno psuju,da se mrze,da postoji ogromna ljubomora medju njima.Nek mi neko kaze da je Vlaisavljevic pravi kadar da vodi "nade" naseg fudbala,pa da se odma bacim sa Vezirovog.A ko ga je tu postavio-naravno Dejo Savicevic i nece ga micat ko zna koliko s tog mjesta.Znaci,sve potice od mladjih kategorija i nepravilnog razvijanja sportskog duha.
Ne kazem da je primjerena izjava Burzanovica,ali stavite se u njegovu poziciju.Momak ne igra zbog Vucinica i tacka.Svakome bi bilo krivo.On je i prije bio alkoholicar pa je dobijao poziv za reprezentaciju.A i ono sto je rekao da ovo nije "prava himna",mislio je na atmosferu u timu,jer je poznato da nije bas pametan i da ne umije da sklopi 3 pravilne recenice za redom.
Rak glave,i sve najgore Igore,tranjo jedna!!!
BALAVAC,ALKOS,TRANJA!
Kakav je to ''igrač'' iz kafane daje izjavu...
1. i ako se pita savicevic treba da cuti, jer nije pepelio u zvezdu jer je bio non stop mrtav pjan!!!! znaci sam je sebe zakopao
2. ne igra jer se nije zalagao protiv bugara jer mu je pucao *****, majmun nije htio da trci izgubio je loptu i bugari dali go, da je srece da su mu se svi igraci zaleceli posle meca da ga ugaze!!!!!
3. vlaisavljevic je dno tu se slazemo, ne sve potice iz kuce i familije, kad je neko ulicar dzabe mu sport i sve
izvini molim te, momak ne igra zato sto je pokazao kako se "bori" za svoj dres, da ne pominjem ponasanje prema ljudima iz strucnog staba reprezentacije posebno na kirin kupu u japanu, dje se ponasao i *****o kao zadnji klosar
momak ne igra zbog sebe, zvezda ga je pozajmila isto zbog njega, sam je kriv za svoje postupke, i pusti pricu nije prava himna da je pogresne recenice upotrijebio, zna se odlicno ko se buni protiv ove himne i ko nece da ustaje i ko je ne postuje, a on je pokazao da je ne postuje, dzukela najobicnija :burp::burp::burp::burp:
eeeee ljudi, moze li mu se kako sredit da igra za tu srpsku reprezentaciju kad je toliko voli i fali...
sto je najgore,ne moze hahaha
http://apps.facebook.com/livingsocia...454461/results
za sve FB-ovce :) :) :)
ajde da je samo burzanovic u pitanju, nego i purovic i delibasic su rekli da ih cg rep. vise ne zanima
tu se ne vise zna ko koga ....
Iskreno jedino zasta je u pravu..to je Filipovic,,,ali mozda pretjerana izjava,bolje da je rekao DA NE TREBA DA BUDE SELEKTOR,DA JE LOS...Tu bih ga podrzao...
Kada je rijec o ostalim izjavama,tipa cr reprezantacija i njog komentar...crna gora nema reprezentaciju...KAKO GA NIJE SRAMOTA..pa da smo najgori na svijetu,kako moze jedan sportista za svoju zemlju i saigrace tako da kaze...alkos jedan,on i purovic...a neka sto su alkosi znam ih jos iz osnovne,prvo su bili jako nepismeni i glupavi...iako su igrali fuzbal odlichno...
a to sto su radili po podgorici i beogradu znaju samo oni...neka skine dres...ima pivski stomak...samo neka dodje na ljeto,pa vidjite...ugoji se ko prase...ne moze da potrci...
seljacina jedna...bar da je kao covjek dao izjavu tu kad je u podgorici,no sto neko kaze...izjava iz kafancine iz neke oronule ulicice beogradske...mora da mu je stan iznad kafica...pa umejsto dorucka na pivu...
seljak
intervju je radjen u ivanjici ;)
Svi znaju da ga u ekipu ne zovu zbog Vučinića, koji se još i najmanje zalaže kad igra za reprezentaciju, ali eto, to je naš "genije", pa mu niko ništa ne može, hahaha, o kuku majko.
Prednost u odnosu na najboljeg strijelca Budućnosti (15 utakmica - 10 golova) dobijaju nekakvi Kašćelani, Delići i ostali "majstori sa mora"... al će 'nekome' da šuška po džepova.
I šta nije istina u tome što je rekao da se Filipović ništa ne pita, i da FS Srbije treba da služi za primjer? Činjenice, svidjelo se kome ili ne, meni ne.
I ne, nema atmosfere kao kod drugih NACIONALNIH timova, i neće je ni bit dok igraju fubaleri kao što su Batak, Tanasijević, Baša, Drinčić, i ostali - ljudi koji su Crnu Goru gledali jedino na razglednicama, i tu su da obave još jedan posao i sebi malo dignu cijenu. Ajde pa ako Bog da, da nam dođu Kadu i Savio.
Alkos ili ne, jedini igrač sa mozgom na terenu, na kojem djeluje trezvenije od svojih saigrača, što je uostalom, i jedino bitno.
kakva seljacina sto je ono. A tek mu je pricaaaa...ne umije 2 sastavit.