Ima li na Total program BHT1 ?
Printable View
Ima li na Total program BHT1 ?
Eto juce su bili i stavili mi novi hd resiver. Moram rec da je uzas pravi i da su jos vise razocarali,ovaj hd naspram starog a da ne pricam o extra tv je ravna 0. Prvo dok listas kanale,treba mu da jedan kanal ucita 10 sec,dok kucas direktno br tipa sport klub 51,odma otvara stvarno. Tako zaboravicu da listam kanale. Druga stvar me zanima,ako neko moze da mi kaze da ne zovem servisera: Ton +;- kada pojacavas,smanjujes uopste ne reaguje na tv? Dal je to kod vas tako?
DA li je hd risiver nov ? Jer to se iznajmljuje a ne kupije se a samim tim kada se pokvari oni ti zamjene a taj stari poprave i ode nekom drugom . U svakom slucaju to prijavi . Duzni su da ti zamjene .
Juce ga montorali totalno nov i jos mi kaze ovaj monter malo je sporiji dok listas kanale. A ne da je spor nego je mrtav. Snimicu video tokom dana i postavicu ga da si sami uvjerite. Ako je kod vas ok, prijavicu koliko sjutra reklamaciju
.
https://www.youtube.com/watch?v=b-yQnssfElg
eto videa,molim nekog da mi javi dal on ima ove probleme
Kod mene nije ovako, brze mijenja kanale...
A kad ce internet? Neko ga je bio najavljivao ovamo pa eto da pitam, vidim u HR 20mbps i total tv za 25€.
Hvala ljudi,danas cu da zovem i da reklamiram. A monter mi je reko:Kao ovi resiveri su jako spori,dok mijenjas kanale treba mu duze. Cus,ja ga pitam spori a nova kao tehnologija jel? On ucuta,ajde ok tako je kod svakog mislim ja, sta da se bunim.
Danas zovem prvo za +/- ton i onda za kanale. Porodis se dok promijenis kanal,a ne daj boze da stisnes vise puta prema dolje/gore tu si ga ugasio cekajuci koji ce ti kanal otvoriti. Uzas!
Je li ti tako prebacivanje samo za hd kanale ili na ostalim kanalima ide brze?
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Zvao sam sada,doce da vidi i promjenice resiver. I reko mi je da +/- treba da reaguje na tv
Dao sam primjer bzv a hd sport klub je 150.... to znam. ;)
Nestala mi struja na kratko jutros od tad slike nemam,gasio palio ne pomaze nista(Na ekranu stoji "Dekoder ne dobija signal") ..neki stariji resiver je u pitanju ECHOLITE CDVB5668 dal da zovem da mi mijenjaju resiver(ako se smiluju)ili da cekam jos mozda mu pane na pamet da proradi..
Probaj da izvadis karticu i da je vratis. Dosta puta se meni desavalo to sa starim resiverom,mada nema srece sa novim. Ako ces novi,spremi 50€,toliko kosta promjena resivera :)
Aha,pa super. Ajde javi jesu ti dali novi hd resiver ili isti taj sto si imao. Cisto me zanima.
Isti mi dali i to neku starudiju izgrebanu a moj je bio ka nov:),valjda sad nemaju ovih HD a i da ima valjda bi trebao da platim 65e..
A kao,trebalo bi da dobijemo svi nove resivere u nekom doglednom vremenu(kad ce to biti to samo samo ptičice znaju,mozda za par godina...xaxa)
Uzas brate. To ti daju nwki korišćen resiver koga je neko zamijenio sa novim hd. Ja sam samo raskinuo ugovor bio na tatu,potpisao na sebe uzeo hd resiver i dva mjeseca gratis imam,platio 50e. Tako da.mi je dosao resiver 30e, a stari da mi daju trazili su mi 20e ili da idem u total u pg da ga zamijenim kao sto si odradio
Boli njih uvo za stare korisnike,bitniji su njima novi da ih vezu ugovorom i to ti je to..