makar ti žena imas. jedna manje za kombinaciju ti ne znači ništa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
makar ti žena imas. jedna manje za kombinaciju ti ne znači ništa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro, zapamti što si rekao pa ih izvjesti ovdje na temi kad se oženiš držiš li se tog. [emoji23]
Jedno je pričat, drugo je dElat u skladu s izgovorenim.
Ne znam jednog da se 'smirio', a upoznata sam s masu djevojaka koje su tako mislile da će baš one takvog da promijene. Desilo se nikad. [emoji1787]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Možda je samo stavila privacy foliju.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Outline, Greota bi bilo. Znas kakvo dupe ima... a vlaznaa, kipi iz nje prilikom predigre
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Naravoucenije: ako zelis da istrpis pritisak 2 fakulteta, u medjuvremenu dobro izdusi
I jedan vjeruj mi :D
Tu es mon hero.
Nije moj tip, žalim slučaj, morate neku drugu nać da se žrtvuje [emoji4]
Kako znas da nisam tvoj tip kad me nisi upoznala? [emoji2] Uzivo bi promijenila misljenje i rekla "sto ce ti ona prica, uzivo si totalno drugi tip" [emoji2]
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Jao, ovo kao ono kad me pitaju kako znam da nešto ne volim od hrane, a nisam probala. [emoji849]
Eto tako, lijepo. [emoji1787] Poznajem sebe dovoljno da znam šta me privlači, a šta ne, tako da ne bih promijenila mišljenje.
Ništa lično svakako, ima piplica na izvoz pa neka će se vjerovatno zeznut kad tad i pokušat da od tebe napravi čovjeka, što ovdje rekoše [emoji1787]
evo vidiš dobro ti ide već je promijenio priču pa samo nastavi malo po malo ...
Možda bi bilo dobro da ga upozna, ali da ne zna da je to on. Nego da misli da je to brat od šure.
La televisione presenta...
Living on the EDGE side
E kakvi ste...
Izgleda da se Tripleta nije ovajdio od forumašica ovdje, pa se još nadate da će se to nekad desit [emoji1787]
'Ovajdio' je tako neprikladan izraz jednoj mladoj dami ;)
Tripletu barem nece pitati starost dje mu je bila mladost. Treba uzivati u zivotu, dok je covjek ziv. Ko se ustrucava, i ogranicava, nije bas da zivi. Ili kako bi Del Boy rekao 'who dares wins' :joy: I to generalno tako ide, u svim sferama zivota ;)
Te sa kojima on povremeno obitava jos uvijek pokusavaju da nauce da je 2+2=4. Mnoge su i odustale, dostojanstveno priznajuci da je ta gausova jednacina za njih nerjesiva.
Taj profil ne umije napravit coeka od plastelina, a ne da ima sekund licne samospoznaje ili najelementarnije svijesti o bilo cemu.
Te ne umiju ni da pokusaju, jer ne znaju ni sta je pokusaj...
Tesko da mogu i da se "zeznu". Smatraju da su temeljno "zeznule" stvar tek onda kad svate da su aktuelnog mjeseca stigle da spavaju sa tek njih 42, umjesto planiranih 79.
Politicki govoreci - planirale su ispunjene ciljeva na nivou ministarstva prosvjete...a ostale su na nivou ostvarenih ciljeva ministarstva za naftu i gas.
Jednocelijski organizmi-objekti, na samom dnu bioloske hijerarhije razvoja, sposobne uglavno za dvije motorne radnje - da otvore usta i rasire noge. Ovo prvo osim za paraseksualne aktivnosti ponekad nemusto disleksicno pokusaju iskoristit za neki vid uspostavljanja neartikulisane verbalne komunikacije, sto obicno zavrsi debaklom, te se instinktvno vracu na svoju osnovnu paraseksualnu funkciju.
Znaju dje im je mjesto.
Dirljivo. Da se najezis...
Cemer i zgadija krajnjeg stepena.
Moguće da se ovo u desilo. Stalno je ponavljao da nije nikad na forum ništa uradio, a vidi ga sada, kao provuče nešto.
Ja mislim da ima tu nešto, jer zašto bi on bio na forumu kada već ima toliko stvari oko sebe, bez da udari čežnju toj nekoj.
Living on the EDGE side