Pošten, umjeren, vaspitan, obrazovan i uspješan čovjek. Dobro bi bilo da imamo vise ovakvih politicara - koji uspiju u realnom sektoru pa onda počnu da se bave politikom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Јел оно Ђуровић требао за министра одбране или сам побркао нешто?
Испао је неаргументован ноћас, и он и Дамјановић а Милатовић их је чињеницама побиједио.
Видим да се сви слажемо да је Дамјановић већ министар и да је изгубио ону прибраност и објективност коју је имао. Ово је ноћас нека друга особа од оне прије нпр годину.
Видим коментаришете маркетинг Милатовића. Имао је испада али је он је по мом суду износио смислене и корисне информације.
Иначе, коментар Дамјановића, не разликујете се од Дпс-а ( то је при крају гледа рекао) је баш дно
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Eo ide repriza za sve one koje nisu istu emisiju gledali
Meni je stvarno tesko da ponekad razumijem kako ljudi ponekad nijesu u stanju da razumiju vrlo jednostavne stvari. Izgleda da zaslepljenost sopstvenim politickim stavom ima moć da blokira mozak;)
Suprotno je principu ravnovpravnosti po osnovu pola da zenama prestaje tuzilacka funkcija sa navrsenih 64 godina, a muskarcima sa 66. Radi se o diskriminaciji koja je suprotna izricitoj odredbi Ustava.
Zar je ovo, stvarno, toliko komplikovamno da se razumije? :rolleyes:
Ja ne znam nijednu od tih zena, niti kakvi su tuzioci. Niti imam bilo kakav interees, a ponajmanje politicki. Govorim o principu postovanja zakonitosti. I potrebi da se isti postuje, ako vec govorimo o vladavini prava.
Nije dobro kad se do vladavine prava zeli stici silovanjem zakona. To nosi rizik je da se praksa zavisnosti tužioca od političara nastavi. S novim gazdama.
:joy::joy::joy: Lucke ponekad mislim da nas troluješ :D
istina živa...percepcija-qrva...meni su se više dopali Damjanović i Drecun i uopšte ne mislim da ih je ministar iz bivše vlade "razbio"- naprotiv...još bih dodala da mu je barem tri puta Damjanović podmetnuo pod nos nešto što je preslikao od bivših a kiti se kao da je njegovo perje...ovaj je došao iz inostranstva sa jasnom namjerom da postane političar...nije lud da rinta po bijelom svijetu kad ođe ima leba bez motike....barem takav utisak ostavlja. I bila je prilično korektna debata bez obzira na njegovo pink/happy nadgornjavanje koje je počelo kad mu je Djurović rekao da vladu ne čini jedan čovjek i dobro mu je rekao....dako se ne ambisamo, što bi dobri Zvek Zivi rekao, kad Jakov i Mickey napušte funkcije. Svi su političari više nego išta drugo, samo je Pedji onamo bilo banja, slatko im se smijao na momente.. Njemu je svejedno, samo priča što misli i lijepo priča, po meni! Politika je qrva, izvin'te me što psujem....
Ja cu te glasati ko nije za sebe nije ni za druge dosta vise sa filantropima
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Damjanovic jeste strucnjak ali za svoj dzep. Znaju to iz dps-a dobro.
kad je Damjanović postavljen za direktora carina, ja ne znam da li je bilo 10tak postova. kad su ga makli, e tu kreće igranka. upiru priču da je za DPS (rekla Vanja Ćalović pa mora bit tačno). eo i sad. drvlje i kamenje po svima ko je iz URAe/SNPa i bilo koga ko se pomene kao mogući član nove vlade. ako je ko radio i bio za DPS i podržava sve što su radili onda je to Drecun. ali to ne smeta izgleda
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Drecun nije kandidat za ministra. Damjanović očigledno već u svojoj glavi sjedi u ministarskom kabinetu.
Moze li ko napisati po cemu je Damjanovic strucan... moze li neko reci njegove reference gdje je radio....sta je radio...poziciju na kojoj je radio....
Ja ga znam kao politicara samo...al moguce da grijesim i da je stvarno sposoban...mada mi zaista ne uliva povjerenje dobrog menagera...
Damjanavoć i Drecun su na listi od 40tak imena koje su za DPS prihvatljivi u sastavu Vlade,Agencija i Direktorata.
Ne uliva povjerenje mr ekonomije, koji je od 92. godine u sistemu, bio savjetnik u ministarstvu finansija pa devizni inspektor i od 2007. do 2020. godine poslanik? Jedan od rijetkih koga postuju svi.
Bitno je uliva povjerenje neko ko je radio u EBRD i veze nema o nasem sistemu, zrtvovao se da pomogne Crnoj Gori pa kad vise nije potreban ipak ne bi da se vrati u EBRD nego da osniva partiju.
Zamislite hipotetičku situaciju da ja uporedim Moma, Ljalja ili nekog iz te ekipe sa Kavačkim/Škaljarskim klanom, Kalićima, Šarićima? Samo zato jer ih ne volim kao ni njihove partije? Bez ikakvog drugog razloga?
Mislim da bi me pojedini zapalili na forumu.. Doduše, boli me penisač za gore pomenute Damjanovića, ekipu iz ure uopšteno i druge sablasni političke scene.. Samo malo upalite mozak kad kačite etikete i poredite babe i žabe, možda oni jesu smećari (mnogi i jesu bez ikakvog uvijanja u oblande) ali takva poređenja..
Znaci klasicni svirac klincu... i pretpostavljao sam.... sve javni sektor a onda skupstina i tu se edukovao u pm.
Pa da meni npr Milatovic uliva vise povjerenja jer se dokazao vani i radio za strane ozbiljne firme gdje se potrebno dokazati a ne biti stranacki aparatcik.
Al dobro svako ima svoje kriterijume vrednovanja ljudi.
Ne vrednujem ih kao ljude stvarno, vec kao strucnjake za poziviciju ministra. Po tome, Damjanovica bih izabrao 5 puta prije Jakova jer poznaje sistem, bio je tu. Jakova bih za savjetnika nekog, dok ne nauci sistem i to jer nije radio u Cg tj i jeste ali ga nije zanimalo ocigledno, da ne pominjem lutanja njegova za statistike one, socijalu i slicno.
Najbitnije je da operativci dobro poznaju materiju. Drecun, na primjer, nije neznaven, ali je jedan od najgorih i najkorumpiranijih ljudi koji obitavaju u Crnoj Gori. Dok je bio i političar i bankar nije se ugradio samo u vazduh koji ljudi dišu. A možda jeste i u to.
Drecun aka Lignjoslav
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c348886fe.jpg
Naravno da je ovim fap-fap urašima bitnije prije svega ko je spreman da prihvati poziv da se pravi vlada koja je klasična izdaja narodne volje posljednjih izbora. Možeš mislit izjavu, da je nekome prihvatljiv Damjanović prije Jakova i Spajića. Prihvatljiv je njima i Ibrahimović i Joković i Đeljošaj jer su spremni na to da dižu ruke u skupštini samo da imaju svoj interes. A i sa SD-om aktivno se dogovaralo, pa je sve jasno kao dan. Kakva partija, takvi i simpatizeri i glasači...
pa nAAAAAAArodna volja je pričala da nije glasala za ovakvu vladu no onu u kojoj će biti političari. no, dobro ođe je narod mijenja mišljenje ka' čarape
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk