Kad jevreji odje vide racunicu sve mi je jasno
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Printable View
Kad jevreji odje vide racunicu sve mi je jasno
Mislim da su isti ovi kupili i capital plazu?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Eo za montenigrinu
Mljevena plazma 800g za 4€ u Ideu
Ja prekjuče kupih u Voli u Donjoj Gorici Plazmu ono duplo pakovanje na akciji, nešto povoljno bješe.
Rece mi jedan da je svinjski but 2.5 eura u Diskont jel jede ko meso odje ili plazmu samo :) :) ;)
fala Stijoviću na onoj izjavi, eo opet narod kupuje po 50kg brašna i 40l ulja
Kakav je sad problem i fora sa brasnom?
rat u ukrajini
https://www.instagram.com/p/CapgpUcM...dium=copy_link
od juče
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...itarica-i-ulja
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović kazao je danas da je realno očekivati novi rast cijena brašna, žitarica i ulja na crnogorskom tržištu, zbog ratnih sukoba u Ukrajini.
pogledaj stanje po prodavnicama danas
Iskustvo nekih :(
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
E vazda ti fala :D
Mi juče standardna trgovina, frizider prazan kad tamo stampedo.
Ovaj narod je lud! Zar niej bolje u krizi da imaju pare nego tonu brašna i pakete ulja, e pa jada.
Moja svekrva nas još nudi brašna iz doba korone kad se kupovalo :D
Nema nam pomoći.
Vele mi juce u prodavnicu da ce danas da dignu cijene osnovnim zivotnim namirnicama.Kazu da ce ulje da ode na 3€
Ponovo su rafovi sa uljem i brasnom opustoseni
Dobro je, sačuvali su Džejkob i Stijo onaj brod pšenice na koji se Dragica ugrađivala kad se čuvala pšenica u magacin državne luke.
Otkrila braća korupciju i prodala ga kad je bilo najjeftinije u poslednje 3 godine.
Kakav trust mozgova.
I onda retardirani Stijo pomamljuje narod. A narod samo malo manje retardiran od njega. Blago nama...
Sinoć u Alfu u Blok IX ponijeto svo brašno sem nekoga sarajevskog i ona organska.
Ipak se radi samo o guzici. Da tegli 20 kila i uštedi 3 EUR. I onda da kupi duvan i furnja i dimi sebi i đeci pošto se ne otvara da se ne troši struja.
Jutros cijene brasna i ulja normalne, rafovi puni, sve je ok. Pricam o Voliju u Donjoj Gorici.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
A bogomi kupih i ja na otvaranje glave od strane žene 30kg brašna, 20 litara ulja, šećera, soli....
Dupla dobit, žena ne drobi plus računam da se ušteđelo makar 20-30€ na budući skok cijena. Obzirom da nije neka para na šestomjesečno trebovanje, mnogo je veća dobit da ne slušam "valjalo bi da kupimo da ne mislimo".
Eno mi je špaiz ka magacin, jutros hanuma poslagala sve po rokovima isteka.
P.A.K.A.O.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kod nas bih ja mozda i uzeo 10-20kg brasna ali zena odbija da prihvati da je to neophodno...
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk