Opet popusio od svih.
Printable View
najbolje od svega sto ovo sto je RB uradio ne vjerujem ni da su mislili da xe da upali ali su mogli da rizukuju sa vozacem koji im nije broj 1, i jos ga micu maksu sa puta....
da su vjerovali oni bi ovo sa maxom uradili, samo nisu racunali da ce im ferrari ovako pomoci...
Gledaš F1 dje formule voze bokeškom i ulicom slobode i očekuješ nešto nemoguće da se desi.
Nadam se da je ovo poslednja vožnja u monaco.
Brat koji ima obraza da se ne izvini nikome i ne pomene timskog kolegu koga je zajebao. Nego prica kako je ispravna odluka i td.
5. mjesto u sampionatu posle 18 bodova danas. Rusel je ispred njega, bolest je svacija…
Sad ce baku 1.2 rb. Mercedes ce tu biti
Ja sam lično zadovoljan pobjedničkim ishodom i što je od njih 4-oro pobijedio Cheko iako sam skeptičan bio da će da za*ere do kraja,pogotovo onaj lock u prvom krugu nakon restarta...Ne bi mi mrsko bilo ni da je pobijedio Sainc (zbog Fntasyja) ali je ispao s*ronja sa odbijnjem da ide u box,tako da nije sve do Ferarija s*ebao ih je danas prilično,imao je u Mclarenu čini mi se par puta tako odbijanje da uđe u box,danas mu nije ispalo kako se nadao.
Danas je Ferari bio u fazonu "box,box"/"stay out,stay out"/"f**k"...
Uostalom ovo je ono sto su horner i marko pricali. Nadamo se da ce cijele sezone sainz uzimati bodove charlesu
Sir Luis je završio,valjda 7-8,pojma nemam,ne pratim ga dok ne bude spreman za podijum ali da je ožiljke ostavio kolegama-ostavio je.Do tada,čitam temu na forumu jer je luđa no sama trka.Npr,oduševim se prognozama da će šobijediti Vetel,Crnja,Leku samo zid može zadržati...
Znači predviđanja,odnosno prognoze su vam,rekoh već prije,u stilu troznaka na sportskoj kladionici
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
sto je matematika...
bahrein i australija max uzima 0 od mogucih 36 bodova.... a lecler u zadnje dvije od mogucih 50, ali bas mogucih, uzima 12 bodova....znaci prosuto 38..
na kraju, ima jos 15trka a razlika je mala... samo ferrari mora da podigne nivo i to ozbiljno
Treba isto reci dva willimsa se nisu makla ferrari na outlap. Kostali su ih pozicija itekako
Sainz na sky sports hvali strategiju ferrari, bili su na mojoj strani
ono sto je latifi uradio je sramota....jos ovaj izlazi iz pita pored njega i on se ne mice no ga obilazi
Ferrari ulozio protest na maxovo gazenje bijele linije. Pocinju igrice, a tu su horner i marko najjaci
Je li ko vidio ovo danas u prenosu?
https://twitter.com/F1ToRuleThemAll/...kdE4C89xg&s=19
Bgm ne, skolski
fia odbacila zalbu ferrarija... ocekivano
Perez:"Poslije pobjede na domaćoj stazi, nema posebnijeg vikenda i trke u kojoj želite da pobijedite od Monaka."
Lekler:https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6556b977d7.jpg
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Duuuugo će još Ferrari držati uokvirenu sliku Kimija Raikkonena iz Brazila 2007. [emoji6]