Dzoni oca mu ebem ala si ga izmalerisao.....
Printable View
Dzoni oca mu ebem ala si ga izmalerisao.....
Ne vjerujem da je ista ozbiljno, odmah ga je zamijenio sa Kvaljom
Iskreno zvjerka Damjanovic je tu, ja u Bosketa imam puno povjerenje... Bolje napadaci da nam se povrijedi nego iz odbrane neko...
Činilo se da Vučinić želi po svaku cijenu da nastavi, i da je istegnuće mišića... Konte očigledno nije htio da rizikuje što je dobro za nas.
U svakom slučaju između Mirka i Jovete u manjem smo problemu ako nema Jovete jer se ekipa navikla da ga nema.
A Mirko je večeras nekoliko poteza imao vrhunskih, strašna je to klasa od igrača.
Sto se tog trojca tice, volio bih da igramo nesto tipa, 4-4-1-1, dje bi u sredini igra Jovetic, Mirko polu, a Damjanovic spic,
Jovetic je veliki radnik. T
ako da bi Brna moga da izmislja kotra pricu Gvardi, kako on nema laznog spica no laznog srednjaka, prakticno 3 napadaca tu, Mozda bi bio lud, i bila bi win win situacija za sve.:)
povrace mi se. :nightmare:
stevan jovetic nije ni na klupi jer je povrijedo list na zadnji trening
E lijepo. Kako izgleda, imaćemo problema bilo kakav tim da skrpimo.
A kakav je Joveta sa njegovim krhkim nogicama. Ja bih volio ipak da vidim Damjanovica od pocetka.
Jovetić ka da je od trske napravljen. Valjda Mirko nije ništa ozbiljno
Simon igrao danas 15-ak minuta, Kaludjerovic dao gol.
Treba da izvedemo tim sastavljen od igraca bez kluba i od ovih sto ne zapinju po 16. ligama i iskidamo engleze po sred vemblija.
kako ovo čudno zvuči :D
E fala bogu što je ovo... mi smo fenomen koliko nas maler ćera sa povredama.
Ne znam ni jednu reprezentaciju da joj ključni igrači fale 80% vremena...
No samo da nam je odbrana kompletna. Je li Baša živ? To nam je najvažnije.
Avi će oni ozdraviti i samo neka Hart bude u formi ka veceras :)
Inace na poluvremenu neki glavonja u studio RTCG je izjavio da je Vlaisavljevic odlican trener i da to pokazuje kroz vodjenje utakmica... Nadam se da sam pogresno cuo i da cemi neko od forumasa reci da sam pogresno cuo ?
Kakva su ona dva baksuza od Jovetica i Vucinica, vazda se povrijede pred reprezentaciju...nadam se da nije nista ozbiljnije, ali da ipak nece igrat za vikend, pa da budu spremni za Engleze...ocemo li mi docekat da pocnemo neku utakmicu sa full sastavom? Uf.
Mene uopste ne izgleda losa opcija da Boske pocne, i cak stavise mislim da bi Boske i Vucina bili bolji tandem nego Vucina i Joveta... Prosto nam je hvalio igrac kao Boske koji bukvalno svaku priliku pretvara u go, i cini mi se da bi igranjem sa Vucinom jos vise dozao do izrazaja...
A dobro RTCG već tradicionalno ima spektakularne goste. Katkad im i kompletna vilica zuba fali.
Najjače za prošlu utakmicu bješe neki brat koji veli kako "Džudo odma treba da uleti Levandovskom u meso, da ga osjeti, pa da onda on ide na Bašu umjesto na njega". Na poluvremenu je svoju tezu ponovio. Na nacionalnoj televiziji. U udarnom terminu. Majstor.
Damjanović se odlično uklapa i sa Vučinićem i sa Jovetićem, jer je prvi špic, a oni su i jedan i drugi navikli da igraju drugog špica i asistencije im leže podjednako ako ne i više nego golovi.
Bozovic
Savic Dzudo Basa Volkov
Zverotic Drincic Boskovic
Jovetic Vucinic
Damjanovic