Tu sam vidio masu djelova...
Printable View
Tu sam vidio masu djelova...
G4, a3 i clio 2 kod ambasade...koleginica danas na drac zguzila nekog oko 14h...guzva pored cepuraka , pored male bolnice, zvek kola oko vektre po bulevarima...bas su mi nejasni ovi ljudi kad pane kisa... al bitno je da se moze na celostonke po pg, to je spas
Daj ti meni celostonke i necu imat problem. Razmak, normalna brzina, 4 oci i td.
Takvih nas je 10%
Danas udesa u PG ko https://www.youtube.com/watch?v=BmOhDtgsPjc
Skoro svaka raskrsnica je obiljezena bila nekim cukanjem... od Starog do Delte danas sam vozio preko Draca, pa bulevarom do vektre... znaci haos kako smo nesposobni vozaci.
Je*es to. Danas ja na Zabjelo NOVE gume, 35km/h, niko ispred mene, ulazim u krivinu (al neko ulje bilo na put) +mokro ne pitas se s volanom nego samo ide poprecke. Srecom ne bjese niko ispred + zadnja vuca pa ga lako ispravit i izdriftat krivinu.
Ima li gore kombinacije od ulja i vode na put?
ka da to ulje neko namjerno sipa dje stigne, po ulica
uvjek je tako kad udari prva kisa posle finog vremena
Evo i na milenijum udea,i u Bar 4 komata. Ovo je tuga kako se vozi kod nas,a i putevi su nam idealni-posebno bulevari
Mene na ovu kisu izludje esp. Nesto ne radi kako treba, ako naglo dam gas pocne da koci, ako kocim pri 40, 50 na sat pali se abs. Znaci, nije to neka agresivna voznja, ne znam sto se pali koji moj.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Vjerovatno su ti gume zbogom.
Trebao si ga iskljuciti tada da vidis sto ce se desiti?
Bulevar u PG (onaj od Tološa do Starog Aerodroma) je krvnički klizav, pogotovo u rasponu od Gardena i Vektre do Maše i Blažovog mosta. Znači, kad se skvasi asfalt (ili padne kiša) probajte naglo da zakočite kad nema nikog, i sve će Vam bit jasno ;)
Ja nemam tih problema.
A što može bit, kad izađem na otvoreni put, recimo put Cetinja, upale mi se lampice esp i abs poslije jedno 10 minuta. Poslije kad upalim auto ne pale se dok opet ne izađem na magistralu. A što se guma tiče, gume su mi Tigar, ne mogu gore bit da ..be oca, što jes jes! Passat je u pitanju, petica.
Talke all around?
Sent from China!
Yeah!
Bio sinoc gadan udes kod kombinata. Jedan momak slomio oba kuka a ostali u intenzivnoj.
Jutros vidim skoljka od golf 3 na skretanje za kap kad sam isao na posao. Stubovi sa lijeve strane auta su dosli tik uz ove sa desne. Totalno zgnjecen auto a nije mi jasno kako je doslo do udesa sem ako se nije on ukljucivao onamo od kapa na magistralu pa ga udario neko ko je isao ka zeti.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Jesu li ovi "trkaci" ili...?
Ovako, je li bilo MR najle?
Zasto bi imao MR najle? Mnogo su gori ovi bez njih to znas i sam
Vjeruj mi gdje god da vidim neku patosiranu duju ili truju, ili neki "race" auto koji se trka i pravi osmice oko drugih auta, u 99% slucajeva ima MR najlu.
Aha,dobro,ja reko da nije kakva droga ili nešto :P
Polo je stao metar ispred mene da pokupi koleginicu samo zakoci. Zalijepi se. Fijat u njega a u fijata golf.
Sve se to odigralo na nepun metar od mojih noga. Prekinule su mi se.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...582b500052.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...8f447376c2.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
sinoc oko 23h zajeban udes na zlaticu , tacno na raskrsnicu zlatica-zagoric-masline. Golf 3 masakrirana, okunula semafor , pa drugi zakacila i stub od rasvjete ... bilo se okupilo 30ljudi, samo se iskreno nadam da nikom nije bilo nista ozbiljnije.
ali kako oni stanu. ovaj je vozio vidio koleginicu i punu kocnicu skripa vriska ahhahaha pa to su legende,fenomeni.
Nek staje kako ko oce. Da mu je dijete neko istrcalo na put isto bi tako morao da stane. Nego niko ne drzi prokleto odstojanje!
Jutros idem na posao i drzim NORMALNO odstojanje, dakle nista pretjerano cisto da imam preglednost ispred sebe u takvim iznenadnim situacijama i ubacuje se lik ispred mene i toga tik uz njegov branik vozi, ok ja i od njega napravim blago odstojanje, ubacuje se drugi ista prica, ok ja opet odstojanje, ubacuje se treci svi u vozic. I svi oni polako do semafora, kad poce da trepce zeleno daju gas. Ja naravno moradoh da kocim i cekam semafor.
I kako da covjek ne popizdi od ovakvih likova.
Koja je fora voznja u branik?
Ja vozim u branik samo da bih pretekao ili kad govedo ispred mene ubrzava kad krenem da ga preticem (ovo sam na kamion mislio,sa audijem drzim odstojanje)
Aj mi sad objasni kako ti moze bit pregledno da preteknes kad se nabijes nekom u branik i izigravas kamikazu. Kad god mi se neko nabije u branik samo rokam na kocnicu, pakni mi za nije. Inace takve smatram bas ono za paljevine. Ne zamjeri,ne pricam tebi no generalno misljenje.
Pa naglasio sam da je samo kad vozim kamion,sto dalje implicira da sam visoci od krova auta i vidim sve ispred njega,sto dalje implicira da nemam problema sa preglednoscu?