Sparko_CG@, koliko je senzor ABS-a za E38 pocetak `98 prednji?
Printable View
Sparko_CG@, koliko je senzor ABS-a za E38 pocetak `98 prednji?
Na pm neka mi svi salju poruke za djelove da ne pravimo od teme za bmw oglas za djelove..
Javicu ti sjutra to.
+38268615321
[email protected]
Ok, hvala.
Skupljam pare za 650i :cool:
Nemoj mi reci frende da si ostao bez centa i da je zato razlaz... ;)
Imao sam ovo, i evo, ode...
https://s2.postimg.cc/qay0idch5/image.jpg
Ni Benza ne mogu prodat. :(
Strasni su I3 45.000€, a3 e-tron isto. Inace u usa je tako dobro isla prodaja hybrid a6 da su je stopirali...
E kuku....
+38268615321
[email protected]
hahaha, greote od auta :D ...... nagutao se prasine.. ;p
moc v10 a ne ovi novi turbo usisivaci... :)
Ovaj auto se sprda sa Porseima i slicnim jurilicama.
BMW rulez..
bmw mother russia :)
Koga je opeglao :)? Tj ciji je to m5 bio?
+38268615321
[email protected]
I ja citam a ne vjerujem pa zato pitah ciji je taj m5 ( jedino ako mu pola cilindara ne radi ) ;)
+38268615321
[email protected]
eo ovaj :D
https://www.youtube.com/watch?v=FLS3V_dptWc
se sprda sa S4 mislim :)
sto je s vama ljudi ? :D
bio je snimak s4 vs m5 otkljucan skoro mjesec dana pa ko je pogledao - pogledao :)
a sparco od tebe ne ocekivah takav komentar vala...ili nisi upucen :D
a ovaj snimak gore nidje veze - m5 nabudzen na preko 550 konja i s4 stage 2 (znaci 330 konja u vr' glave) :D
Nisam gledao iskreno da ti kazem jedino sto cujem za s4 to je iz novina kad mi neko kaze nesto za njega ;)
+38268615321
[email protected]
Svidja mi se volan na m5. S druge strane m5, fabricki, je prebrz auto ali nema ni malo sportskog izgleda koliko bi trebalo, za razliku od m3.
nije fabricki svakako, ali nije ni zavrsen jos :)
niti jos uvijek ima konja koliko ima m5
uglavnom vazda ce bit podjela na FABRIKA JE CUDO DZABE BUDZIS KOLA i ovih nazovi TUNER stavova.
Ja bih iskreno radije vozio gtr od 900 konja nego 458 italia (da mogu da biram jedno od ta dva ) a da ne moram uzeo bih oba :D
evo sparco je pogledao snimak pa moze da kaze o cemu se radi ;) samo se nadam da nece pominjat brojke i detaljisat jer ce izac u novine opet hahaha
btw john_cena je dosta subjektivan kad je audi u pitanju...nije bilo peglanje nikakvo ali na nekih zamisljenih 402m jeste bio bolji ovaj 'nabudzeni' :)
Ostao sam samo zebezeknut ;)
Svaka cast s4 je kao raketa..m5 tek od 140-50pocinje da ga stize polako. Inace kako cujem sta se kuva u s4 ovo ce biti smijesno :)
Srecan rad!
Cmok :*
+38268615321
[email protected]
kako izmislja momak ovo nije zdravo, nidje se nije vozilo preko 80km/h
to je propisana brzina
cus cussssss
dje je napisao fabricki? :)
Trile pusti trola :)
Nisam zbog toga rekao da s4 nije stock, nego zbog johnove izjave kako je s4 opeglao m5, pokusavajuci da omalovazi m-a i da kaze da je ******, a to sto je s4 natjuniran nikome nista, ali opet, iskreno, kolko god da je brzi, malo koje auto se moze sa m5 poredit, po svemu ostalom :)
prevodio sam prije neki dan papire za RS3, opasno brza makina i u startu vjerovatno brži i od S4 i od M5, mada opet dosta manji auto :)
Koliko je placen?
Sent from my iPad using Tapatalk