Holandija....? WTF ...
Printable View
Holandija....? WTF ...
Znas li koja je zenska vaterpolo reprezentacija osvajac zlata na OI u Pekingu 2008 ?
http://en.beijing2008.cn/news/sports...14571130.shtml
DUTCH MEDALS
Olympic Games
1st Beijing, China 2008
Olympic Year Tournament
1st Emmen, Netherlands 1996
FINA World Championships
1st Perth, Australia 1991
2nd Madrid, Spain 1986
2nd Rome, Italy 1994
2nd Perth, Australia 1998
FINA World Cup
1st Breda, Netherlands 1980
1st Ste Foy, Canada 1983
1st Christchurch, New Zealand 1988
1st Eindhoven, Netherlands 1989
1st Long Beach, USA 1991
1st Catania, Italy 1993
1st Nancy, France 1997
1st Winnipeg, Canada 1999
2nd Merced, USA 1979
2nd Brisbane, Australia 1981
3rd Irvine, USA 1984
2nd Sydney, Australia 1995
European Championships
1st Athens, Greece 1991
1st Sheffield/Leeds, Great Britain 1993
2nd Florence, Italy 1999
3rd Vienna, Austria 1995
3rd Seville, Spain 1997
Kiss je pošao?gdje?nisam u toku
od sad za svako prozivanje provociranje, ban ide na 6 mj, preceraste ga vise!!!!
Informaciju o odlasku Kissa iz Primorca jucer je objavio jedan od najcjenjenijih dnevnih listova u Evropi,podgoricki DAN...
Jasno ti je koliko je to aktuelno,kada DAN to objavi...posebno sportska rubrika...
Inace, samo kao ilustracija , taj jedan od najuglednijih svjetskih dnevnika,podgoricki DAN , je prije nekoliko godina svijetu razotkrio jednu od najzescih spijunskih afera modernog vremena.Ugledni dnevnik DAN je objavio na stranicama svog dnevnika da je ...pazite sad...delfin JOCA (sjeticete se tog divnog delfina koji je zivio u zalivu prije 20 godina i bio atrakcija grada), dakle delfin JOCA je bio obuceni delfin americke obavjestajne sluzbe, sa mikrocipovima u sebi,koji je pratio brodove JNA gdje se krecu i sto rade. moranari sa brodova su,prenio je ugledni dnevnik DAN, primijetili "cudnu " stvar da delfini PRATE BRODOVE...
klap,klap...
pozz
Ma kakav odlazak kisa ne ide on nidje :)
ide,ide, najugledniji dnevnik na svijetu , podgorički DAN, srpskog porekla , je to objavio i to je za mene jevandjelje po vladici nikolaju...
jedna od rijetkih stvari koju podrzavam u mandatu dejana savicevica kao predsjednika FSCG,za razliku od njegove briljantne igracke karijere koja mi je uljepsavala pracenje fudbala, je sto tim majmunima iz najuglednijeg dnevnika na svijet i u beogradu,podgoričkog DANA, ne dozvoljava pristupe konferecijama za stampu.
Pozz
kiss,kiss..gergely
Kako su igrali juniori danas ??
Što se dešava sa sajtom jadranske lige???? Kako su ga drmnuli :D :D :D http://www.jadranska-liga.com/
oca im jebbem od ovih hakera se vise ne moze zivjet...
Vaterpolisti ladno mogu do finala, daleko su kvalitetniji od italijana...
veliki vaterpolski turnir u sarajevu gdje sudjeluju primorac, jadran i cattaro iz cg te jug mladost i jadran iz hr samo 7 dana uoči početka jadranske lige (opširnije).
jugu neće bit sukna, mladosti babića, martinića i živkovića koji su na EP-u U20. oće li cg klubovi bit u punom sastavu?
na kladionici u hr na jadran hn protiv mladosti koef 1.55, što je pravi poklon bon osim ako novljani ne dolaze desetkovani na ovaj turnir?
ja sam van svih desavanja... :/
Na turniru u Sarajevu poslije duge pauze konačno se pojavljuje i ubojita ljevica Maro Joković :bravo:
Mladost - Jadran 13:11 novljani dje vam je ta ubitacna ekipa s kojom cete sve da zgazite ???????DJUROOOO POVUCI ME ZA K***C !!!!!!!!!!!!!!!!!
Primorac - Jadran Split 13:8
Što očekujete u novoj sredini?
- Primorac je veliki klub u to sam se
uvjerio od prvog dana kada sam stigao
i uklopio u društvo vrhunskih igrača i
dobrih momaka koji brane boje kluba.
Osim toga, Primorac ima armiju navijača,
koji predstavljaju veliku snagu i
podstrek za ekipu. Uz takvu podršku
sa tribina, lakše je igrati i nadam se da
će se uklopiti u sastav i doprinijeti da
Primorac i ove godine ostvari vrhunske
rezultate - rekao je Filip Trajković
Obratite paznju na "armiju" navijaca !!! :D :D
AJMO CRNA GOROOOO
nocas od 19.30 igramo finale protiv hrvata...
dako neko bude prenosio ili bar bude bilo nedje na netu...
Primorac bolji od Juga 11:7.
http://www.dubrovacki.hr/clanak/1153...a-trece-mjesto
to je po grčkom vremenu, po našem je sat ranije.
ovaj poraz novljana od ovakve mladosti mi je krajnje čudan iako su igrali bez zlokovića i gojkovića. možda je i njih privuko dobar koef na mladost. a više nije bilo u ponudi za kladit se nakon prvog dana turnira
[quote=nikolaNK;1304335]pa čovjek se oporavio od teške bolesti nakon dugog odsustva. dobar razlog za radovanjeQuote:
Ne razumijem cemu radovanje?!
Vala i to me je briga jeli se neki tudji igrac oporavio, mene samo interesuju ovi nasi crnogorski.