u pljevlja kod Džaje je jeftinije, u pg nema
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Printable View
U sustini sve ove od oko 50-60e dolaze u obzir? Jer je fora u tome da kojeg god vulkanizera ili prodavca pitam kudi druge a svoje fali ,a naravno svi gledamo najbolje da dobijemo za svoje pare... Nista idem da vidim od ovih sto ste naveli koje su najjeftinije pa da se.pazari ,javljam sto ucinjeh.
Fala na odgov.
Послато са Lenovo P2a42 уз помоћ Тапатока
Ja sam za ovu zimu uzeo 4 Hankook i zadovoljan sam za ovo vrijeme sto su mi bile na auto, vozio i po kisi, suvom, snijegu i sve je ok bilo - naravno vozim lagano... Uzete sve 4 nove kod Banja i dobio sam montazu i balansiranje gratis
zaebane su mi dimenzije pa sam prije 2 god nabavio samo 2 kumho i stavio ih naprijed a pozadi tigar..
Oce li mi neko rec cemu godinama rasprava oko guma kad svake godine britanski i njemacki magazini i auto-moto savezi izbace spisak guma sa karakteristikama. I onda se ovdje opet nadju pametni da raspravljaju.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Pa ne znaju oni za cdm forum i nase Hakinene i Koline.
ocjenjivaci na forumu su jedini mjerodavni.
Isto je za telefone, izbaci se da je najbolji a onda se na forumu izvuče 10 boljih modela...
Jbg takav smo narod, u sve se razumijemo, bolje bi vodili reprezentaciju, bolje bi vodili državu, sve bi bolje uradili... Surova realnost je da obično nismo najbolji ni u svojoj školi, poslu ili klubu....
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Jasno, ali 3500 postova:
- Koje gume do xxx para da uzmem, ljeto/zima?
- Te i te.
Dokle?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Nista, vi trgujte najbolje na testu a pustite ostale da raspravljaju... :D
Forum valjda tome služi.
Meni je bolji iphone xr od xs max(da moram da biram koji od ta dva da koristim izabrao bih xr, a koristio sam xs max pa xr) a to necete nidje na testovima pročitati :D
100 ljudi,100 cudi....
One najbolje na testu ne znaci da nekome odgovaraju.
najbolje na testu idu i na dobra auta,ako neko vozi laminu nece stavit gume skuplje nego auto.
na testu kola trose 3.5 litra a u praksi 6
nije tolika razlika valjda zbog guma na autu?
poenta je da test i.realan zivot nije isto....
Kontretno, put kočenja je put kočenja bilo na testu ili realnom životu. To je prva provjera da bi neka guma uopšte ušla u ozbiljno testiranje. Ta guma ne prođe tu prvu provjeru, a ovdje je pojedini preporučuju. To je... ajde da ne upotrebim neku grubu riječ ostaću nedorečen.
Sent from my Motorola 8400
jeste bas je asfalt svuda kod nas ka na tu pistu dje se testira, bas validni testovi za nas u p.m...vozi kako.uslovi dozgoljavaju i nema.greske, vozio sam.i sa.kontinentalom.i.sa zeetexom.da.nisam u glavu cist guma.mi.je ne bi spasila...
Ajde ovako:
1. Velika većina (ajde da kažem sve nove) guma će zadovoljiti osnovne potrebe
2. Kada dođe do ekstremne situacije (koje se ne moraju nikada desiti) da se mora naglo kočiti (djete istrčalo na ulicu), da se naglo mora promijeniti putanja (odron),... koja je moguća i pri 50 km/h onda zaista jedan metar u tragu kočenja ili nešto malo bolja trakcija može značiti razliku između ,,za dlaku" i ,,sr*nja".
3. Vozim preko dvadeset godina (automobile, kamione i motocikle) i na prste mogu izbrojiti ekstremne situacije, ali u tim situacijama dva puta sam imao očajne gume i desilo se sr*nje.
4. Vjerujem testovima upravo jer se isti izvode u ekstremnim uslovima.
Sent from my Motorola 8400
ovdje je vise pitanje dje nac i kupit pojedine gume,naravno i razlicita misljenja su dobrodosla.
nemamo bas svi ni vremena ni znanja za sve pojedinosti vezane za auta,zato forumi sluze da se razmijene misljenja
Okle znaju ti njemci za rusku kamu, i za poljski targum s konika? Tigar wintera i duja 1.6td kombinacija iz snova
Generalno se najvise isplate ti srednji brendovi...barum, unirojal, henkuk, fulda, semperit i slicno
a kad smo kod guma, sto je sa dunlopom?
postoji li taj brend vise?