gol damjanovica sa glavom iz 2 metara nakon sto je golman odbio loptu
Printable View
gol damjanovica sa glavom iz 2 metara nakon sto je golman odbio loptu
Koliko se ja sjecam, Volkot je igrao onomad u Podgorici pa je bio medju najgorima, ako me pamcenje dobro sluzi. Ali je svakako dobra vijest sto ne igra, navijam za to da Milner pocne mec.
Nece oni da grizu za reprezentaciju i rizikuju povredu, u klub su pare.
Ovo apsolutno nije tacno, covjek je limitiran do bola, Runi je u nenormalnoj formi i on je najopasniji za nas, kao i Esli Jang, koji isto pojma nema ali nam pravi probleme, vidjeli smo vec. Srecom Vilsir ne moze da se sastavi. Ali stvarno ne vidim kako ce se Runi zaustavit'.
Zavrsice Dzudo to.
odlicna partija damjanovica, jedan gol, 2 odlicne sanse pred kraja utakmice od kojih je jedna odisla tik pored stative a drugu golman odbranio, svaki skok je dobio
Runi ce se zatvorit ka i prethodnih puta ;) A po strani mi nemamo KOGA da prati igru, tako da sam jos pri tome da nam je neigranje Volkota palo ka kec na desetku.
i beciraj zabio gol
za sada:
2 gola jovetic
1 gol damjanovic
1 gol beciraj
I savic se vratio u prvu postavu za fiore.
Polako se sticu uslovi da mozda po prvi put budemo imali na raspolaganju najjaci sastav, a pri tom da svi budu standardni (koliko toliko) u svojim timovima.
Mogli bi pozvati Batrovica za A reprezentaciju, kad su zvali Djordjevica i Bakica zasluzuje i on poziv.
Jovanovic opet igrao 90 minuta :D, izgubili 2:1 od Ludogoretsa.
Krkotic 5 golova u 2 kola :)
Znam da je off topic, ali...
Zna li neko dje mogu naci crnogorsku himnu na engleskom jeziku, ali ne bukvalno prevedenu, nego kao kako njima to zvuci? Trebala mi je nesto :D
Kad Bonja brani Tomsk ne gubi :)
Undiano Maljenko nam sudi na Vembliju.
Uff ne znam...
To se i ja bojim, imao je Maljenko dosta kikseva.
baraz:Quote:
Prema trenutnom proračunu, odnosno da FIFA danas objavljuje novu zvaničnu rang-listu, .... Jedan od najvećih padova na rang-listi FIFA-e bilježi Crna Gora. Ekipa selektora Branka Brnovića „nazadovala“ je za 16 pozicija, te je trenutno, prema proračunima, na 43. poziciji, navode iz FIFA-e
prvi sesir: Hrvatska, Portugal, Grčka i Švedska
drugi sesir: Francuska, Ukrajina, Rumunija i Island
http://balkans.aljazeera.com/vijesti...u-barazu-za-sp
Francuska ne moze u drugi sesir nikako