Kako bi nam to palo uff :D
Printable View
Kako bi nam to palo uff :D
jel se desilo ikada da nekoj ekipi oduzmu bodove u sred kvalifikacija, ja nesto to ne pamtim
Paruljine ce da daju,i to je to.... Nema sanse radi rasiza bodovi da i se uzmu...
Možda će napravit' primjer od njih, ko zna.
Jednog dana će se to uraditi nekoj ekipi. Zašto to ne bi bila Ukrajna(nije da je nešto uticajna)
sve i da im oduzmu 3 boda, to su 3 boda iz meca sa San Marinom, a oni ce svakako biti izbrisani svima iz grupe jer su oni zadnjeplasirani?
Ne znam bi li oni to racunali kao 3 boda iz te utakmice ili uopste 3 boda
Nece im 100% oduzeti bodove! To nikome nisu uradili nikad. Ali eto ako bi sad se to desilo, mi bi isli za Brazil! :D
Ne ne ne. To samo ima veze sa barazhom, tako se odredjuje ko je najgori drugoplasirani.
U samoj grupi svi bodovi se racunaju.
Mislim da je i u grupi jer je sedam grupa sa sest timova a osma sa pet.
naravno. svi bodovi se racunaju za tabelu grupe.
kad se gleda najbolji drugoplasirani onda se ekipama koje dolaze iz grupa dje je bilo po 6 timova oduzimaju bodovi protiv zadnjeg. Znaci to i dalje nije "svim ekipama se oduzimaju bodovi protiv zadnjeg" , onima sto ih je 5 u grupu se svaki bod racuna u toj varijanti za najboljeg drugoplasiranog.
tabele ne bi postojale u ovom formatu kad bi vazda bilo neko "ali" , bile bi besmislene.
sto sve ne ispricasmo ovdje zadnjih dana, te Mirko ima kartone , te marko, janko . tabele vise nisu tabele nego jednacine...
Sto se tice oduzimanja 3 boda ne brinite...nijesmo te srece.
Bakic ponovo dobio shansu, i to od 70og minuta-izgleda da se polako ustaljuje. Odlicna vijest.
I Savic od pocetka. Bonja branio cijelu utakmicu, Tomsk zabiljezio prvu pobjedu :)
onaj blavor?
samo neka je zdravo.
ne bi mi ga privirivao u reprezentaciju nakon onoga sto je uradio na zadnju utakmicu za mlade.
Ne znam, obzirom ko je trener mladih, ne bi me zacudilo da je revolt bio opravdan.
Drugo, momak ima 19 godina ljudi, chill out malo. Ako je Kantoni jedan Ferguson oprostio sto je udario kung-fu udarcem protivnickog navijaca u glavu u sred utakmice, ne moramo ni mi vrelo ulje na ovoga odmah ;)
nema tog revolta koji moze da opravda bacanje dresa i kompletno ponasanje koje je on pokazao nakon izlaska iz igre.
Gdje je Dushko Vlaisavljevic ukljucen tu je sve moguce ;)
Treba mu dati do znanja da ne smije tako da se ponasa ali prestrogo bi bilo da ga potpuno otpisu.
meni se ne svidja sto je jovetic opet na klupi. vise mu nije opravdanje povreda