Alonso u USA 4-6.
Printable View
Alonso u USA 4-6.
@analiza: toliko o tvojoj najavi dominacije ferarija :)
a lako mi je za vas, ja se ubio od posla, spavao 3 sata samo, ja cu zaspat do pocetka :(
uh...sta reci:D
hamilton jos jednom odlican u kvalifikacijama,alonso takodje,dok za ferrari hm....(no coment)
bice sjutra zanimljiva trka:)
prilika za hamiltona da zabiljezi prvu pobjedu u karijeri,svakako;)
Sto je ovo sa crvenima, mamicu im.....?
Svaka cast Heidfeldu, Red Bull u *****ma.
O kako ce sjutra biti lomnjave.....
čekaj,i kako je sad start?
Koje su pozicije?
hamilton
alonso
heidfeld
raikkonen
massa
.....
.....
.....:)
zavrsi posa meklaren sa ovim SC dzabe je ferrari bio tezi izgleda
sto je ovo kakav je ovo drugi SC honda (zao mi je kubice)
alonso dobi kaznu od 10 sec,al sta se desi sa kubicom,bozhe mili,ufffff
strasno....
evo dobro je kubica mrda rukama i nogama :p kako kaze njegov menadzer
e pa show od trkeeee,PI
massa i fisichela dobili crnu zastavu-KRAJ TRKE za oboje
strasno...
pihhh pihhhh i pihhhh,necu vise da gledam,nema svrfe......
makar se ovaj u SC izvoza :p
sto je ovo brate...
ova trka je sve samo ne dosadna
aaiiiiiiii
eeeeee kako su lukavi,bozhe mili :mad:
umjesto da sacekaju zeleno svijetlo da se upali,oni kroz crveno prolaze,PI
a vala neka su ispali
sve cestitke hamiltonu na prvoj pobjedi u karijeri,trka vishe nego odlicna
nesreca za alonsa,ahahaha sato ga je iskusno preteko
bitno je da je kubica dobro;)
Kako se po**** Hamilton u sve. Neka je, milo mi je. Vise nego zasluzeno.
Pravi tajming za odlaske u boksove. Odlicno izvedeno. Voznja bez greske.
Lekcija svima. Debitant ih ponizi ovako. Sto reci osim :respect::respect::respect:
:smajlikojiseklanja:
Ferrari - katastrofa nije pravi izraz ali nemam bolji. Uzas zivi. Massa se i neke jade trudio, Kimi totalno nezainteresovan. Bio je prava amorfna masa tokom cijele trke. Massa se trudio ali isto jadno, nije mogao Webera pretec toliko sile krugova. I na kraj crna zastava. Kraj uzasnog vikenda.
Kimi nije vrijedan komentarisanja. Sve najgore. Uzas jedan.
A ko ono rece da ej Alonso vrhunski vozac? Vidjesmo danas, na jedno isto mjesto 5 puta je izlijecao. Poce cojek da ore stazu tamo. Bruka i sramota. Mene bi bilo sramota da sam svjetski sampion i da 5 puta jednu istu gresku napravim. I na kraj ga Sato oplete zbog problema sa gumama :mrgreen:
Najveci dobitnici trke su Kovalainen i Wurz. Napredovali su za po 18 i 16 pozicija. Genijalno :)
I tako McLaren bjezi, titula konstruktora sve dalja, iako je 1/3 sezone, vozaci i ne stoje bas sjajno.
Vidjecemo Indijanapolis. Valjad ce bit bolje. Tradicionalno Ferrari dobar u USA. Ocekujem mnogo bolje rezultate i dopijetu :-)
Mnogo peripetiaj tokom trke i Safety Car-a. Kubica je izgleda slomio nogu, ali iz onakvog udesa mislim da je vise engo odlicno prosao.
Jos jednom svaka cast Hamiltonu. Pravi cas voznje :!:
:respect:
rekao sam ja za kovalainena "samo cekajte"
:)
svaka chast hamiltonu, GENIJALNO!
bice veca legenda nego onaj "he who must not be named"
Sto bi sa Kubicom, zna li se?
Ojaka trka. Ne mogu vjerovat što se sve izdešavalo. Vjerovatno će bit najjača u sezoni. Kolko kikseva, od onog kad onaj lik iz Super Agurija, Entoni Dejvidson dolazi u box, đe ga niko od mehaničara ne čeka (znači zvek! plaka sam'.), preko Alonsa (mrtvak totalni, išao je na silu i ništa učinio nije), i kubica .. dobro je samo da je nogu slomio.
Svaka čast Hemiltonu. Sve je preživio, i pored 4-5 SC-a, nedodirljiv reka bih.
Najviše je pokazao u šampionatu. Stalno u vrhu, a debitant. Rispekt.
ziv je kjubika, umro nije
dok je BMWa i bratije :p
Vele da ce preskocit bar 2 mjeseca trke, prica, svjestan je, bla bla :)
Hail to the new world champion, Lewis :cool: McLaren sad vodi 28 bodova ispred Ferarija :respect: Lewis 15 ispred Masse, a da do sad ni jednu krupniju gresku nije napravio! Nista momci, vise srece sledece sezone ;)
kakva trka! Sto se sve izdesava... bruka!
Kubica je odlicno prosao, ja sam ga vec bio prezalio.
Hamiltonu svaka cast, ubjedljivo najbolji vozac ove godine!
Hajdfeld se drzao kolko je mogao.
Ostali samo neka su zdravo.
Sto je sa kimijem? Sto ga vise gledam sticem utisak da je on sje*ao McLaren a ne McLaren njega kako su mnogi mislili. Ili je mozda poceo da se drogira :roll:
jupi!
sigurne ove danasnje formule, nema sta! A nemaju ni airbagove :DQuote:
The team received even more good news that Robert Kubica is in a Montreal hospital undergoing thorough medical checks and, according to doctors reports, should be released on Monday.
ja ne znam što bi ono od trke....ono je ludilo ...boli je svega,od preticanja izlijetanja,udesa,SC,i naravno pobjede Hamiltona.maestralna voznja:respect::respect:sa Alonsom neznam što se dešavalo,nije goru trku odvozio u životu.uvijek je važio za strpljivog vozača i onoga ko najmanje griješi...ovo sinoć ne umijem opisat:confused::confused:.hajfeld je bio odličan,kovalainen i vurc takođe.kimi opet razočarao ,a priključio mu se i kolega ovaj put.kamikaza srećom nije nikoga ubio ,ali je uspio da obidje i alonsa i ralfa,takođe odlična trka za njega.sreća za kubicu da je dobro....Sve u svemu konačno dobra trka i naravno Mclaren ubjedljivo prvi u obije konkurencije:hardrock::hardrock:
jel se ono Alonso isto pretprosle godine razbio bas u Kanadu? Zid shampiona, a? :)
Sve u svemu odlicno za Mclaren!!!
Stvarno Hamilton iz trke u trku oduševljava, nadam se da će vratiti titulu u Meklaren!
evo coek nije ni slomio nista :)
Quote:
Kubica suffered a light concussion and a sprained ankle in the high-speed accident.
"It seemed a terribly long time, even though it was only minutes before I got the information that Robert is conscious and able to talk," said BMW's Mario Theissen. "According to the first medical reports, Robert has escaped this very heavy accident relatively unscathed."
A decision regarding Kubica's participation in next weekend's United States Grand Prix will be taken at Indianapolis on Thursday.
samo mi nije jasno kako mu nista(bogu hvala) nije bilo.....znam da su to najkvalitetniji materijali ali stvarno pti 290 km/h .......
250, ne 290...
Nebitno da li ce Hamilton ili Alonso osvojit,samo da jedan mclarenovac bude sampion i konacno mclaren u konstruktore!!!
Mika 4EVER
Svaka cast Hamiltonu. Lik je car.
Heidfeld je takodje vozio kako treba, a Wurtz je imao srece.
Kimi - njega treba izbacit iz Formule 1. Imao je bolid 1 sec brzi od drugih (osim McLarenovog) i nista.
Massa i Fizichela su zasluzili BF.
Zao mi je za Kubicu.
Nego, jeste vidjeli Hondu Civic Si (Type R) umjesto SC-a?
Daleko od toga, ali moram priznat da je dobar.
Pa sto sad, ne smijem rec da je Tacuma vozac dana jer je pretekao Lojzica?
Drago mi je sto je Kubica dobro, nije slomio nogu kako su rekli juce.
Ipak u BMW-u pripremaju zamjenu, volio bih da vidim Vettela protiv Hamiltona ali tesko je vettelu da dobije kokpit, ipak Glocka favorizuju vise.
A onda ova sranja sa pitom: pit lane open, pit lane not open, lapped cars may pass.....******!