@joni kako ti prodje junoša? Je li uspio da završi obaveze? Maltretirali su ih dugo kako čujem.
Printable View
@joni kako ti prodje junoša? Je li uspio da završi obaveze? Maltretirali su ih dugo kako čujem.
Kako ovu dvojicu "cistokrvnih" svrbi sto im se ne dira duhovni imam tj vođa nego samo hodza tj procetnicki sluzbenik sa bradom... opasniji bradonja no duhovni vodja... bas nemam empatiju za njega politicar jos i na vasu stranu ista ideologija isti pokret. Selam
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ma to je fora samo, ne postoji šansa da policija pusti avion sa 90 tetoviranih krimosa i još u vrijeme kad dolazi Makron i ekipa, tako da su oni jako dobro znali da će taj avion biti vraćen kad su ih poslali
a da im je trebao neko sa transparentom da ga dočeka doveo bi im dajko 90 njih za po sendvič i dnevnicu ne bi to morali dovoditi iz Srbije
Slećeli oko 8.30. Zadržavali ih do 10-10.30.Njemu bila frka zbog nekog zakazanog termina u BG ali su poslali mail i ovi iz cz ambasade im izašlu u susret i rekli da mogu do 12h doći kad oće. O studentskoj vizi se radi. Ne može u PG da se dobije, a ovo u BG im nije zadnji odlazak tim povodom. Moraće još jednom...birokratija,level max.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Sa Lovcena vila klice [emoji3]
Sa Lovćena poruka Evropi: Dobro došli u Crnu Goru, narednu članicu Evropske unije (Foto)
https://bokanews.me/sa-lovcena-poruk...ke-unije-foto/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fotografije - prelijepe.
Znaci, pala vjeridba
Rekla je DA
Nisi ovo trebao da radiš @TAKUMI.
Što će sad Milan Knežević kad vidi da mu se šef vozio se žičarom iako ga je savjetovao da se ne vozi?
Nisu bolje mjesto mogli naći za ovaj event, konačno neko i da radi posao kako treba. :)
Jesu li ovo orla s rukama formirali :joy:
Rama jes penal ali za vucica je drazic iz nestasnih godina[emoji2][emoji2]
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A đe se Bogdana Drazica sjeti :joy:
PS: Anitaaaa :heart:
Mislim da je najveca pobjeda Tivta i Crne Gore nad onim bolesnikom to sto je sve proslo kako treba, sto pokazuju i slike iz medija dok nazalost u Srbiji ljudi se bore sa huljom i njegovim kriminalcima svakoga dana. Dokaz kako dobro pobjedjuje zlo. Da je vjecna![emoji1171][emoji1171][emoji1171]
Tivat bogatim programom dočekao goste Samita EU – Zapadni Balkan
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zapadni-balkan
Mec je gotov onda kad sudija odsvira zadnji zvizduk.
Sacekajmo do śutra popodne dok svi ne podju.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ето тако.
Вучић: Није ником сметало када су исти момци долазили да гасе пожаре на Луштици
https://www.in4s.net/vucic-nije-niko...re-na-lustici/
Doktor. Vjeruj mi.
Your favorite toxic gaslighting passive aggressive president
A stvarno je bratina, inace ja sam mislio da je Edi Rama neki veliki grmalj al pored Jakova i Milojka mi ne izgleda nesto visok, cak mi se cini da je Milojko mrvicu visociji ili ga ovo malo kose spasava
Rama je visok 198cm a Spajić 192, wtf, da nije Spajki u Alexandar McQueen patike? [emoji23]
Sent from my 17PM using Tapatalk
Jesu li ovih 87 (hm, ko su šta su?) trebali da spavaju u 45 kreveta (36.000 € u Luštica Bej, plaćen avan od 10.500 €) ili je 42 drugih trebalo da ide na kampovanje?
Elem, zna se ko je organizovao čarter let, zna se koje ko je platio avans za boravak ovih osoba, zna se gdje su (bar polovina) trebali biti smješeteni, zna se kojim autobusima su trebali biti prevoženoi (zaplenjeni su), zna se ko je trebao da ih koordiniše u Crnoj Gori (uhapšen zbog nečeg drugog, o slučajnosti).
Pitanja (hoćemo li dobiti odgovore?) koja su bitna: Ko je sve ovo platio? Ko su ljudi iz Crne Gore koji su trebala biti logistika (bez tih osoba sigurno se ne bi moglo ništa organizovati)? Da li je trebalo biti angažovano još osoba da učestvuju u toj/tim akcijama (iz Crne Gore ili opet iz Srbije)? Još jedno pitanje koje mene interesuje (radi intrige, nije toliko bitno) da li je osoba koja je obećala prolaz ovoj grupi na aerodromu u stavri osoba koja ih je ,,navukla na tanki led'' ili je neko pustio tu osobu da bi se saznalo ko je ,,šupalj''?
Mnogo pitas sefe
Nazalost, odgovor na svaka od ovih pitanja ce se dobiti nikad.
Valjda su kako je ovaj ladno sad rekao-dobrovoljno vatrogasno društvo...
ljudi se smanjuju kako stare, svi cemo biti patuljci
Tipicna visina za albance 198 :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovi likovi su prvo bili žene i djeca, pa su bili sportisti, pa na kraju aktivisti. Veoma nemaštovito.
Umjesto da kaže da su hodočasnici. I onda doda da jesu pomalo griješili u prošlosti, pa odlučili da odu pod Ostrog da se ispovijede.
Pa onda neki pop potvrdi da su imali zakazano.
Ne umiju ni da slažu.
Jaoo, kako pucaju ljudi, stćovo
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-ranka-ubovica
ideemoo, dritaneee
Чуш главом кренуо [emoji23]
A sta ces, nije imao stoljpi da puca ka u sred svoje kuce
Baci tu baklavu.