http://www.youtube.com/watch?v=ql7_d...ature=youtu.be
Printable View
Vidjeh na ovaj klip da na ove odbojnike da je polovina novih guma, nadam se da imaju neki falš:
Attachment 97042
Daj jedne 205/55
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
onoga raspada??? Ja mislim da ga je neki Cigo sa Vrela Ribnickih dobio za 16-i rodjendan, tako se prica kroz grad...
Imam dva pitanja:
1. Zasto je BMW 730d (E65 i E66) 2005-2006 godiste, isti sa cijenom kao BMW 520d i 530d (E60) 2005-2006??? izvor: mobile.de
Je li to nesto ova sedmica slaba, ima probleme, nije na cijeni... nisam upucen
2. Koliko gore pomenuti BMW 730d trosi u gradu i na otvorenom, ali realno, ne ovo po fabrickim specifijacima, nego na nasim putevima, realno...?
skuplje odrzavanje i generalno dosta vise km, pa u CG ti je 750iL 1998. jeftiniji od 316i 1998. a kao nov je bio 6 puta skuplji
Isto presli, tipa 150.000km. Ali nije 750iL nego 730d, znaci najekonomicniji od serije 7. Koliko trosi 730d, pise kao 6l na otvoreno, 10l kroz grad, 8l kombinovane voznje
Nisam vozio dizla ali kladim se da pije 2-3 litara vise.
Vrijednost pada luksuznjacima, osim Ljeksusa, i to zbog uzasne cijene odrzavanja, previse komponenti a to znaci previse problema.
Pa cuh da je odrzavanje u krv, registracija, odrzavanje... e sad, sem redovnog servisa, ulja i filtera, nzm sto jos moze biti, sem neki kvar pa da opali po novcaniku
Neki kvar? Ne nego gomila njih.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
Zavisi sa koliko kilometara se uzme...
pitanje je samo da li ces imati puno ili samo ``redovne``probleme.
potrosnja 13l kroz grad 8 na otvoreno...neka normalna voznja.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...57988539_n.jpg
stigao u pg :D
perverzija
Jes' brzi?
stigao, stigao, i siguran sam da ce biti jedini takav koji je stigao u Cg....makar preko uvoznika ;)
taman su tu nedje
ovaj bi ga ubio
ne da bi me ubio nego ne bih znao sto bi me snaslo :)
nema potrebe uporedjivat ima 50 konja vise i 740 nm O_O
A i tebe bi stevice :)
a zar ovaj ne bi trebao da je TU NEDJE sa m3 e92 ?
oba ste 4 vuce, on ima 30% vise kg i 20% vise KS(ako racunamo da si na 310-320) i vise gubitka na mjenjac..bas ne vidim kako bi te to ubio
Mislim da ste tu negdje...0-100...a do 200 ovaj.
upravo to sam i gledao prije nego napisah ono :) vidji sto radi automatika jadan. On ce sa najgorim startom (a ne moze ga sjebat) ubos ispod 5 sekundi. A ja MOZDA ako mi se poklope planete i ako Jupiter bude u kuci Vodolije :)
100-200 masakrira bmw jebote.
neka neka, zovem ga kad budem stage 3 :P