Palačinci
Printable View
Palačinci
Kesten pire na samo jednom mjestu sa samo jednim covjekom. Ali posle 5.
Jedu mi se majkini kolaci koji su u spajzu, al me sramota od sebe same da sada ustajem iz kreveta. Uz to odlucila sam da se vratim zdravom zivotu od 1. marta, a sada je 2. tako da NO NO. Bicu karakter!!! HOCUUUUU!!! Zaboravi na spajz!!! Hmm, u ovakvim trenucima bas ne volim sto sam zensko :D
Evo smo u isto vrijeme to odlučile. :D
Tako da ne, pogotovo u ovo vrijeme. Hm, ja sam pored toga stavila alarm za vodu, jer često popijem samo čašu na dan, a to mi nije zdravo.
Ja se uglavnom zdravo hranim, samo sam poslednjih 10 dana opasno zgrijesila sa Padobranci kolacima (spucala me nostalgija i za njima - uh kako bezobrazno lazem samu sebe). Sada moram da se vratim treningu i imam fore do ponedeljka (haha, opet ja samoj sebi rokove dajem) da odlucim dal cu u teretanu ili na trcanje i vjezbe u prirodi. Na ovo drugo sam navikla, samo me plasi to sto mi meteo vrijeme moze poremetiti kontinuitet treninga, kao i moju volju za istim :D.
Nego, da se maknemo gladnim ljudima sa ovog 'puta', bolje je :)
nemojte...lijepo vas je slušat, obje....uh šta se meni sve jede ali memaaaaa....mirnaaaaaa:D
Jedu mi se cevapi eo dva tri dana, nikako da se raznesem od istih :)
Dje su najbolji u pg, ajde krmadi priznajte ;)
E ne znam dje su najbolji cevapi u PG, ali znam za kiflice sa kremicOm - kod mene sad, nagrdih se. :D
Kako bih sad strefio bukvalno kilo gumenih bombona HARIBO, onih u obliku visnje (i ukusom visnje), opisat vam ne mogu.
POKIDAO BI IH.
NEREALNI SU.
EUFFFF... :(
Ćevapi pod volat ili banjalucki, taman su blizu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
sad bi pojeo kredenac kolko sam gladan nešto
bilo što sa roštilja i jedan kolač koji imam u frižideru a ne smijem...:(
Smiješ brate. Kad ako ne sad?
da nece ko domaceg bureka...
ja bih tako rado obalio jedan sendvič s pršutom, trapistom, pavlakom i ki$elim krastavcima... al nema pršute
kako su dobre ove krem bananice, a jos su prejefitneee...uhhhhhhhhhhhh
http://www.swisslion-takovo.com/wp/w...13/07/glav.jpg
pi prasico :lol:
sad mi se ne jede nista jer sam nekakve popeke omaltio :D
Zaradona, tebe treba trajno banovat sa ovog topica ;)
od kad nisam jeo štrudle.
Zaradona, one krem bananice su predobre. Mada i one Pionirove su dobre isto (chini mi se da bjeshe Pionir, ono zuckasto pakovanje)
Fantasticna vecera za koju nemadoh veceras/sinoc vremena. :(
Posted via Tapatalk
telece pecenje ispod saca sa krompirom,naravno.
Giros... :(