Originally Posted by
montenegrina
Bez obzira na sve, ipak n aulasku na autoput me pukal neka emocija pa se rugajte, briga me. Ipak je to eto završeno kad tad, i biće korisno.
Autput sa usponima i krivinama, sve mi se čini ok izbalansirano ali sigurno je bilo baš zahtijevno.
Ono što mi se nije dopalo su bile šahte u tunelima, kao da idem magistralom do Novoga. Ne znam kako to može.
Put od izlaska sa autoputa do Kolašina nije toliko loš, makadama ima malo ali je baš dobro utaban.
Čak kad smo mi išli, vozačo su bili disciplinovani osim par njih koji zaumu lijevu traku kao da im je od tate ostala.
Nije bilo ni gužve.
Kada smo naošli, zapaljeno auto je bilo u najvećem plamenu, još nijesu bili stilgi vatrogasci i put nije bio zatvoren, samo je bio znak da zaobidjes traku. Zanima me da li je na ekranima ranije išlo ipozorenje na zastoj.
Juče je ordinirao i presretač, pasat. Auto sam probala do 140, i to ne da sad nešto vidim dokle može nego je ovo bilo nizbrdo a automatik, probah i malo manuelno. Uglavnom ako se ide po ograničenju 100, sasvim se lijepo vozi. Ulaz-izlaz autoput oko 22 minuta.