Otvoris store i pogledas
Printable View
Otvoris store i pogledas
Htio sam da se vratim na iphone pa pitam
3gs mi je blokirao u DFU, ios mi je na 4.0 htio sam ga prebacit na 6...
probao sam preko redsnow, snowbrez napravio custom ali nece na itunes mi izbaca gresku 1600
da li smijem preko itunes da ga resetujem na 6.1.3? ima li za njega unlock?
help?
Momci da vas pitam dje mogu kupit ili zamijenit prednje staklo za iphone 4?
Prednje staklo ti se menja samo uz ekran,niko ti ga nece menjati samo digitajzer,a zajedno ti se zamjena krece oko 100€ od prilike
Sent from S noge na nogu..
Aoo buka sa ovim telefonom...
Hvala
Nece da se odradi update odredjenih aplikacija, treba da predjem sa croatia store na uk da predjem... Imam validno povezanu karticu...
Sta da radim?
( debilni odgovori tipa ,, pa predji na uk store,, mi ne trebaju) poenta je da onda opet moram nalog pravit za placanje
A da skines .ipa fajl zadnje verzije i instaliras preko itunes?
Kad primam poruku, prvo mi dodje zvucni signal i zasvijetli ekran pa tek onda dodje poruka. I u tom trenutku kada dodje poruka opet ide zvucni signal.
Nesto mi tu nije u redu, jer inace nije tako? Nijesam nista cackao, a i cini mi se da nije prvi put da se tako zabaguje.
iOS 6.1.2 - JB
Imas bite sms?
Nope. Regularni messaging.
desavalo mi se ovo jednom. ne znam ni kako je doslo ni proslo... mada u situaciji kad ti telefon koci malo pa pobudali.. tad mi je dva puta stizao zvucni signal
@Majx
Vazi
@acs
I meni je ovo 2. put ja mislim. Nit znam kako se pojavi, nit obratim paznju kad nestane.
je li moguce da se ne moze ovaj id napraviti bez kartice ? O_o
Moze. Samo probaj da kupis aplikaciju koja je FREE.
Pokušaću kasnije, hvala... Skoro napravih na jedan tel a na ovaj ocu drugi i sanse nije bilo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molim za pomoc :) , dobio sam ovo smece od jabuke pa me interesuje koliko kosta i dje je najeftinije , najbolje kako vec dekodiranje i-phone 4 zakljucan na svajcersku oranz mrezu i rekli su mi da ne moze da radi na g-vej karticu ??? Oce li mi neko dati objasnjenje posto pojma nemam o tome ???
Koji ti je bb? (settings,general,about pa vidji,shto ti pishe pod modem firmware)
Baka , tel je nov nije paljen , pa ne mogu da udjem da konfigurisem tel , ono jezik , zemlja i tuki ... jer nema kartice u njemu , govori mi da zovnem korisnicku podrsku :P :P :P ... serviser u bosni mi ga je prikljucio na komp , rekao mi da ne moze g-vej jer je najnoviji ne znam sta vec mislim bas taj bejs bend ... E sad mene interesuje koliko treba platiti otkljucavanje i dje je najeftinije jer su mi pominjali neke ogromne cifre ???
Od 80 do 150e ti je otkljucavanje. Zavisi na koju je mrezu ali je toliko. Ako uopste bude moglo. ( zvao sam za druga nedavno)
Brate pa lik u bosni mi je rekao da je kod njega 50e ali mora da se ceka 10 dana a ja sam bio u prolazu ... Pa reko mozda u pg nadjem jeftinije ... Molio bih nekog od forumasa ako se razumije u datu materiju da me uputi dje kod koga itd???