nije to skupo samo ako se mogu nac:)
Printable View
nije to skupo samo ako se mogu nac:)
Ponuda,
245/40 R18
Michelin Pilot Sport-4 : 272,00 km
Continental CPC-6 : 267,00 km
Dunlop Sport Max RT-2 : 250,00 km
General Altimax One S : 160,00 km
Sportiva Performance : 152,00 km
Ugrdanja i balansiranje besplatno.
Gume potrebno rezervisati.
Mislim da nije neka cijena ?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jesi pitao u Greenel koliko je Conti CPC6?
Svuda kod nas imas besplatnu montazu i balansiranje ako uzmes nove gume - za 4 je tako sigurno a za 2 ne znam...
Pitaj za cijenu kod Banja a ako uzmes sve 4 za gotovinu mislim da ces imat i neki popust... I da, samo nemoj u Vujacic jer je kid njih u startu sve skuplje a znaju i da uvale stare gume.
radi li Greenel montazu?
samo se kupi kod njih pa u gepek ......
Za greenel ne znam ali kod Banja imas besplatnu montazu i balansiranje - za 4 nove
jeste li poceli sa skidanjem zimskih?
ovi dani vreli ih urnisase.. mada vale zahladjenje, stize baba marta
Na nijedno auto nemam zimske, sve ljetnje, niko me nije ni pitao za zimske.
ja nisam jos ali mislim da ocu brzo...
ne mogu docekat da ih i sa c3 skinem i bacim...imam neke koje su toliko bucne da pomislim da na felne vozim
Ja ih skinuo još u januaru. [emoji23]
I sta rekosmo dje je najjeftinije premontirat 4 gume?
Moram sazut ove zimske, pocele su da bruje i da skripe cim je temperatura presla 10-12 stepeni
Mjerih sad saru, prednje alpin a4 7mm sare, zadnje lauffen 6mm...
Ljetnje imam, dvije uniroyal rainsport 3 5mm sare (jednu sam bocnuo, nadam se da ce se zakrpit) i dvije zeetex zt1000 6mm
Sto se guma tice nadam se da sam miran tamo do 2020...ako do tad ne promijenim auto onda ce vjerovatno ic neke all season na sva 4 kotaca
Vidjeh u zadnie vrijeme, nesto mi oko pada stalno na gume dosta laufen guma na auta kroz grad. Sta je fora?
Moze li ljudi savjet (ali objektivan) koja je najbolja zimska guma u odnosu cijena-kvalitet.Da se razumijemo najlakse je poc dat po 100 i vishe eur. Za michelin itd. Al vase misljenje sta uzeti za sledecu zimu jer ove definitivno vishe ne idu na auto.Inace se stalno po PG vozi ne jurcam i ne vozim brzo a kad vec imam nove zimske poci ce se Kolasin-Zabljak.
Valja li Sava eskimo 53e na rasprodaju 2018g.
Hvala
Послато са Lenovo P2a42 уз помоћ Тапатока
Stavi Nokian, Kumho, Hankook...odlicne za malo para.
10 eura 4 gume? Ne sprdaj se.
Sent from my iPhone using Tapatalk