Krkotić samo da je zdravo. Onako glup potez napraviti u onako bitnoj utakmici. Samo je za Dečić i to je to. Završio je što se mene tiče, pa sve da pređe u Čelzi.
Printable View
Krkotić samo da je zdravo. Onako glup potez napraviti u onako bitnoj utakmici. Samo je za Dečić i to je to. Završio je što se mene tiče, pa sve da pređe u Čelzi.
Krkotic je imao losu utakmicu protiv Poljske, ali izvanrednu protiv Engleske sa kojom sad i treba da igramo. Ja bih mu dao sansu, svakako prije nego Drincicu, i naravno sa Zveroticem i Simonom na sredini.
Znači pričao je o nekom igraču. Mene interesuje zna li se ko će da sudi
Ne zna se još, to se određuje par dana pred utakmicu
OK, hvala na informaciji (nadam se da će biti neki Francuz)
Dule nemoj se premorit od razmisljanja...
Vlaisavljević: Razmisliću šta ću sa Bakićem
"Nema opravdanja za takvo ponašanje! Nijesam vidio šta je radio na klupi, prenijeli su mi kasnije, ali ono na terenu je neprihvatljivo. Unio je bespotrebnu nervozu u čitavu ekipu, u trenucima kada smo kontrolisali sva dešavanja, imali rezultat. Ne znam da li će u oktobru biti u planovima A selekcije, ali ja ću dobro razmisliti šta ćemo i kako dalje. Sve u svemu - moramo obaviti ozbiljan razgovor i razgraničiti šta se smije, a šta ne!", rekao je za Dnevne novine selektor Dušan Vlaisavljević.
Gledao sam tu utakmicu i gledao maloga blavora što radi na klupu.
E tako bih mu uši zavezao u čvor, Gordi bi se zaboravio.
Inače, je li ko registrovao izjavu Brnovića da mu je drago što će mu svi reprezentativci do meča s Engleskom vjerovatno imat' klub?
Mene bi sramota bilo.
I onda prijetimo Engleskoj i gledamo oće li im igrat neko iz Junajteda ili ne daj bože Liverpula.
A sjedite, ne sprdajte se.
Nema tu sto da se razmislja, izostaviti ga sa spiska za sledecu utakmicu mlade i seniorske reprezentacije pa neka razmisli kako ce se ponasati sledeci put.
Balavac od 19 godina vec umislio da je neka zvijezda.
To nam je realnost, ali i pored toga biljezimo dobre rezultate. A pojedini oce da bez poraza zavrsimo kvalifikacije.
Ja sam odma' rekao, ako izvucemo bod sve nogama u guzicu... On zamislja Drincica kao nekog Pirla u nasoj ekipi a momak veze nema, jos nema klub, lijevog beka nemamo i kako da se suprostavimo iole ozbiljnijoj reprezentaciji? Jos kad sam cuo od komentatora da Drincic ima 28 godina a izgleda i trci ka' da ima 35.
Jel moguce da covjek razmislja, pa imbecil je baci dres drzavnog kluba...... Nije bacio flasu vodu....... Pa da je Mesi...
Auh od postala
Napredak Crne Gore na FIFA rang listi
12. septembar 2013. Share
http://www.portalanalitika.me/images...oskovicc83.jpg
Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je poziciju na najnovijoj rang listi Svjetske fudbalske federacije (FIFA) i sada zauzima 27. mjesto sa 766 bodova......
20. Ekvador 851
27. Crna Gora 766
Mali Alić ga je iznapušavao što neće da gura protivničkog igrača iz živog zida, a on je njih masakrirao.
A ovaj kao superstar nešto u stilu koji si tu ***** meni to da pričaš i slično. Čak krenuše jedan put drugoga nego ih zaustaviše.
Dule ga odma izveo sledeći napad, ovaj ga isčašio za ruku, kao i sve osim jednog igrača s klupe. Prvo što je uradio skinuo dres i s to snage što je imao bačio ga na beton, ali ono, da cijeli stadion vidi.
Čoek, vjerovatno ekonom, podiže dres posle minut i stavio ga u torbu, vjerovatno ga sramota od naroda bilo.
Prebacio sam sve postove koje nemaju veze sa reprezentacijom u fudbalsku svaštaru i tamo možete nastaviti raspravu.
Momak je umislio da je neka zvijezda i da je bog jer igra u Fiorentinu i prima 'iljade. Inace je nevaspitan ovako i ima preveliko misljenje o sebi. :) Za razliku od Luke Djordjevica recimo, koji je super momak. :)
nece daleko dogurat s obzirom na kolicinu promaje koja mu duva kroz glavu.
takvo ponasanje prvi put sam vidio kod njega, sto se tice fudbalskih terena.
desavalo se da igraci ne prihvate odluku da ih trener zamijeni i da nervozu ispolje na ovaj ili onaj nacin.
ono sto je on radio na klupu mi je djelovalo kao ponasanje umobolne osobe.
ovoga Bakica bi pozdravio i ne bi ga vise zva u reprezentaciju nikad ,ovo je nedopustivo
A sto rade stručnjaci, čudo jedno. Ne branim ga što je Budvanin, nego je klinac od 19 godina. Volio bih vas viđet u tim godinama da se nosite sa tim pritiskom koji mu mediji nameću, pogotovo u Italiji đe bukvalno satiru igrače. Dobro ste se vi našli stučnjaci iza kompijutera da određujete ko će igrat u repku a ko ne, da ne igrački ne vrijedi sigurno ne bi bio tu đe jeste.
A bubice imaju svi do zadnjeg, pogotovo u tim godinama. Samo to sređuju menadžeri i treneri i ne daju da se takve stvari iznose u javnost.
aoo Bakicu vidimo se,pocera' bi ga govneljavom metlom,takvih igraca i duplo boljih od njega imamo na izvoz,a njemu ce za koju godinu Drezga iz Pipera da bude plafon
Ne slažem se. Po meni treba da igramo sa Vučinićem i Jovetićem naprijed. U sredini može recimo Bošković, Krkotić, Zverotić, Vukčević. Tu imaš dvojicu ofanzivnih veznih i to je, po meni, maksimum ofanzivnosti koju možemo izvesti na Wembley. Ne zaboravi da je i Englezima potrebna pobjeda i napašće oni nas prije nego mi njih, ne boj se :). Kao što i sam znaš, broj napadača na terenu ne garantuje napadačku igru jer ćemo se svakako braniti. Ja sam za to da mi igramo kao da smo došli po 0:0 i ako to izborimo do jedno 60-og minuta, onda probat sa Damjanovićem. Ovo je sve trčanje pred rudu, jer se nikad ne ostvari onako kako smo zacrtali već se uvijek dese neke povrede koje nam sruše koncepciju. Srećom, sad tvoj miljenik Simon konačno ima 90 minuta u nogama, a ja ne pamtim kad smo ga imali takvog. Rijetko ga je i Filipović imao a da nije bio rezerva, pa je puno puta i rekao da ga nervira. O Kranjčaru da i ne govorimo, a kod Brnovića je smiješno i pomisliti. Ukratko, Simon je vaskrsnuo (znam da bi mu se ovaj izraz svidio) :D
...kolko gođ da ima godina nije opravdanje to što čini i nemas nikakvog razloga da ga braniš za takvo ponašanje...nije počeo juče da igra fudbal i nije došao iz pećine pa da ne zna što je u redu a što nije...poslati ga doma pa neka igra za nekog drugoga ako mu dozvole da se ponaša tako...bačati dres države koju predstavlja je sramota i nevaspitanje...ako mu je pritisak nekakvi a on neka bača svoju majicu po ulici koju je kupio od svojih para dres koji smo MI platili ima da poštuje ili neka ne igra i ne treba ni da igra ako ima saveza...
Da ali ukoliko ces tako da igras (kao na 0:0) onda ti se vise isplati Joveta na klupi a Damjanovic da igra, jer Damjanovic igra i odbranu i pretrci puno vise od Jovetica. Medjutim, posto znamo da, budemo li imali spremnog Jovetica Brnovic nece imati petlje da ga ostavi na klupi, bolje je da igraju sva trojica, to je moj rezon.
Vukcevic, osim sto je moj "miljenik" je i najbolji igrac CG u ovim kvalifikacijama. Iz prostog razloga sto je jedini on odigrao konstantno i citave kvalifikacije to sto je igrao-imao je jedno lose poluvrijeme. Protiv Poljaka u Varsavi i u Podgorici bio je nas ubjedljivo najbolji pojedinac. Cak i jedini koliko toliki objektivni razlog zbog kog se momak ovdje kritikuje (u moru totalno neobjektivnih i bezrazloznih)-fizicka nespremnost uslovljena neredovnim igranjem u klubovima, je sada proslost. Tako da ne postoji nikakav razlog da Simon Vukcevic ne bude glavni igrac tima protiv Engleza, dinamo na sredini koji ce pomagati odbrani a i omoguciti Vucinicu i/ili Joveticu da rade gore.