Mobileland je dao neki dan reklamu za 35€ otkljucavanje iphone-a
Printable View
Mobileland je dao neki dan reklamu za 35€ otkljucavanje iphone-a
Jes.
Samo što su "zaboravili" da napišu da otključavaju simlock, ako je zaključan na neku mrežu, i to sa rsim karticom.
Koja inače košta 10tak dolara...
Sent from my Mi MIX using Tapatalk
ma kakvi, evo sad sam zvao mobilend u Pg ,veli 150,00e :D ja nzm uopste da li se isplati to
Jel imao neko problem da ne moze da otvori app store ili itunes?
Ja na iphone 7 kupljen u telekomu evo vec 15 dana dobijam gresku: Spajanje na App store nije uspjelo.
U podesavanja kad udjem na profil, itunes i app store stoji mi iskljuceno, i kad ocu da ga ukljucim, samo mi se na sek kao refreshuje i vrati na stari screen dje stoji iskljuceno.
Probaj hard reset
Imam problem da zadnja kamera ne radi tj pise da je telefon vruc i da treba da se ohladi da bi radila kamera ali tel uopste nije vruc i tako stoji neko vrijeme, non stop.
Zna li neko ista o ovome? Nije moj tel ali su mi tako opisali problem
Bice da je bio na sunce,neka ga stavi u frizider jedno 20 minuta,i nek restartuje posle tel...
Koji model?
U vecini slucajeva voda,tj oksid napravi problem kod senzora koji detektuje temperaturu na kameri ili blicu. Ovo govorim na nevidjeno, al svaki put do sada je aparat sa takvim simptomima bio kvasen. Dzaba ti Obod frizider,nece proraditi bez servisiranja....Mora na kanal
Sent from my pidgeon.
Kupio bih iPhone X u SAD-u, polovan pa me zanima kako provjeriti da li je international version, da li ga mogu koristiti u CG, a nemam kod sebe našu SIM karticu?
Probaj 2-3 kartice koje imas dostupne,ako ti radi na sve znaci da je sim free
Sim lock je za samo jednu mrezu,sem eventualno pod-carrier. Ne znam bas puno,al mislim da Metropcs i T-mobile nemaju nista zajednicko,tako da ako prihvati obije sim-onda ce svaku. Ili ako imas bilo kakvu non-USA sim,opet je dovoljno. Sto se tice americkih i evropskih verzija iPh...to obicno misle na locked i unlocked verziju. Ako sumnjas-podji na gsmarena.com i pogledaj specifikacije po modelu-sve je isto od modela i5 pa dalje...za sada...
Sent from my pidgeon.
metropcs i tmobile nemaju nista zajednickog i ako radi za te dvije radice za sve
Kad izlazi ta kanta od 12 tice?
Cuo sam da je najjaci ios u istoriji covjecanstva.
12. septa je event
valjda 18. septa izlazi
ja sam cuo da je pun bagova
Valjda ce bit duos (jedna od tri vrste)
Eve ga.. nova gold bojahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...392405c10f.jpg
In Germany, the expected prices are as follows: 6.1-inch LCD iPhone: €799; iPhone Xs: €909; iPhone Xs Plus: €1,149
znaci u telekom 1300
A nece valjda nego iste ove.. grom ih ubio.
Burazeru je blokiran apple id na X, email otvoren prije 7-8 god pa ne zna recovery email i secret questions jer mu neko drugi otvorio acc. Moze li se nekako da se napravi novi apple id, mislim da mu je iskljucen find my iphone?
Pojma nemam :D
Plasim se da ce mu tako zakljucavati tel skroz. Ovako ga normalno koristi, samo sto kad ukuca sifru mu trazi da otkljuca acc uz recovery email ili secret questions koje samo bog zna ko napisao...
Neka samo odjavi onda taj nalog sa iCloud-a i nek napravi novi ako vec zna sifru za postojeci
Mislim da ne moze ni da se odjavi.
Nek ga tako koristi, ionako kakav je tip prije ce ga slomit no da ga nekome proda [emoji23]
Sent from my LG G6 using Tapatalk
https://support.apple.com/library/co...ode-screen.jpg
o cemu se radi zna li ko jeli bilo slucajeva?
Spoji ga na iTunes i na restore
Udju DFU mode(vidi na you tube) kako i onda probaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
za dfu ne mora da se upali
ne mora da znaci
treba imat drajver za dfu mode