imam sve ove knjige sto ste gore izbacili, cuvam ih od prvog osnovne :P
Printable View
imam sve ove knjige sto ste gore izbacili, cuvam ih od prvog osnovne :P
A ovo? :)
Attachment 77163
Prelistah par strana, haha, kako se vratih masu godina na rikverc.
10-9
''guze''
kockice
Ihaaaaaa. :D
a žmurka, a ''pam-pam'' (kod mene se tako zvalo ono pištoljanje iza ćoškova). :lolblue:
Još masa stvari...
Neđe ću cijelu ovu temu prečešljat'.
Ao nemoj me zajebavat aaaaaaaaaa vidji ovo.Carobno samarce,pa ovo mi je bila omiljena knjiga kad sam bio mali,garant sam je 15 puta procita.O *****usve
Uh, ja sam bas voljela da pisem mastilom, iako se sva umazem, sjecam se tata je imao neki bas lijepi, inace bolest su mi bile hemijske raznih boja, mirisljavih, sjajnih, po tome sam bila poznata u odjeljenju i sveske preuredne :))))
:)
meni su gumice bile bolest...imala sam ih milion...
ovo je najljepsa knjiga iz mog djetinjstva, kako sam se tripovao tada ko da sam ispusio pasnjak albanke :D I njegovo drugo remek djelo "Tim Lavlje Srce".
Gledao sam ja ovo na rai, bila je i neka mnogo dobra muzika u najavnoj spici :)
Bravo, voljela sam i ja gumice, bilo je cak i onih mirisljavih u obliku jagodica i drugih vockica, mmm... Mada one sto su imale drecave boje (tipa neke zabe zelenkaste), slabo su brisale, al eto...estetika na prvom mjestu. :)
Kad smo kod futrola, ja sam imala jedno vrijeme jednu metalnu... e koliko sam zvecala sa njom u rancu (nesto poput kravice kojoj se stavi zvono oko vrata) :D.
P.S. Djevojcice, jeste li spominjale mirisljave papirice, al ne one modernije sa Kasandrom itd, vec one djecije? Ima li to sad negdje da se kupi? Pazarila bih rado :D
I ja sam volio gumice,toliko da sam onu sa olovke zabio u nos i proveo noc u hitnu :D
evo nadjoh sad futrolu, citava ispotpisivana, i naravno odjeljenje I/9 :D
al nema ljepseg pitanja, nego kad neko pita na sred casa: "Ima li ko srce da mi da" - naravno misleci na grafit od tehnicke olovke :)
Samo za alapachu i Beethoven-a, naravno ;)
Attachment 77181
Ovo su mirisljavi papirici. Ja sam svoju kolekciju nazalost izgubila, al bila bih spremna da ih sakupljam opet, kad bi imao neko da saradjuje sa mnom :).
Attachment 77186
Xaxaxa, imao sam tako ucitelja do 4-og volio da nas proba kako mislimo pa za kontorlni napise izmedju ostalog 40-70=?, ili nacrtati 3 ostra ugla, sa razlicitim uglovima, tako i 3 tupa, tako i tri prava ugla... :D
Moj nabolji drug tada nacrta 3 prava ugla samo sa razlicitom duzinom linija... :D
http://www.antikvarijat-phoenix.com/...v/S6304534.JPG
:)
aaaaa, kako sam mogla da zaboravim na gumice :), te u boji su katastrofa brisale, pogotovo ako si pisao tehnickom, koju i dan danas volim :), pa upresh, kolko sam listova znala da pocijepam kad pogrijesim, i ushi naravno da ne napravim, majka me opucala sa tim. A skupljala sam i ja mirisljave papirice, a mislim da i dan danas imam salvete koje je prvo starija sestra skupljala, pa onda ja, kako ima lijepih...
Ja mislim da imam negdje prvu pernicu, bila je najmodernija u I2: pritisnes dugmad i iskacu razne stvarni bocno, gore, dolje..Moram je potrazit kad dodjem kuci!
Pa one debele, velike olovke..Mirisljave gumice..Omotnice za knjige (bila je jedna sa djevojkom u zelenoj majci, cini mi se i s golim ramenom:))..
Kad je ono pocinjao veliki odmor? U 9:05h, poslije 2. casa ili poslije 3.?
posle drugog casa , a ta pernica na dugmice mi je na selu jos se nedje vucara po tavana , kakva masinerija, robot!!! ;) i eh da zamisli 1-2 ;) sweeeeet
Тимур и његова чета, звјездане баладе, морски јастреб, чаробно самарче, орлови рано лете (уствари скоро све од бранка ћопића) - није ни чудо што сам наклоњен комунистима.
Знате ли како се зваше она књига о ромском дјечаку који има коња лијепог (риђег мислим), ал нешто се на крају тужно деси, ако се добро сјећам.
Јесте свака част!!!!
http://mk.wikipedia.org/wiki/„Белото_циганче“
Ждребе Бреско!!!
Кад дођем у цг ако не заборавим, има да исликам све књиге што имам и да их поставим овдје, као што кажу стари људи да се не заборави!!!
mene je malik tintilinic i dalje najmiliji, on je taman ka nauzeja , nauzeja maliche, gdi si ?
Attachment 77198Attachment 77199Attachment 77200Attachment 77201Attachment 77202
triko ya fiyicko i sputke za djevojcice... bar kad sma ja isla u osnovnOJ :D pernice, cetkice razlicitih debljina...i naravno plasticne kese za noshenje Bloka V :D
Sparkito, vizionar si.
Idem da stvaram.
~~
I nezaboravno 'Imaš li list, pa cu ti vratit sledeći čas kad kupim blok'', jednom tako donesoh novi BLOK V u 7 razred, a bjese ostalo jos mjesec dana do kraja, ali nisam nikad volio da pozajmljujem,reko ako pretkne koji list neka ga valjaće u osmi :mrgreen: i ja kupim novi, i taj čas mi ga očerupaju, uzmu mi svih 9 listova, i kao vratičemo ti sledeći čas. I niko ništa.
http://uguu.es/blog/wp-content/uploa...uuuuuuuuuu.jpg
aaaaaaaaaaaaaahhahahahahaa najjaca stvar hahahahahha listovi iz bloka 5 hahahahahahhahahahahahahahaahahhaha
hahahah...bravo....i posle kad ga poyajmi, nema dje da ga stavi... :D cetkice isto...vaza li su se pozajmljivale... i case i tegle za vodu su se nosile kad se radi vodenim bojama :D
ne daj bozhe da je ko imao ulomjer, kad smo krenuli da radimo sa uglovima (prije njihove konstrukcije sestarom i tako to...):D
sjecam se lastike.... i "prstica", "trouglica"..i kako se yvalo ono dolje na glzhnjevima kad se drzhi lastika.... pa imash prvo kolo, pa drrugo kolo....pa podvuci neshto.... eeeeeeee, kunem vam se...sad bih znala svako kolo da odigram po redu :D
i josh poneshto... :DAttachment 77215Attachment 77212Attachment 77216Attachment 77213Attachment 77210Attachment 77217Attachment 77214Attachment 77211
Daj druze vojsku!
Ne damo!
Pucacemo!
Pucajte!
Koga birate?
:D :D :D :D
http://classicalfun.files.wordpress....hopscotch1.jpg
e ja se sjecam ove knjige samo
http://www.knjizara.com/img/antikvar...1012201843.gif
moodo, bice da smo neke priblizne generacije, sve smo isto igrale :), razbijala sam ih ispred zgrade u svemu, bila sam kao od gume :)