Printable View
Micro$hit, worst conference EVERRRRRR
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html :)
Mass Effect 3 fenomenalan. Zakazan je za 6. mart 2012. Samo jos 9 mjeseci.
Skyrim!
je li moguce da nece biti dark brotherhood-a ili je momak zaboravio da ih pomene?
BTW
http://www.youtube.com/watch?v=oZvqCL5CaZU
Skyrim-e, zasto me tako raznosis
http://www.gamesradar.com/xbox360/hi...04251105994092
ovo ce se vanji svidjet...
aooooooooooooooo dzi grafike u pm!!!!!!!
http://www.gamesradar.com/pc/serious...28121542145008
RUMOR: Syphon Filter 4 incoming
http://www.gamesradar.com/pc/aliens-...04114826124039
Vidio sam ovo, naravno. A kako si znao da ce mi se svidjet :D
Evo i trailer sa E3
I jos screenova: http://www.videogameszone.de/Hitman-...ie/1526804/#tp
Ovo je za tebe :D
Ljudi,ima li kakva pucacina dobra da mi preporucite za download :D
Unapreed zahvalan.
upravo nabavih duke nukem forever, i dalje ne vjerujem da je izasao :D suza mi je krenula :P
jedna zanimljiva lista da proprati istorijski momenat :)
Things that have taken less time than Duke Nukem Forever's Development:
Pop Culture:
- The Beatles formed, released every single one of their albums and broke up. During this time they also toured the world several times.
- Led Zeppelin released 7 albums, 9 singles, and toured around the world, crossing international borders 27 times (not counting mainland Europe.)
- Calvin and Hobbes started in syndication, over the years became widely considered as the best comic strip ever made, then was ended by its creator.
Science & Technology:
- The Wright brothers designed and flew the first airplane.
- The theory of General Relativity.
- The United States' entire program to put a man on the moon, from Kennedy's challenge to the landing.
- The complete construction of many monumental buildings and engineering projects. To name a few-
- The Empire State Building (Jan 1930 - May 1931)
- The Channel Tunnel (Dec 1987 - May 1994)
- The Golden Gate Bridge (Jan 1933 - May 1937)
- The World Trade Center (Aug 1966 - April 1973)
- The digging of the Suez Canal (by hand) took 11 years, from December 1858 to November 1869.
- The building of the Titanic took 3 years, from March 1909 to March 1912.
- The Hoover Dam was built in 5 years (1931-1936), although it took 9 years on top of that (starting in 1922) for the paperwork.
- The tallest structure on Earth, the Burj Dubai, was built in 5 years (2004-2009, technically they're still doing the finishing work).
Wars:
- The American War for Independence
- The United States Civil War
- World War I
- The United State's involvement in the Vietnam War.
- World War II and the entire Manhattan Project. Yes, even the complete development of the atomic bomb took less time.
- Alexander The Great's conquest of Persia took 6 years, from 334BC to 328BC
- Julius Caesar's conquest of Gaul took 7 years, from 58 BC to 51BC
dobro pretpostavljas :)
Battlefield 3 - must buy! 12 sati single player i ∞ sati multiplayer :D
RIFT probao sam 7 dana trail i mogu vam reci da nije loshe. Igra li neko i shta mislite.
Inace sve ukazuje na to da ce Hitman da bude njesra sa vecim fokusom na akciju. Sve sto su do sad objavili o igri govori o tome da oce da privuku vise ljudi serijalu, a vecina ljudi su debili od 14 godina koji ne zele ni da se potrude da zavrse neku igru bez pucanja.
1. David Bateson nece bit glas Agenta 47
2. Jesper Kyd nece komponovat muziku
3. 47 ima nekakvu "super moc" kao vidovnjak koja mu pomaze da vidi gdje su neprijatelji i gdje idu. Sto znaci da ce igra bit napravljena za debile koji ne znaju sami da se snadju.
4. Objekti koje mozes da koristis u igri su osvijetljeni sto znaci da ne moras ni da se trudis da sam ukapiras kako sta da obavis, igra ce te drzat za ruku svo vrijeme.
5. Ovo me najvise iznerviralo:Ovo je potpuno idiotski jer je sva satisfakcija iz prethodnih igara dolazila iz dobro obavljenog zadatka bez krvoprolica. Ako veci fokus stavis na akciju tako da se osjecas bolje ako poubijas sve, to vise nije stealth igra. A to je upravo ono sto rade. Sto znaci da je igra za debile.Quote:
This time it's not hard to be a good assassin. Instead, it's hard to keep the situation under control, and hold yourself back from going berserk. We'd rather try to tempt the stealthy players to go into a more action -oriented direction.
sto se stealtha tice ne postoji preko splinter cella nikad nista na planeti izmisljeno i the end . eh da mi je jos jedan nastavak
Ti si pukao :D SC je najlinearnija stealth igra ikad smisljena. Ima dobrih strana, zabavna je igra i volim da igram SC ali nije ni primac Hitmanu ili ne daj boze Thief serijalu gdje imas izbora da zavrsis nivo koliko god hoces. A sto se tice zadnjeg Splinter Cella - obicna pucacina iz treceg lica. Nije mnogo bolji bio ni Double Agent na PC. Bolja je PS2 verzija i sto se tice gameplay-a i price.
prvi kolko god da su linerani bili su mi konza za hitmana , hitman me nije drzao ni 3 sekunde ;p
U SC-u postoji tacno jedan nacin da zavrsis nivo. Postoji samo privid nelinearnosti koji se svodi na to da li ces da ides preko sipke ili kroz ventilacioni otvor. Hitman sa druge strane ima ogroman broj mogucnosti za svaki nivo. Na primjer misija "A new Life" u Blood Money je jedan od manjih nivoa povrsinski. A da samo znas na koliko nacina mozes da zavrsis nivo. Mnogi i dan danas ne znaju da je jedan kombi koji je parkiran na tom nivou ustvari FBI kombi i da mozes da namamis agente koji su u njemu krofnama pa da ih ubijes da ne bi zvali pojacanje ako se zajebes kasnije.
vidji ovo ja igram igre da se opustim izgubim uru dvije i bjezim nedje, dumat ja tolko oko igre zisto, imam zivot i socijalni i ljubavni i ne ga za to mijenjao ;p
Ko kaze da se mora zivot izgubit da bi se igre igrale? Zar mora da postoji tako rigorozan kompromis :D
Bolji kompromis je zamjenit gluposti na TV-u sa igrama.
vanja, htio sam da prestanem kod "Bateson nece bit glas Agenta 47", a onda me izostanak Jespera dotukao. mislio sam da je serijal dovoljno popularan i da nema potrebe za tim glupostima kojih ce biti u petom dijelu. pa majku mu, da mi se igra krvolocnog mesara a ne profesionalnog ubice igrao bih nesto drugo. vracu se losim korijenima, prvi hitman je bio sve samo ne stealth, to su i oni znali pa su fantasticno remakeovali nivoe u trecem hitmanu. eh, jbte se IOI, dobru stvar ste unistili.
ocekujemo li ubrzo "narodsku" verziju ovoga sto izlazi danas, ne smijem mu ime pomenuti radi uroka? 14 godina je dug, dug period, ali sa srecom opet imamo nestasicu zvaka i dosta dupeta za sutiranje...hail to the king, baby!
trebalo bi uskoro, s obzirom da je za konzole vec izasao...a sjebali su vec SC pretvorivski ga u pucacinu,evo i hitman ode,imam neki osjecaj da ce i deus ex sjebat,jos thief da useru i tacno da nikad vise igricu nijednu necu upalit,sve su olaksali i uprostili kao da smo debili pa nas trebaju vodat kroz igricu za ruku...i btw AC opet razvaljuje. A sto se tice stvari sa E3-a odusevljen sam Uncharted 3,od njega se i ne ocekuje nista ispod GOTY,From Dust moja vrsta igre :),Papo & Yo mi se isto svidio...Skyrim, AC, Mass Effect ne treba spominjat. Uglavnom to me interesuje i vecina izlazi ove god
josh neko sem mene ko misli da je dungeon siege 3 kompletan promasaj i pokusaj rip-off diabla 3jke????
Za nedelju dana ili manje izlazi F.E.A.R. 3 pošto sam dvojku preskočio jer je bila bezveze nadam se da će trojka opravdati očekivanja
eee hitmenu, dobra stara vremena u ponoca sat vremena sve odigrat savrseno i tiho, i na kraju ga zasrat bas ovim berserk napadima na sve ili nista :D
Dobro to su vecinom spekulacije i dalje. Ima i nekih dobrih vijesti. Koga zanima moze da ode da procita na hitman forum da ne duzim pricu. Doduse Jesper Kyd definitivno nece radit muziku. Zauzet je sa Assassin's Creed serijalom najvjerovatnije. Sto se mene tice neka samo nastavi.
12 godina da bi dochekali smece od igre...vrh....novi duke nukem - solidna 2jka....
Oce li se igrat ovo? :D
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Game_of_Thrones:_Genesis
No sto no oce!
A meni je Duke Nukem sasvim dobra igra. Single player je bolji i pruza mnogo vise nego ove moderne pucacine koje su sve u isti kalup. Igru ne treba shvatiti ozbiljno ni za djelic sekunde. Da je mogao bit bolji - jeste. Ali zvanicne kritike uopste nisu fer, niti su ujednacene. Neki kriticari vole jednu stva i mrze drugu, drugi obratno itd. I baziraju kritiku na verziji za konzole koja je dosta inferiornija u odnosu na PC verziju.
Sanse nema, obicni cash in ce da bude, a i vidite ko su publisher i developer :|
http://www.youtube.com/watch?v=Nyesj...has_verified=1
Lara croft iz 1 u 1 odlichna igra...ovo malo gameplay-a izgleda bombastichno
Dungeon Siege 3 podsjeca na Diablo 3 (hp/mana globes,item salvaging).Tek poceh da igram i u 30 minutu se smorih prvenstveno zbog kamere.
Dok igram tjeskoba me vata,najvise zbog uskog prostora i kamere koja je uzas i nervira.
Grafika je super,prica je okej,magije su zanimljive.
preporucite mi neku igru dosadno mi je ovih dana.
ja volim warcraft 3,age of mithology,...
hamsters revenge 2 odlicna ; )
Odigrah Deus EX novi demo....kakva bomba od igre u PM!!! Igra ima sve u sebi,stealth,vishe nachina da se prodje nivo,free roam,RPG,questovi....zvek!!!!
Je li zahtijevan demo koliko...?