Hvala straus i Jakuza...
Printable View
Hvala straus i Jakuza...
arene stigle.. nadam se da ih nece skremblovati kad bude liga sampiona..
Ma brate to je moje misljenje,jednostavno ono sto SK nudi meni vise treba,ima masu onih kojima je Arena potrebnija,ali ja dok god imam dje da gledam LS i LE za dzabe ne pada mi napamet da placam Arene;)
Oce da budu premiun kanal ok,njihova stvar,a kao takav nemaju niti jedan jedini ekskluzivitet,a SK ih ima i ima Moto GP,NBA i sto je meni najvaznije ATP Masters seriju 1000 i 500 + fudbalskih liga i kupova koje niko ne prenosi do oni i pored svega su jos FREE,odnosno nalaze se u osnovnom paketu:)
O komentatorima da ne pricam,pravo je zadovoljstvo gledati tenis na SK-u uz komantar Nebojse Viskovica :cool:
Ma nemas brige, nista se nece skremblovati ;)
sto se tice HBO ADRIA koju pratim preko emu-a na digi tv-u , ne pamtim da je neki film bio bez prevoda,tu je HBO COMEDY ADRIA ostali kanali manje vise vrte reprize ili ti starije filmove-tv 1000,hallmark,AXN ITD...
imaj na umu sledece-da je arena sport exskluzivni vlasnik prava na sport koji prenosi tj ita,spa ligu i da ce cim doticnim televizijama kao sto je in tv istekne ugovor tesko odluciti da ga obnove sad kad je arena usla na nase trziste jer ce im nece biti ni malo isplativo...;)
slazem se dok mi je digija nista ne mjenjam :)
hvala :p
pa ok i nije lose tu su sk,sk+,esp2 u osnovnom i + Arene sasvim dovoljno sporta za prosjecnog ljubitelja bubamare :D
Ništa RTS, Studio B, Fox, TV IN, RTCG ... ? Nadam se da je greška u kucanju - mislim šta će nama PINK BH!?
mora li josh jedna antena da se postavlja ili moze sa ove iste?
Ma nista se jos ne zna,to krece od 01.02.2010.
Ljudi, uzeo bi Total tv, kazite mi kakva je slika po kisi ili snegu, da li se gubi, to me najvise zanima. Imam kablovsku pa bi presao na Total. Hvala unapred.
Kad gromovi pucaju, kad niko nema slike, onda nema ni na total :) Inace meni je ok i po kisi
Koji je ovo MAKSIMUM paket od 16.50e? Nidje ne pise?!
Ljudi, ocu signal sa jednog LNB-a jednim kablom da dovedem na dva receivera, jedan od njih je totalov (Loop out izlaz mi ne sluzi nicemu, probao sam). Treba mi neki switch jel tako, razdjelnik sta vec? Kakav i dje da ga nadjem u Pg ? I da li sa razdjelnikom zavrsavam posao, tj mogu li da gledam razlicite kanale na dva razlicita receivera ili samo kanale sa jednomg transpondera kako sam negdje procitao?
http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=301
DJe si vidio taj paket? :)
na linku koji je postavio jakuza
http://www.totaltv.tv/upload/documen...nik_100201.pdf
jel postoje informacije koji reciver bi mogao naslediti ovaj stari ?
Sto se signala tice tu budi miran,kad je bas veliko nevrijeme zna da nestane,ali sve je to kratko, 10-15 minuta maksimum,bar kod mene;)
Kisa ne smeta.
To bi trebalo da je ovo :)
http://kablovskiforum.7.forumer.com/...6db5fb1a#50901
nisam siguran da si dobro pogledao taj loop izlaz. ustvari, ubijedjen sam u to. svojevremeno sam ja tako spojio dva recivera od kojih je jedan bio totalov. i mozes gledati bilo koji program na oba recivera bez obzira koji je transporder na onom "glavnom" reciveru upaljen. naravno samo sa satelita na koji gleda taj lnb
Upravo pokusavam da dovedem signal sa loop-out echosmarta dsb 771 na totalov receiver, ali nema teorije. Pokusavao sam i obrnuto, nece. Nece ni kada je receiver u stanby-u. Zato mi i treba ovaj switch, razdjelnik, spliter ili ako ne uspije na kraju twin lnb :confused:
twin lnb najbolje rješenje.
A da li ti uopste pise ono file intalizaing ili kako li vec? :D
Na total nisam dirao podesavnja nista, mada mozda mi je echosmart setovan na sklopkuA od diseq-a, ali ne vidim zasto bi to bio problem...Echosmart mi sluzi za thor i jos poneke satelite...i da vratim poziciju motora na 16 totaltv... naravno da nisam potrefio oba loop out izlaza :)
ne ne uopste :hardrock:
Pa jeste kablovski,odnosno D3, jer je on za sad krenuo sa radom,ali vjerovatno ce i TTV koristiti iste resivere,pa i sad je taj slucaj ;)
http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php...&sd=a&start=60
Znaci ocekuju nas Cisco uredjaji :)
A o njim nesto vise bi mogli da nam kazu stefanel,pumba i nesta :)
ovaj model ne moze raditi kao satelitski reciver.. sad moguce da ce neki drugi model od istog proizvodjaca biti