Master jeste prodao jednosobne.... Ali dvosobnih ima...
Printable View
Master jeste prodao jednosobne.... Ali dvosobnih ima...
Masteru glavna lova leži u poslovnoj kuli. Samo da ubodu partnere. Da sam bogat, makar bi pola te kule kupio. Samo restoran na vrhu će nekom donijet dobre pare, a tek ostalo...Banke sa poslovne prostore itd.
Tako je ali u takvim projektima i leže pare. Mogu oni da počnu sjutra ali je poenta unovčiti ih jako dobro, zato i čekaju dobre kombinacije. Pazi , tu imaš gole zidove, staklo spolja i razvedene instalacije, najveći trošak im bude obezbjeđivanje garaža po novoima. Nema "neću ovu boju parketa, pločica...ne dopadaju mi se sanitarije , hoću druge" , a onda kupci sami uređuju. S obzorom da od Titograda, do danas, mi nemamo ništa slično osim one Bemax zgrade kod hotela, ne sumnjam da će oni jako dobro proći sa tom kulom jer je sami projekat jako dobar arhitekturom.
E ja sam u prvoj zgradi i odmah ti mogu reci da je izolacija nikakva... Cujes komsije iznad i ispod ako malo glasnije pricaju - u prevodu djecu kada god zaplacu ili se malo zanesu u igri.
A zamjerki sam imao: od plocica koje pucaju na coskovima (prvo se pojavi mala linija, a onda i otpadne taj dio), stakala na bravariji koja su ostecena od varenja ograde, do nekih "sitnih" reklamacija...
Ja sam sva stakla zamijenila prije uslejenja i potpisivanja ugovora. Nisu ih zaštitili prilikom stavljanaj fasade, pa su ih poslije prali ne znam čime, žicom biće, i to je sve bilo nagrdjeno i to su još bila posebno naručena, troslojna sa nekim folijama i argonom. Skupo ih je vjerovatno koštalo, još sma u izgradnji išla na zgradu i zamolila ih da ih zaštite, ali niko ništa. Ako nećeš lakše, oćeš teže :) Ostalima ostadiše oizgrebana jer ih je bilo muka da pitaju za svoje pare.
Eto čisto za sve vas koji tek useljevate da i na ovo obratite pažnju jer i zaova j eimala isti problem kod potpuno drugog investitora.
Meni brat trguje stan... i pazite ovaj pakao ... trazio je prvo u onak Kips kvart da uzme stan na 2 rate... jednosoban ... da im sad da 30000e a ostatak sledece godine i da se takav i ugovor potpise....kvadrat je bio 1350e...nisu htjeli da cuju....
A u Master kvart ima jednosobnih stanova i dali bi ga za 1200e za kes odmah...ako je na rate onda 1350e cini mi se da rece....
Licno ne mogu mi se porediti nikako Kips zgrade i Master kvart
U master nema i ne moze bit jednosobnih stanova. Vjeruj mi.
I to poodavno.
Postoji sansa da neko zamijeni jednosoban za dvosoban ali taj stan prvo sto je 1500min drugo sto to istog trena se samo prebaci nekome ko ga ceka.
Bas bas tesko a tek 1200 cijena. To zaboravi
Sent from my iPhone using Tapatalk
1200? Nešto si pogrešno čuo. Juče mi reče žena jedna što je kupila jednosoban u Master da ga ne bi dala ni da joj 1600 nude. Ako ima koji 1200 javljajte
Da nisu ti od 1200 na zadnji sprat ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Na zadnjim su dupleks
Je li moguce da je Master skocio na 1500?
Prijatelj je prije par mjeseci uzeo jednosoban za 1350, odmah uplatio cijeli iznos.
Jesu obije zgrade rasprodate?
Rekoh već da jednosobni jesu a dvosobnih ima ali su 1500€...
Zar ne padaju cijene kvadrata?
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Nema garsonjera, jednosobnih i trosobnih u master, samo dvosobni i duplex stanovi i to u drugoj lameli. Cisto koga interesuje
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Pomenuse li ti rok zavrsetka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima entext kod mansa u tolose u izgradnji
Ja sam prodao jednosoban zetagradnja na zabjelo i uzeo dvosoban entext pod ljubovic
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
Prijatelj mi reče da nešto rade u toj drugoj zgradi i da ih pritiskaju ali realno je teško izvodljivo. Evo i prva zgrada im kasni zbog Cedisa i kasnjenja podizvođača. Nevezano za njih, biće generalno muke da se nabave brojila i svašta...sve je usporeno zbog loše tj otežane nabavke. Valjda se nešto stabilizuje sledeće ali kako evo vele u Kini struja problem, fabrike rade "par/nepar" čak i sve najvažnije...
https://www.instagram.com/p/CQs13-rr...dium=copy_link
Ako mislis na ovo :)
Ovo kod nas je postalo normalno da nema nista ispod 1400 eura, bolje se isplati nedje u starogradnji definitivno pa ako treba da se ulozi nešto. Po svojoj prilici cijene ce ici samo gore.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Jedino oko 1000e ima ma stari/konik ono kod fscg
I ispod ljubovica 1100-1200€ kad je u pitanju novogradnja....
Ne znam u 4. Jula kako se kreću cijene....
Zakonski ima pravo da stavi neku vrstu klauzule u kupoprodajni ugovor, ali oročenu, onda ostaje na kupcu da li to prihvata. Taj princip koriste proizvodjači za limited edition modee (primjera radi, luksuzni satovi, automobili..).
Bila je situacija kad je Ford napravio limited edition GT model u samo 400 primjeraka i prodao ih za po pola miliona, a stavio klauzulu da vlasnik ne smije da ga proda dvije godine. Onda se našao prepametni Džon Cena koji ga je prodao za preko milion i po, Ford ga tužio i dobio poravnanje.
Lokacija loša, mnogo je bolja lokacija u onom starom dijelu Dalmatinske koji je paralelan sa Slovačkom, odje si na ulicu, plac kao crijevo, oko zgrade jedva da se prodje. Parkinga koliko mi se sad čini, biće jedva za 4 auta. Plus nije recimo ako Blok da imaš nedj eu blizini da parkiraš jer je i ulica uska da se jedva dva auta mimoidju, ako naidje pješak, ne može. Zgrada ovako lijepo izgleda, nisam gledala raspored stanova.
Central Point je isto bilo nema stanova na dan ali na to zaboravite. Svako ko j enaumio da g aizda, izdaće ga.
Ja sda kad gledam, tuda idem svaki dan, jedvaa dva kombija stanu :D Možda će kasnije kad se raščisti biti i iza mjesta.
Slovačka je ulica koja spaja Dalmatinsku i Vlada Ćetkovića, paralelna sa starom dalmatinskom (njenim doijelom) U Slovačku je recimo Ćilimara ako ti što znači :D
Tek sda vidim na https://www.entextinvest.me/projekti/dalmatinska/ da su dvosobni po 59 kvadrata, užas.
E ovi od 65 su jedino ok.
ova lokacija je uzasna sto se tice one ulicice ako je to ono skretanje u malu ulicicu dje je lakovic ili kako li
sjecam se kad su krenuli koje su guzve onuda bile jer sam djecu vodao u onaj konjicki klub