Jos samo 11 pitanja i gotovi smo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Jos samo 11 pitanja i gotovi smo...
Bila je prica o Moto Edge 40. "Futrola" tj. ono parce plastike sto dodje uz telefon je nesto najgore sto sam imao priliku da koristim. Konacno mi stize futrola sa aliexpress-a i 3 folije. Grip telefona nauporedivo bolji, mnogo laksi za rukovanje i ne strahujem da ce telefon svaki put kad ga uzmem u ruku da mi sklizne. Foliju nisam nijednu bacio, iz prve sam je odlicno postavio, ima par baloncica ali mi ne smeta previse a i mislim da ce da se povuku skroz za dan-dva. Mislio sam da ce da bude gusto zbog zakrivljenjih ivica ali evo sve ok.
Koje si maske uzeo? Radi li ti proximity kako treba sa maskom? Meni su stigle neke ali mi ne radi proximity dobro. Maksa ne prelazi nigdje na ekran pa mi nije jasno što se to dešava. Čim sam je skinuo opet sve radi kako treba.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Ljudi gdje je najpovoljnije uzet s23 ultra?
Da sam ja vidio kod ovog momka, 789e za 8/256GB ali ih nema trenutno u dolasku su mu i biće cijena ista.
12 /256 920 eura+maska,adapter i 2 godine garancije sto je plus gsm planet
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
-21% PDV-a što povlači da ne dobijate fiskalni račun što opet povlači to da dobijate garanciju "na riječ". :)
Gladam da uzmem S23 ultra ili neki Iphone pa da vidim da maloprodjem jeftinije, ali mislim da nisu male da bi garancija bila na rijec.
Kupio ja, ne dobiješ račun već samo ovo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...af0414cfee.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3b7fbef21d.jpg
Послато са SM-S916B помоћу Тапатока
Tipicna garancija.
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Ova mi je stigla: https://a.aliexpress.com/_mO3cxXa
Ali i kod mene izgleda isti problem sa senzorom... Bas sam testirao danas tokom poziva i ne radi dobro.
Dje da kupim original adapter za samsung
Dje uzeti Samsung s23 plus ? Vidim da je najjeftinije u Z shop, Exclusive mobile ima li jos neka preporuka ?
Probaj kod Srđe 067 444 333
ja nisam uzimao al ovdje su ga hvalili i čini mi se ima najbolju cijenu
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Koji tel uzet do 500e ?
Evo ti mate 50 pro na forumu za 550e mislim da nema sta dalje da trazis
Ja se izvinjavam, nisam naveo da ce se tel iskljucivo koristit za gejming, kamera se nece ni palit.. tako da u skladu sa ovim opisom ako ima ko kakav predlog :D Mozda sam trebao u kineze sa ovim budzetom
Iako je prošle godine bilo priče da se Exynos neće vraćati u Samsungovu S seriju prije 2025. godine, ipak će s24 serija biti sa Exynosom za sva tržišta osim američkog. Nekad je i japansko tržište dobijalo modele sa SD, sad nijesam siguran.
Onda sam ja pogrešno shvatio da cijela serija u Evropu stiže sa exynosom.
Moze li mi ko rec kako su se pokazale ove motorole, nisam imao iskustva nikakvih preciznije ova otorola edge 40 neo ?
Ja par mjeseci koristim edge 40 i odlican je telefon u pitanju za taj cjenovni rang (385e bila akcija u multikomu), baterija dobra, security patchevi su trenutno na njemu od novembra i je jos na android 13 (tu koliko shvatam motorola kaska za konkurencijom). Generalno cisti android bez ikakvih reklama, samo motorolini alati koji su interesantni i korisni. Kamera nista posebno..
Šta uzeti do 250€, mora biti novi sa 2 god garancije. Nije previše zahtjevan korisnik, ali bi valjalo da je kamera koliko toliko pristojna.
Sent using Tapatalk
Honor Magic 5 lite
TT
Samsung A34 u slobodnoj prodaji mozes naci za do 250 eura, mislim da je to najbolja opcija od novih telefona za taj novac (procesor, kamera...).
Magic lite 5 je dobar izbor ako ne mozes naci A34 (imaj u obzir da ima dosta slabiji procesor i kameru, ali prelijep dizajn).
Ne bjezi ni od Redmi note 12 koji je dostini best buy do 200 eura...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Treba da se kupi telefon za stariju osobu od 150-200e,da je veci i relativno brz,jer ovaj xiaomi sto ima treba mu dosta da se otvori,je li samsung a 14 dovoljan ili da trazim nesto drugo
Na telefon se samo citaju novine i obavljaju pozivi,nista drugo
Je li ko trgovao ovu motorolu edge 40 neo ? Djeluje mi kao top telefon u toj nekoj srednjoj klasi, svidja mi se ovaj zakrivljeni ekran
Ima na kraju 20. strane ovog topica nekoliko komentara o tom telefonu plus nekoliko na 21. i 22. strani. Ishvalili su ga, pogotovo za cijenu koja je tada bila aktuelna. Bio je neki popust pa je koštala oko 385 eura.
Bilo je price o Edge 40, koji je svakako bolja kupovina od Neo verzije. Edge 40 ima par prednosti.
U ponudi u multikomu ima samo neo.. Vidio sam prednosti mada ima sitnih i neo u odnosu na edge40, al nista sto bi specijalno uticalo na odluku o kupovini
Intenzivno razmišljam o Xperia 1V
https://i.ytimg.com/vi/6seOBFtpjug/maxresdefault.jpg
Nisam fan Sony UI-a, kao ni 21:9 ratia, no strašno me privlači to što je trenutno jedini flagship na tržištu koji nudi 3.5mm jack + stereo zvučnike za audiophile iskustvo + pro kameru sa naprednim podešavanjima i Zeiss optikom + card slot za microSDXC. Dizajn možda djeluje zastarjelo i dosadno no možda mu je to i dodatni plus uz Li-Po 5000 mAh bateriju.
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_1_v-12263.php
Minus je cijena koja još ne pada ispod 1000.
Takodje sam iz istih razloga razmisljao o njemu, samo sto ja jesam sony fan :)
Imao kompletnu Z seriju davno, krenuo sa X serijom ali izgubise se na trziste.
Ovaj model nije dostupan kod nas cini mi se?
U Poljsku kad sam bio kanio sam se da ga kupim, bas mi se svidio u ruci :)
Nisu se izgubili, Sonyjeva strategija je da ne cilja na široke mase i ne vodi se aktuelnim trendovima. Doduše, izbacili su punjač i kabl iz pakovanja tako da su tu u trendu s ostalima :D
Ne znam za CG, meni je dostupan od 1250 za model od 256 GB. Poređenja tradi novi Galaxy S24+ po promo cijeni za narudžbu je 1050 za model od 512GB
1050 bez pdv ?