Izlazila je Zona sumraka do skoro, ne znam za zadnjih mjesec dva... Trece oko izlazi. Znate li vi da ljudi to kupuju, stvarno!!! [emoji43]
Poslato s Jadrana
Printable View
Izlazila je Zona sumraka do skoro, ne znam za zadnjih mjesec dva... Trece oko izlazi. Znate li vi da ljudi to kupuju, stvarno!!! [emoji43]
Poslato s Jadrana
Ali to je na drugu foru?
Ono.. kao ozbiljnije pisanje, lakse da se povjeruje? Nije 'ledjna trudnica' i 'sastanak Vucica sa vanzemaljcima' ?
Mislim mene iskreno ne cudi... ja gledam koliko se odredjeni ljudi okupiraju oko horoskopa, astrologije, zovu brojeve dje je minut 3 eura, odlaze kod svakakvih baba da im za pare gledaju u pasulj i sl.
Previse primitivizma jos uvijek ima na ovim prostorima ako mene pitate, za rizikom da ce se neko pronac' i uvrijedit'.
Ma kakvi na drugu foru, listao sam Treće oko da vidim o cemu oni... Ista prica-druga baba. Vidim naslove(silom prilika), taman je bio Vučić s vancemaljcima prije izbora u srb.
I onda dodju ljudi za koje bi rekao da su normalni i čitaju to.
Poslato s Jadrana
Kao ova naslovnica? :lol:
https://pbs.twimg.com/media/Eem9C2qX0AAZXZ3.jpg
Je l stiga Vučić na sahranu i Džejmsu Bondu!?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
:joy:
Inače mislim prosle godine je bila neka priča u nekom ovakvom casopisu o nekim rudarima koji su jos početkom 20 vijeka nestali zatrpani u nekoj jami zbog potresa, pa su našli podzemno jezero u kojem su se hranili i pili i prosle godine izbbili u Kinu iz Amerike....:joy::joy::joy: znaci ja sam se tri dana smijala tome ne kontam kome ovo padne na pamet
svasta li se danas zenom zove
https://streamable.com/1z6i12
WTF
Da je imala oružje ne bi se libila da isprazni cijeli šaržer. Luda vremena
Sent from my Huawei P30
Velika sloboda svima data, niko ne odgovara za ništa, svako ima nekoga neđe pa se potežu veze za najmanje stvari, neko može da viče i da maltretira bilo koga na ulici a da ne odgovara za to, svaki dan svađe, ljudi nervozni i raspušteni, žalosno je sve ovo...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Vidjeh ovo maloprije sa telefona.
Eo sad pogledah i sa kompa.
Meni nista jasno nije.
Znam samo da neki mogu pobjec' iz sela al' selo iz njih nikako.
Onaj momak ni kriv ni dužan popi mlijeko. [emoji14]
Sent from my Huawei P30
Ovo je snimljeno iz vise uglova, tj. više telefona... :D
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
zena je zeni kupanje mlijekom.
Onaj momak je odličan, mrdnuo nije, kao da je iz Švedske, ladan ka špricer, pođe avojom rabotom mokar od mlijeka be ijedne riječi.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
I ti bi da vidis dvije brdjanke.
Uh kakav kokošinjac
Kakve su šanse da akterke fajta imaju nick na CdM? [emoji3]
Sent from my Huawei P30
Po prici, ove dvije se znaju od ranije. Ovoj se jos ni varenika nije slila niz nju a odma pominje kako ovu drugu j... neki bokser. Ka da je samo cekala da to progovori. Ali kako je pljadti onaj tetrapak....cim je pukao, dobro je odalamila
Kuki blama ovoga.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Trebali su ih puštit' da se raščerupaju.
O kojem se prodajnom lancu radi, zna li se? I ovo može biti marketing [emoji3]
Sent from my Huawei P30
A može kod nas sve, ali ako mene pitaš niđe veze.
Momci su pobijedili, gospoda. Ali kako brat sačeka red lagano, vas u mlijeko i to su mu leđa mokra, mogu samo da zamislim naprijed kakav je bio [emoji38]blue: Presmijah se ali šalu na stranu, kapa dolje.
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Pa veli - Za mi je sto ti muz jebe ljubavnicu bolje nego tebe :-() WTF
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Viđe li ko na snimak da nije Nescafe na akciju?
Ne znam da li sam ja neinteresantan 'target' za reklame pa mi ne stizu kao bratu satovi, parfemi i sl. nego samo neki 'random scam'-ovi.
Samo neka izvlacenja, lutrije i ostala gowna.
Nego danas mi stize reklama za neku agenciju koja prodaje 1m2 neke zemlje tamo u Skotskoj sa kojom mozete sebe (ili dragu osobu, jelte) da proglasite 'Lord' ili 'Lady'.
Upakuju to u neku staru hartiju, pecatiraju i bog da te vidi.
Mogu mislit' koliko kosta taj kvadrat zemlje posto je to kao neki veliki poklon i podvig.
Inace mi je najjaci komentar bio (vrlo moguce nekog sa nasih prostora ili slicne vukoyebine):
"Kupis zemlju za koju ti treba viza da posjetis" :lolblue:
Mene bombarduju cipelama, dan treći. :joy:
A sve neki fini primjerci koji odgovaraju mojim afinitetima :thinking: