:clap::clap::clap::clap:
Printable View
Evo i drugi
http://www.imdb.com/title/tt0331811/
Vazda :)
,,,,
Moze li neko da mi pomogne.. Gledao sam jedan film sinoc.. Počeo je oko 1 uveče.. Radi se o jednoj djevojci Melissi.. Zivi sa babom i Majkom... Jednog dana ode na bazen sa drugaricom.. I ona se tu zaljubi u jednog momka.. I sad je on povede iza zbunja :D .. i onda mu ga je puš**a :D i onda je svi zezaju po skoli kako je ona kur*va.. i posle kad joj je baba umrla njena majka je procitala njen dnevnik i sve je vidjela sto joj ćerka radi :D .. i posle su je vise puta iskoriscavali.. :D i postala je prava ku*va :D i dotle sam gledao .. pa me samo zanima da li neko zna kako se zove ovaj film da bi ga naso i odgledo do krajaa
e gleda sam to sinoc sto je ono brale?:)
nadji na atlas program ime filma tesko da je ko jos gleda ono
jes bilo je sinoc samo ne znam na koji program.. :D samo mi treba ime filma.. nmg nikako da nadjem :D
Mozda ipak francuski film
Luxure (1976)
http://www.imdb.com/title/tt0074830/
http://www.plausible-denial.com/luxure.htm
e fin topic :D
znaci, mene zanima film mislim da je neka drama-triler u pitanju, muz i zena zive u engleskoj, muz je predavac nedje dok zena pise romane mozda i obrnuto... potom se sele u ameriku pa cini mi se opet se vracaju i tako onda pomazu nekim prijateljima i onda ova njegova zena pocinje da halucinira kako je muz vara pa pada u depresiju, razovode se... ne znam dalje ali bjese predobar film.
inace onako starija radnja u pitanju...
sjecam se par rijeci tipa "the truth comes to me, the truth loves me"...
"I invited this"....
unaprijed hvala :mrgreen:
ima li ko da mi predlozi kakav dobar dokumentarac o time travelu?ali sa cro ili srb titlovima?i zanima me da li postoji dokumentarac na temu filadelfijski eksperiment-isto sa titlovima,znam da ima film,ali ne cini mi se da je nesto...promasih temu,ne zamjerite sto ;)
malo informacija, al valjda ce se neko sjetit: tip ima dugu bijelu kosu, druzi se za zenom kojoj je ubio brata, tek je izasao iz zatvora, druzi se sa njom a usput joj nije rekao da je on ubica. ako se neko sjeti, hvala...
Ako ko ima link za cudo nevidjeno, tj torrent... ?
Niko nema ovo?
MimiR' has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Poslao mi je Superhik, hvala na trudu (:
Pade mi na pamet jedan film, davno sam ga gledao, nas prevod je bio 'Ziv zakopan' ali naravno nista nisam odgovarajuce nasao sa pokusajima da pogodim naslov originala.
Okvirno, zhena ubije/otruje muza radi novca i nastavi da zivi sa ljubavnikom, medjutim ovaj nekim cudom prezivi, izadje iz sanduka :mrgreen: i vrati se u kucu, gdje priprema osvetu pregradjujuci dio po dio kuce...ne sjecam se najbolje ali ako neko ima ideju...
Ja sam ukucao 'Buried Alive' u google i izašlo je ovo.
http://www.imdb.com/title/tt0099188/
;)
:lolblue: e sram me bilo.
meni je izbacivao linkove i trailere za ovu neku tv mini seriju Buried Alive iz 2007. i tu sam odustao od pretrage..
to je to hvala ;)
Aj' da se i ja javim.
Zanimaju me dva filma, oba sam upamtio kao klinac jer su mi bili poprilično traumatični.
1) Žena i muž. Jedno od njih dvoje je nekakav pisac ili tako nešto, ima puno scena seksa (jedna od njih je poprilično memorabilna, neki doggy style u kućicu za psa :) ). Dešava im se... Nemam pojma što. U jednom momentu žena odluči da ide (ako se dobro sjećam, 'odlijeće sa flamingosima' ili tako nešto), a muž je ubije, isiječe u komade i servira za večeru prijateljima. KRAJ.
:)
2) Znam da se film mahom odvija u nekakvoj šumi u kojoj neki ljudi iz nekog razloga love druge ljude. Jedna od odvratnijih scena u tim godinama - tip sa pištoljem u sred šume naređuje nekom drugom tipu, malo debljem, da se skine i onda ga guzi. Pritom mu uvrće uvo i traži mu da skiči kao svinja dok mu drži uperen pištolj u potiljak. Ostatka filma se ne sjećam, prebacio sam program. :)
Filmovi su bili na TV - u kad sam bio dosta mladunjav, znači da su malo stariji. Produkcija poznih osamdesetih - ranih devedesetih?
Bilo kakva pomoć bi mi sjajno pala, a ako se nađe neko ko zna film (bilo koji ili oba), dugujem mu... Šnenoklu.
1) La carne
2) deliverance
Prvi gledah u traumatično doba puberteta, i ako mislimo na isti sa bujnom Frančeskom Delerom, dugujem joj zahvalnost što je bitno uticala na formiranje tipa ženskih figura koje mi zadaju "traume"
http://i55.tinypic.com/1zl9ohw.jpg
Vaše šnenokle, gospodine.
Kod mene ne toliko to koliko je pomalo uticalo na poimanje žene uopšte.
Opet, ukoliko je to La Carne, a saznaću ovih dana.
Hvala puno.
Nema na čemu. Dobro me podsjeti da ga opet odgledam, sad sam pak dosegao stupanj razvoja na kojem može i imati takav uticaj, uz onaj vizuelni naravno :D
Nadam se samo da krajnji produkt takvog pristupa ne bude u saglasju sa režiserovim koji bi sve to istranžira' i pojeo.
moze li mi neko rec koje je ime filma mrak ali ne ona komedija scary movie ....
thanks........
Drugarica mi je pricala za taj film, ali ni ona ne zna kako se zvao..
Valjda je horor, radnja je kao, nekom zvoni telefon, on se javlja, i cuje sebe kako zove u pomoc, i nakon nekoliko dana on dodje valjda u tu situaciju kako zove pomoc telefonom... znaci to je jedino sto znam, ljudi sami sebe zovu :) zna li ko film?
hvalaaaaaaaaaaa
Yo, help...
Tragam za jednom crtanom serijom, a radnja je otprilike ova:
3 djecaka (valjda bjese 3..) bace svoje medaljone, koji se zakotrljaju na ravnoj povrsini i naprave krug. Iz kruga izadje robot u kojeg oni udju (svaki djecak ima svog robota i svoj medaljon), i tako se bore protiv nekih drugih robota...
I tako... :)
Zna li neko o kojem crtanom filmu je rijec???