152 eurica. Tako je to kad su mi ukucani zimomorni
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Printable View
152 eurica. Tako je to kad su mi ukucani zimomorni
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
hahahaha e nemam zamisli :D , nemam ni TA pec i grijem na drva pa ti vidji :D
pakao!/././././
Meni novembar 80e. Radila klima 18ica multisplit sa dvije unutrašnje. Ta druga povremeno radila. Bojler od 200l na grijač od 4,5kw. (Stvarno imam i solar ali ne znam koliko je mogao dogrijavati u novembru) U kupatilu povremeno radijator onaj Tesy od 2,5 kw.
Decembar 114e. :-D Od 15og postavljena peć na pelet koja grije kuću plus bojler. Znači klima nije radila, a ni bojler. Pa nemojmo. Tako mi je nešto slično bilo i prošle godine. Isto je bilo centralno, samo šporet na drva umjesto peći na pelet koja je sad. Žalio se,poslali ekipu, oni popisli aparate u kući i rekli to je to. :-)
Neko savjet šta da radim? Ubijem nekoga. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Skoro duplo veći nego novembarski
Sent from my Motorola 8400
110 eura.. ao.
Kod nas je dzabe i da stedis i da koristis sve ove A++++ uredjaje... Naplate ti koliko oni misle da treba i to je to.
ja se grijem na drva, mada sto znam po mom nekom misljenju mozda smo mi potrosili jedno 80-90 eura ali ova cifra 110 (tacnije 111) mi je nesto previsoka. Mozda nas to caste za novu malo ahah :D
Račun nikad veći mi nije stigao do sad:
https://i.postimg.cc/htTcvHkq/racunstruja.png
DECEMBAR 2018:
https://i.postimg.cc/pdvxFsv5/racunzastruju.png
Razlika 10e,isto kao kod mene.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
150e za decem .lagano
Zna li iko tacno koji je obracunski period za struju?
Od prvog do prvog, ili od 20tog do 20tog kako neki kazu?
Od prvog do prvog
Sent from my Motorola 8400
Bronx na aparatima
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Kako uspijevate da imate te racune po 30tak/40tak/50tak eura u decembru svaka vam cast? Naucite me... Mrtav sam ozbiljan.
Znaci trudim se da mi 2 klime ne rade u isto vrijeme. Zivim solo, kuvam nekad, mnogo vise ne nego da, ves masina opet ne precesto jer sam solo, sijalice su mi vecinom led...
Ima li neka fora ili kako? :)
Novembar 75 ,Decembar 111 , nije mi zao ako se dorektor ili ko vec dobro proveo od ovog mojeg vishka.
Sve isti uredjaji u kuci ... Cak od 30-tog do 1-og nije nas bilonu dom.
Послато са Lenovo P2a42 уз помоћ Тапатока
@Djalac
Mozda
@Krkna
Tek da ne izadjem, bio bi 320
@Solid
Hahahaha
https://m.cdm.me/hronika/podgoricani...uju-u-italiji/
ahahhahahahahaha
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Veli "teska kradja elektricne energije".
Dje su nam ti talijani, da ih zovnemo malo kod nas da nam se smanje "gubitci na mrezi"...
Novembar 28.41, decembar 43.16... Ne mogu da procijenim jesmo li toliko vise trosili u decembru... Dvosoban stan sa 2 invertorske klime... Masine (ves i sudje) se iskljucivo pale iza 23 sata...
Hladniji je bio decembar dosta, klima više struje trošila...
Sent from Tapatalk
Novogradnja je i nije previse hladno u stanu, ne palimo klimu previse, januar anticipiram da ce biti veci racun...
Bar bi racuni trebali biti manji iduceg mjeseca.
Sto me nasmija :D https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c328ad4e5c.jpg
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
40e decembar..
Kuci mi 120e, 1 radijator radi i to po dana, 2 osobe u stan, boiler, kuvanje itd, cak je 1 osoba bila po mjeseca tu samo. toppp
Tu ne bi trebalo ni upola da ti je toliki racun.
140 za decembar, a za januar očekujem i više...neka to, nego sam početkom decembra bila na nekoliko sati bukvalno u Njemačku i zaboravila net da iskljucim....za pola sata (pošto sam se sjetila nakon pola sata) 42 eura! Tako da ovaj mjesec imam za Extra trio umjesto 50 eura, 100 da platim a za struju u odnosu na prosjek koji je oko 80 eura, imam 140....ima se, može se :rolleyes:
110e racun poslednji..
Klima u prosjeku radi dnevno 4-5h, radijator 5-6h, ves masina drnda cesto, sporet elektricni se koristi cesto, bojler upaljen po cio dan.
Grijanje na drva inace.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
e stvarno, grijanje na drva koja nijesu jeftina i platiš struju još 110 stvarno mnogo!
Meni radi ogromna TA pec u dnevnoj (sestica), radi u sobi radijator, doduše ne non stop ali uglavnom je toplo u sobi, i mašine za ves, sudje cini mi se po 2 do 3 puta na dan, kako kad šporet i bojler se ne gasi...o kompjuterima i lap topovima da ne pričam u svakom trenutku su ukljucena 3 lap topa i 1 PC....televizori u svaoj sobi tako da mi je bolje da cutim, malo plaćam koliko je koljem!