Originally Posted by
Rvasanin
Ja mislim da bi sve banke trebale tebe da angazuju da odrzavas sajtove i radis prodaju, posto vidim da sve znas. Skoro svaka banka u CG na svom sajtu ima jasno istaknute uslove koriscenja svojih proizvoda, pojedine to imaju i u poslovnim jedinicama. Dakle, posto vidim da se razumijes jer hejtujes evo 3 strane, prije nego sto izaberes banku valjda napravis neku analizu uslova/cijena/infrastrukture itd, sto god te zanima jel, pa onda otvaras racun i koristis proizvode i usluge. To sto ti ne umijes da pretrazis sajt i da kliknes na link gdje jasno pise da se odnosi na cijenu proizvoda nije problem ni jedne banke, nego tvoj. Cak postoji rubrika/sekcija pod nazivom Cijena proizvoda u okviru koje stoji samo link na koji je potrebno kliknuti ili na nekim sajtovima i ne treba, jer postoji tabela. Dakle, nemoj da prdnjavis ovuda s pricom o netransparentnosti, jer ako umijes da koristis internet pretrazivac i ako te zanima cijena nekog proizvoda, vrlo lako mozes doci do nje. Ako si imala iskustvo da ti neko od zaposlenih neke banke kaze "Ne, necu da ti dam cjenovnik" onda tvoja prica stoji.
Postoje strukture u CBCG koje se iskljucivo bave ovim stvarima, pa mi je nesto logicnije da su oni u pravu, nego ti. Jer da oni nisu u pravu, banke bi placale ogromne penale za to, a to oni (citaj drzava) jedva cekaju. Ljudi su mnogo vise informisani danas nego sto su bili prije tako da vrlo dobro svi znaju sto ce da kupe i kolko ce da plate. Nije vise vrijeme ekonomskog buma kad se uzimalo sve na nevidjeno, sad se itekako gleda dje ce se ustedjet 1 eur.
Da se razumijemo, odje ne zastupam i ne branim ni jednu banku, ali definitivno nisi u pravu za ovu netransparentnost koju pominjes. Daj mi jednu jedinu stvar koju ne mozes da nadjes na sajt bilo koje CG banke da ti ja pronadjem.