Pa slazem se, jedino je pitanje da li bi se takav turnir mogao odigrat' na zatvorenom bazenu. Posto mi je tu malo LEN nejasan. Zadnjih godina se sva takmicenja, sto klupska, sto reprezentativna, igraju na otvorenim bazenima. ;)
Printable View
imamo mi i otvoreni bazen koji bi uz ulaganje bio FENOMENALNO mjesto za tako nešto. olimpijskih dimenzija,kao što znamo. nego, mi smo kotorani latini i lacmani , pizdulje koje ćute na ovakve stvari. možemo se samo pokrit kušinom i eventualno popišat na biciklu..ponekad...
Ne samo to, sjecam se izjave Bora Mracevica date prije manje od godinu dana da su novljani vec obezbijedili 3 miliona eura za adaptaciju Skvera. Ne znam dal' se ista zapocelo, ali oni makar to imaju u planu.
Nemam problem sa tim, imam problem sa nasim ljudima u Savezu. Njih treba mijenjat. Da krenemo od sekretara...:mad:
na novskom bazenu se dosta radi,po mojim informacijama, oni će to završiti za septembar.
vjeruj mi da mi je milo. neka rade. kao i ti, krivim klošarske kotorske dps kadrove ui savezu koji ništa ne rade za kotorske interese i krivim pizde od političara koji isto ništa ne čine za kotor.
ozbiljno razmišljamo da napravimo jedan lokalni pokret za kotor koji će se baviti samo dobrobitom kotora,kao opštine naravno. bićeš pozvan da se pridružiš.
k.
mada, zaboravio sam da si ti sada podgoričanin :)...tako da pazim što pričam...
iuljivemuve...
ma da, zavrsice se novski bazen u septembru. vec trecu godinu se zavrsava u septembru.
Tako ti je bgh kad birate pogrešno na lokalnim izborima ;)
Glavno da Ranko poperi ono auto ispred vrata od grada, pa što ne čini nešto za klub. Pi
Shto se toga tiche oce li izgledat dobro i biti kvalitetno ne sumnjam ali treba dosta dok se nakane da udju u projekat!!!Vazda je neka zgrada bila bitnija od nekog sportskog objekta ali to nije tema!!!U sushtini je demokratija takav sistem dje svako gradi shto zeli a najbrza zarada je na zgradu (stanovi +poslovni prostor)
Na predstojećim Mediteranskim igrama u Peskari (od 25. juna do 5. jula) vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće u prvoj grupi sa Srbijom, Italijom, Francuskom i Libijom. U drugoj grupi su Hrvatska, Španija, Grčka i Turska.
Crna Gora će se na ovom velikom takmičenju rivalima suprostaviti sa B timom, odnosno B reprezentacijom.
Vaterpolo turnir počinje 30. juna.
(sa sajta vaterpolo Saveza)
Prvo, ne znam koji to nas B tim :confused:
Nasa baza, tj. fond igraca je jako mali, ako ce sa A reprezentacijom biti 15-16 igraca, a ako ce zlatni juniori nastupiti za Univerzitetsku reprezentaciju, ko ce onda na Mediteranske igre :confused:
Nismo se trebali prijavljivat za ovo... Bez ako nece igrat': Todorovic, Barba, Vukic, Mijanovic (Budva), Draskovic, Petrovic, Crepulja, Milosevic (Primorac), Draskovic (Val), Jelic, Kordic, Misic (Cattaro), Sekulic, Pejakovic (jadran). Evo nadjoh 14 igraca. :)
Ali ovo su uglavnom iskusni igraci, neki su blizu 30-e...
Nisi sve procitao, zlatni juniori (20 god) ce igrat' na Univerzijadi, a mislim da bi bilo neozbiljno da na Mediteranske Igre vodimo omladince (do 18 godina). Nije to extra talentovana generacija...
I niko od igraca koje sam naveo nije u A timu. ;)
Ne pratim baš situaciju u vaterpolu,kakav je status Mlađana Janovića,da li je još uvijek član Primorca pod suspenzijom ili je raskinut ugovor?
Dobili su taj status na nas racun :D
Pa i Izrael pjeva na Eurosongu pa što :)
Bolje da je jače takmčenje, mada Srbija je jako blizu Mediterana, možda najbliža od zemalja koje ne izlaze na isti.
Pa nije bitno što učestvuje, poenta je da nije do Evrope ;) Poredjenje je ipak na mjestu hehe.
pa naravno, što je veća konkurencija to je veće interesovanje za takmičenje. Vidite ovaj Serbia Open, nidje nikoga jer nema jakih imena.
Podržavam učešće Srbije hehe.