BMW Williams = Ferrari :!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :roll: :x :( :evil: :trashcom: :hammer: :ass: :D
Printable View
BMW Williams = Ferrari :!: :!: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :roll: :x :( :evil: :trashcom: :hammer: :ass: :D
Poshtovani chitaoci, za 19 minuta treba da pochne Malysian Grand Prix 2004.
Sad je neshto prichao Coultard (*****), on rekao da sumja u Mercedesov motor.
Sve cu da prenosim, ostanite pored malih ekrana i chekajte...boom ili vrh!
Bruka za Raikkonena, u toku kruga za zagrijavanje, on proklizava i okrece se za 180 stepeni pa neki Williams zamalo da ga udari!
Slab pochetak za njega!
U pochetku sve je OK, Ferrari vodi...
Ljudi, Barichello proklizava, Montoya pretica njega a mislim da brzo i Scumija.
Montoyin najbrzhi krug: 1:39:335!Shumijev najbrzhi krug: 1:36:894!
Barichelo ima problema jer i Raikko je 3!
52 krug. Webberu je puknula guma a Sato je letio.
I Webber je zavrshio trku jer je izletio, hteo je da ide u Pit Lane ali...uuuuuuWebber na drugo mjesto, u qrc!
Ralfu je eksplodirao motor a bolida je stopirao tachno kod vatrogasca!
Na 27 krugu Schumi je priticao neki Sauber za cijeli krug!
Finish za Heidfelda, problemi! :cry:
Opet Raikkonena zajebava motor, VVVRRRHHH! :D :lolblue: :respect: :bravo: :ass: :blah:http://www.click-smilies.de/sammlung...smiley-001.gifhttp://www.click-smilies.de/sammlung...smiley-007.gifhttp://www.click-smilies.de/sammlung...smiley-016.gif
Eto, to sam chekao, to smo chekali!
Neka je sa srecom!!!!!!!!!
Takvo lezanje, takvo ubrzanje ja josh nisam vidio!
Zna se ko je gazda!
jos jedna pobjeda......mozda i bolje sto nije toliko ubjedljiva kao u australiji ali ostali moraju jos mnogo da rade da bi stigli ferrari a posebno mclaren...zao mi je kimija...mislio sam da ce momak osvojiti koji bod....weber nije imao srece a tek onako los start nego sreca da se neko nije zakucao u njega....alonso opet ima dobar start vidjeli ste koliko je napedovao na startu istina protiv slabijih timova.....barikelo je zeznuo stvar sa taktikom koju su mu vjerovatno promjenili tokom trke kako bi izvukao ovo 4 mjesto inace nista uzbudljivo jedino dueli trulija i butona
i fabia mozda bi mogao da prekines sa direktniom prenosima trka...jer cisto sumljam da iko to prati ;) a ako ti je dosadno tokom trke pisi nesto drugo....jer moram posle tebe da skrolujem 2 strane da vidim dje smo stali ili barem na kraju sve to u jedan post
ole ole ole :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
majstor je ponovo pobijedio
Vidjeste li Buttona kako ga gari do 19.200 rpm 8)
Ali sasija BAR-a je dosta losa, McLaren u kombinaciji sa Hondinim motorom bi OTKINUO Ferrari :lol:
Meni ovo vec posle dvije trke postaje dosadno.....http://jm.g.free.fr/smileys/annoyed.gif jedino mi je milo za BAR,a neko mi se cini mi se na pocetku sprdaohttp://jm.g.free.fr/smileys/smiley_abzw.gif
pa da znas da bi onako mclaren ima onaj ostar nos....pa kad ga zaletis 300 i uletis u popijeko parkirani ferrari vjerovatno bi ga okinuo :) ;) i dobro kazes nema snage za to mercedes ;)Quote:
Originally Posted by NSX
:bravo: I jos jednom je dokazano da FERARIJU niko ne moze da se primakne! Forzza Schumi, Schumi is the best! :yipiiii:
Schumi is KING!!!!!
Zhao mije za Merca, a za Kimija nimalo jer on je hteo da pobjedjuje Schumija proshle godine!
ono sto me razocaralo mnogo je to kako je kimi odgurnuo onoga kad je prisao da mu pomogne ili ga uputi kuda da ide....mislim jasno je da je covjek razocaran i da je puno ocekivao pogotovo zbog prosle sezone ali onakvo ponasanje....ja da sam na bernievom mjestu ne bi prosao bez neke kazne...ne mrzim kimija i isto bih rekao da je schumi nesto slicno uradio...
evo trenutno stanja posle malezije
Rezultati:
1. Michael Schumacher (Njem/Ferrari) 1:31:07.490 (204.384 kmh)
2. Juan Pablo Montoya (Kol/Williams-BMW) 5.022
3. Jenson Button (VB/BAR-Honda) 11.568
4. Rubens Barrichello (Bra/Ferrari) 13.616
5. Jarno Trulli (Ita/Renault) 37.360
6. David Coulthard (VB/McLaren-Mercedes) 53.098
7. Fernando Alonso (Špa/Renault) 1:07.877
8. Felipe Massa (Bra/Sauber-Petronas) 1 krug
9. Cristiano da Matta (Bra/Toyota) 1 krug
10. Christian Klien (Aut/Jaguar) 1 krug
Poredak vozači:
1. Michael Schumacher 20
2. Rubens Barrichello 13
3. Juan Pablo Montoya 12
4. Jenson Button 9
5. Fernando Alsonso 8
6. Jarno Trulli 6
7. Ralf Schumacher 5
8. David Coulthard 4
9. Felipe Massa 1
Poredak konstruktori:
1. Ferrari 33
2. Williams-BMW 17
3. Renault 14
4. BAR 9
5. McLaren-Mercedes 4
6. Sauber 1
Koji crni Mclaren... Milo mi je shto je BAR dobro proshao, a Ferrari opet pokazuje svoju dominaciju. Shto se tog incidenta sa Kimijem tiche ja ga ne bih kaznio jer je momku prekipjelo vishe. Proshla sezona ochajna, pochetak ove katastrofalan... Takav vozach zasluzhuje mnogo mnogo bolji tim od Mclarena.
Sumi je bog formule 8) ......,a Mclaren katastrofa :roll: :roll:
FORZA FERRARI
nemoj tako to je vasa omiljena firma koja je napravila slr-a :twisted:Quote:
Originally Posted by VIERI_32
ma mclaren je super....mercedes im je slaba tacka... :D bolje bi im bilo da opet pocnu saradnju sa bmw-om pa da iduce imamo i wiliams i mclaren bmw :)Quote:
Originally Posted by 2_fAsT_4_YoU