Kakva tuga od ekipe.
A i ovaj komentator sa arene samo sto ne zaplače,ili mi se čini?🤣
Ja ih nešto ne mogu pohvatat,ima onaj jedan sto voli Inter mislim.
Printable View
Kakva tuga od ekipe.
A i ovaj komentator sa arene samo sto ne zaplače,ili mi se čini?🤣
Ja ih nešto ne mogu pohvatat,ima onaj jedan sto voli Inter mislim.
Zasluzen poraz, kakva nula energija u timu, napadaca, a da ima normaonog uveta tamo Leao na prodaju odma.
Tu es mon hero.
Da Leao ima sto u glavu zahvalio bi se milanu i posao u neki ozbiljan klub.
Covjek gubi najbolje godine svoje karijere,realno je jedan od najboljih igrača lige zadnjih 5 godina.
Sto ga forsiraju na špica bas ne znam,prirodna mu je pozicija valjda to lijevo krilo i tu je mnogo opasan kad krene i tad je jedan od najopasnijih igrača na svijetu definitivno.
Nije taj za ozbiljan klub nego za Arabiju
Moze u ozbiljan klub ali kao treci rezervni spic... Da ulazi ljut i gladan ponekad iza 70tog min. A kao lijevo krilo koje bi igralo odbranu koliko li i spic i prema kome bi morala da se natweakuje citava ekipa u tom slucaju? To ne moze ni u Arabiju..
Izvukosmo X.
Samo Interu donosimo titule :D
Još da opuvaju ovo gadno Komo.
Kako mrzan tim.
On je uz menjAna pojedinačno najzaslužniji igrač za većinu pobjeda te ekipe prethodnih godina,pa mozda i ove koja mu je vjerovatno najgora u zadnje tri.
Milan je doveo dobre igrače ove godine,ali bez rezultata. Kad je već tako bolje da uvale njega za dobre pare dok je još na cijeni.
Nego,dobar rezultat za Inter(hvala parmi opet🙂) pred večerašnji meč,možemo da se opustimo šta god da bude,jer slijedi lakši raspored i da se polako ovo privodi kraju🙂
Ma strava je on za vidjet ali mislim da je neozbiljan u glavu i to je sve. Ni prvi ni poslednji... Znaju ga navijaci Milana svakako bolje od mene..
Mislim da je titula zavrsena. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izgleda i zvanicno maltene
Kakva je klasa Petar Sucic, nerealno. Bolji je od Barele bar 5x a onaj na trzistu vrijedi vise
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Kako su izvikani ovi igrači Koma.
Koja prevara od ekipe.
Bravo za ćivua. Do smrti ga drzati [emoji23]
Napraviće on nešto.
Evo titula, možda i kup.
Više no jado Inzagi mrtvi.
Inzagi je dzorz majkl za njega. I prince zajedno
Auh kakav meč. Kakva noć,mora svaki Interista biti zadovoljan nocas.
Bez lautara i damfrisa skoro cijeli meč okrenuti opet protiv odličnog koma 2-0,svaka im cast. Sad bi se valjao taj kup osvojit kad se ovako proslo nocas.
@zubizareta,kako je pogodio brat kivu izmjene a 🤣
Inzagija više niko ne pominje.
Pokojni je.
Pa zasto bi ga pominjao kad je kod Arapa? Kad uzme te stotine miliona, ako pozeli da se vrati u Evrropu igrace fino njegove ekipe.
Kivi je osvojio prvenstvo u svojoj prvoj godini, debitantskoj.
A Inzagi u 4 godine jedno Skudeto.
Ne pominje Inzagija niko jer je nebitan lik.
Slab je trag ostavio.
Neće ga niko u Evropi tražit slobodno.
Prosipanje kao i Pioli...
Ne znam. Izgleda da samo ja vidim razilku u igri ekipe i razlku u stavu kluba sa inzagijem i Kivuom :)
Skudeto i kup? Vazi. To Inzagi nije mogao da nije pucao na sto vece?
Pa i sa Murinjom na kraju polusezone je inter imao +19 u odnosu na Romu pa je jedva uzeo skudeto na kraju. A i da nije niko ne bi zamjerio Murinju..
Sučić doktorica samo takva. No i on ne moze da igra kad se Barela forsira, to je lik koji se pita sve u klubu zajedno sa Lautarom, cak i oko transfer politike. A nista gori nije igrac od Barele. Lako je Interu kad ima Thurama, evo Lautaro je povrijedjen duze vremena ali se ne osjeti kad je Thu tu da vuce ekipu. Snaga, brzina, sve ima
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Evo kalćopoli 2 u najavi. Pa vrijeme je vise bilo vidjelo se iz aviona da navlace sudije za inter. I to zadnjih dobrih 5 godina. Treba im uzet i onu titulu sto su Juventusu oduzeli jer su i oni isti namjestali u kalćopoli 1.
Izvini šofro,nismo te prepoznali🤣