Mavericks exploring trade market for Anthony DaytoDayvis.
Kako brzo padose.
Printable View
Mavericks exploring trade market for Anthony DaytoDayvis.
Kako brzo padose.
Vooooooch.
Brao ti ga brate moj.
Sreca, naidjose Pelikani dok je Gordon van igre. Ali, ne lizi vraze.. zadnja loza je to. Moze biti i par nedelja da preskoci. To bi bio pakao.
Zamisli ligu dje Harden postize 30 po mecu, dje Orlando igra odbranu ko najveci levati.
Mada ponovo je 2016. i Harden zivi na liniji za slobodna.
Da nema Hjustona i par drugih ekipa, liga CBA.
Memfis - CBA
Orlando - CBA
Fila - CBA
Vizardsi
Mavsi
Bruklin
Cikago
Klipsi
...
Jedino Hjuston i OKC sto igraju kosarku, ovo drugo pih.
Portland je simpa ali opet na kraju to je tima dje glavni igrac radi side step trojku za pobjedu i to je air ball.
wizardsi i netsi, smjena generacija, ocekivani raspad. veci je problem sto zbirno imaju 0.5 igraca koji izgleda kao da ce nekad mozda dodji do blizu all-star nivoa, mada ih ni draft loto nije mazio (pogotovo wizardse).
clippersi takodje smjena generacija, zamjenili svu mladez gerijatrijom, a pikova ni za lijek. mavsi putujuca bolnica. orlando ti je zalutao tu, ne moze ekipa sa suggsom i wagnerima (mada samo jedan igra) da bude CBA nivo.
Jokara jeste razbio sa tripl-dablom i zadnji put, ali je ovog puta imao i cak 9 izgubljenih lopti. To je preeevise.. mogao je lagano da bude tragicar...
Ne vjerujem ali ipak prizeljkujem i nadam se da mozemo vidjeti ovaj Dalas sa pridruzenim Dejvisom i Irvingom.
Ubijedjen sam da ih niko ne bi zelio za protivnika ukoliko bi se ugurali nekako u razigravanje.
Ako je vjerovati glasinama, ovo je Juta tražila od Detroita kad su pitali za Markanena - 3 igrača i 8 pikova.
A mnogo je, kume. ;)
p.s. Znam da pick swaps nisu klasični pikovi već zamjene pikova, ali svejedno je previše.
https://i.ibb.co/7wDhGNd/viber-image...-19-25-463.jpg
Malo je to za njega
Malo.
A Detriot bi postala jaaaaako zajebana ekipica.
Zdrav Ajvi glava za glavu.
Markanen je igrac regularne sezone i po kojeg bljeska.
I cini mi se da je jednu povredu daleko od karijere Porzingisa.
Na EU je imao poluvremena i partije da mislis da ne moze mu niko nista.
Pa su ga onda gasili cijelo poluvrijeme, ili kad se odlucuje njega nema.
Tobajas je uvijek raspoloziv, Holand isto i donosi energiju s klupe.
Da ide to na igraca sto nece igrati trecinu sezone, a on ked ne igra tu trecinu ovi su onda bez dva veoma bitna igraca rotacije donji.
Jer kad se poveze par poraza krece realnost, a u toj realnosti im trebaju sva trojica, a ne da nema nijednog, jer su dati za Laurija koji ne igra.
ivey i harris nisu jos igrali ove sezone, a holland je negdje 7-8 igrac, tako da je nekakav uspjeh detroita bez njih moguc. ivey niko ne zna sto je, a utah ima vec par nizih bekova, plus je vec u cetvrtoj sezoni i treba da mu se produzuje ugovor, tako da se sve vrti oko hollanda i pikova. 8 godina bez prava na svoj pik je podosta. detroit ce biti dobar jos 4-5 godina, tako da ti swapovi ne bi trebali biti bolni. posto su dobri timovi sve skuplji za odrzavanje, ti pozniji pici bi bili problematicni, pa se mozda nadju na 3+3 swapa ili tu negdje. vjerovatno ovo djeluje kao dobra ideja, samo je pitanje moze li se naci bolji igrac da se sune ovo ili nesto slicno.
a kako utah tankuje evo cetvrtu sezonu, pitanje je i koliko je markkanen stvario bio skrsen ovo do sad, a koiiko su ga odmarali da slucajno ne bi dobili neku utakmicu.
a uklopio bi se dobro u pistonse, to nema sumnje. petorka cade, thompson (ili robinson), lauri, stewart (ili thompson), duran + ovo okolo kako igra? finale konferencije.
Markanen nije Jokić ali je dobar igrač.
Ima slobode u Juti masu ali opet što @Bruda reče ima utakmica đe ga nema.
Uklopio bi se u svaku drugu ekipu i možda bio uspješniji.
Ali mislim da Juta može dobit i više za njega.
Kakav god da je JJ, radi covjek prilagodjavanja u prvoj utakmici sezone.
Ovo sto gledam ove sezone bas nekako ko da nikad gori trenerski posao, kao da nije bitno.
Nocas gledam Klivlend, Siakama rijetko kad paze najbolji defanzivci Klivlenda, non stop ga faulira Vejd i salje na slobodna, doduse na 2+1. Jer toliko je nesposoban.
A onda te vec pripremljene rotacije bez smisla, da ulaze u igru igraci koji totalno ne pariraju protivnickim.
Pa pad moze da se ubije utakmica izlaze bitni igraci, zato sam ove godine vidio toliko vracanja nekih raspalih timova.
Ali Klivlend sto se ne cima da nadmudri protivnika ove sezone.
Dobijaju, ali sto se trenerskog posla tice, bas neki minimalni trud.
Isto je onaj Degnal zlata vrijedan.
Trener Denvera dosta radi, Finc s onim sto ima, Onaj iz Bostona ce opalit 67 trojki...
Malo se prica o tome kako jedan trenerski gem truli i Bruklinu.
Evo Siakam na onog maleckog Portera dva napada za redom. Bez svičeva.
A bilo 21, umjesto dvije vrhunske odbrane da se odigraju i ubije vise utakmica.
14 razlike.
And Kenny Atkinson needs time.
Dobice na kraju, ali tko sto je svaki igrac odigrao full minute. Pa onda povredice, zamor...
a koji crni finch, evo ga ovaj ruki iz sunsa skoluje.
a ova krtica sto je dosla iz denvera da unisti dinastiju u nastajanju je uspjela da draftuje jedinog beka sa kentuckyja koji nema pojma i usput da dva pika za to zadovoljstvo.
vrati se jonny flynn, sve ti je oprosteno.
Ево Финч теби у инат. [emoji23]
Ни рекорд 11-5 ти не ваља. Што би ти? [emoji16]
10 pobjeda protiv totalnih krs ekipa - najbolja ekipa koju smo do sad dobili je portland sa 40%, 5 poraza protiv dobrih ekipa. i to ni blizu nismo bili.
ne znam sto bih ti rekao, avet. osim nikad lakse pare.
Ант мора да узме тај последњи шут. И тачка.
mnogo stvari se moralo, ali da ant mora da sutne zadnju nije na tom spisku. ne moze egal zavrsnica da se igra bez conleya. ne interesuje me ko ce na klupu, moze i edwards ako treba. ne moze zadnji napad da ne brani clark. ne mozes da bacas lopte ispod kosa kao iz tudje ruke. ne mozes da trazis poslednji time out da bi izveo loptu sa protivnicke polovine na 20 sec do kraja. izvedi sa strane pa trazi ako udvoje ili ne preneses. to ti je finch... i precesto ne valja.
Bez Gordona i C.Browna oborise ekipi koja je imala 10:3 do prije meca. Nije to lose... A Gordon jeste igrao, ali bolje da nije. Svega 3 minuta i sjebao zadnju lozu skroz, sad Boga pitaj kad ce se vratiti. Divota...
Trenerski brainfart, ovo nocas ne bi niko iz EL ispustio.
Prelomise napokon prvo poluvrijeme i Udoka imao brainfart da ne igra Adamsa na Jokica u 2.
I Jokic se tu razgoropadi, uze svaki sut nebranjeni, povede Denver.
Ali i sredinom 3/4 pravi 4. faul i pazi bravuru Udoke - odmah je izveo Senguna, koji je trebalo da iskoristi momentum i napadne ga i mozda optereti 5. licnom, i uvodi Adamsa koji to nece nijednom uraditi 🤣
I ovaj lagano naredna 4 minuta pjeske, ide na slobodna, organizuje igru...
Znam da Finc ima mana, ove godine defanziva upitna (mada nije to njegov fah), ali sto se gleda po ligi, on treba da drzi predavanja za licencu.
Vele OKC moze da bije pa zato igraju odlicnu odbranu.
A nije brate no nece Degnal pocet drugo poluvrijeme tako sto ce dati najboljem protivnickom igracu da prodise, i jos ga sacuvati od faulova.
A nece no ce gledat na svaki nacin krv da mu popije.
Isto valja konstatovati da je bolje bilo Memfisu da su pocerali neke druge igrace, a ne Bruksa.
Dilon da Vilan donosi pobjednicki mentalitet i vrijedi svaki peni.
jedini njegov fah je da izgubi dobijene utakmice i utakmice protiv timova kojima fali 3/4 rotacije. moze kliniku da otvori, jedino ne znam bi li nasao jos nekoga uz njega da predaje tamo.
netsi (tada sa 0/7) su vodili u 4/4. hornetsi su vodili u 3/4. wizardsi su se sa 27 spustili na 5 na par minuta do kraja, nego su drzali petorku sa djecinom i tristanom vukcevicem, nije im prioritet da dobiju nesto.