Hvala druze! A reci mi dal moze ton od notikacije da se pojača? Zvono jee bas jako,al ton poruke zaista slab. U dzepu nikad ga ne cujem i ako je na max
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Printable View
Ako ti je zvuk notifikacije na max, onda jedino da oromjeniš zvono notifikacije na neku malo dužu melodiju.
Al nije to to. Promjenio sam zvuk,al ton je veoma slab. Za raliku na pr Rn7 sto sam koristio. Kada zvoni,cuje ga komisija,kada stigne poruka ja ga ne cujem u stanu koliko to tiho/blago na spram zvona.
Koja je razlika izmedju redmi 10 pro global i indijske verzije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kada podesim default pozive na sim1,ne da mi opciju uopste da pozovem nekog sa sim2 kartice? Na RN7 dam duze drzao broj ili ime korisnika i posle toga ti nudio opciju pozovi sim2? Moze li se tu sta podesiti?
u podešavanjima izaberi "always ask" opciju, svaki put će te pitat sa koje kartice da zove.
u zavisnosti od dialer aplikacije, kod nekih (većine) imaš mogućnost da memorišeš preferiranu karticu za određene brojeve tako da te u tim slučajevima ne pita sa kojeg da zove
Drug,nisi shvatio moje pitanje. [emoji2]
U podesavanja sim kartice imas 3 opcije: sim1 sim2 da ti budu prioritet poziva ili da sam odaberes prilikom poziva jednan od sim kartica 3 opcija.
Kada odaberes Sim1 kao prioritet,naravno on ti non stop poziva iz sim1. Al nekad imas potrebu da pozoves sa sim 2, i ja sam pitao kako pozvati sa sim2 ako je sim1 vec priorotet? Razumijes li sada?
A da sam sebi odgovorim,posto sam juce izgubio pola dana da nadjem ovu ocpiju[emoji1787][emoji1787]
Morate prvo da pozovete sa Sim1 i onda na ekranu se pojavi opcija change sim,tu se klikne i onda poziva sa sim2 bez prekidanja poziva samo promjeni naziv operatera u vrhu.
Mozda ce nekom trebati[emoji123]
praštaj
Ja imam drugi problem koji nisam uspio rijesiti ni sa fabričkim resetovanjem kao ni sa razgovorom sa operaterima. Sim 1,telenor kartica. Sim 2,telekom. Kad mi je uključen mobilni internet, koji je u 95% slučaja preko Sim1 kartice( znači telenor) sve radi kako treba . I odlazni i dolazni pozivi na obje kartice. Ali kad prebacim internet na Sim2 karicu( telekom) tada više nisam dostupan na Sim1. Svima daje da sam isključio telefon ili nisam dostupan. A na ekranu stoji ful signal. Jedino "rešenje" je da Sim 1 karticu stavim samo na 3G mrežu i onda radi kako treba. Telefon je Xiaomi Mi 9t pro.
Prodo bih Xiaomi Mi11 256gb, ko nov je bukvalno
Pa poenta je da kad se prebaci na drugu,onda na onu prvu nisam dostupan. A signal do maksimuma.
Možda telefon nema 2x 4G čip.
Kada SIM2 uhvati 4G mobilni internet, onda nema signala na 4G na SIM1.
Stavi SIM1 onda na 2G. Manje će ti i bateriju trošiti.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Poco koristi google app tacno,to su mi rekli isto iz bajtboxa isto.
Na Poco moras pozvati br da promjenio na Sim2,dok na Rn7 sam duze drzao na ime i call sim2 je nudila opcija.
Uglavnom sam to rijesio
Nesto sada gledam RN7 je imao opciju slika pri pozivu u cijelom ekranu,dok x3 je samo ikonica. Eto sada jurio malo po google,nissm mogao naci opciju,izgleda da je nema na novije modele
Ista situacija,davno sam sa RN7 prešao na RN9 i nisam mogao naći da se prof.slika pozivaoca pojavljuje preko cijelog ekrana nego u nekom kružnom okviru...ka slika sa spomenika daleko bilo
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
RN7 je imo svoju aplikaciju za snimanje poziva,a na Mi 10T lite ne radi ni jedna sa plej stora
Ma snimanje poziva sam jednom koristio iz sprdnje za druga,al nikad stvarno mi nije trebao. Dok ovo sto rece kolega gore,ikonica bas me nervira jer bukvalno kao telefon iz 2005god.
Ima kao neki programi za to al nisam ih instalirao
Stigao 13.....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...47c47ca21b.jpg
Stigao i meni na Note 10 Lite ali fastboot verzija što znači ne može da se odradi update iz telefona već preko računara... Sacekaću kad nađem malo vremena i da vidim utiske :D
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk