Ono što mi u tom slučaju nije jasno je to, da firma ima 2 imena bukvalno?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Printable View
Nema to ti je puni i skraceni naziv, moja firma u nazivu ima 3 engleske rijeci doo Podgorica, a skraceni naziv je samo te 3 engleske rijeci, tako da moze slobodno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pise da moze kao izuzetak i naziv na engleskom.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Zna li se šta kad će moći da se registruje firma?
Treba da se usvoje izmjene zakona po hitnom postupku.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Nije mi jasno cemu ta ovjera kod notara (osim da uzmu pare), ako je zbog potvrde identiteta onda bi digitalni potpis bio sasvim dovoljan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko se krece registracija firme kod agencija?
A ima li sto drzavi da se plati,na jedno mjesto mi rekose 500e :monocle:
50 eura kad ti radis a 500 kad agencija radi :)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Do kraja nedelje bi navodno trebala da se usvoji izmjena zakona, po kojem bi se dokumentacija kod notara (statut, odluka) ipak ovjeravala u papirnoj formi, a potom upload na IRMS.
Ko uvati muštuluk, ima ručak od forumaša....
Predlog još nije prošao odbore, usvojiće ga standardno kao što rade, pred sami rok tj.krajem marta
sve i da krene, bice to sjajno, sad zahtjevi stoje 20+ dana, zamisli tek kad krene to
Meni zadnje što sam pitao 300-400 eura za otvaranje firme rečeno.
Ako neko radi i ima posla, onda se možda isplati dati pare da neko to sve završi, da se ne čeka po šalterima i da te niko ne vraća sto puta zbog nečeg što fali. A fali ili pečat, ili je pao sistem, ili Slavica nije tu danas.
Jutros mi iz PG firma dala ponudu na 500€, za otvaranje.
Inače, nisi u toku izgleda, nema više čekanja po šalterima, sve se radi online.
Osim ovjere statuta/odluke, koja će se ovjeravati kod notara, potom upload uz el. potpis.
Trebalo bi da se usvoji brzo odluka...
Slažem se, jeste puno, i ima jeftinije svakako.
Kako ko ima posla, tako i cijene formira.
Ovo je ozbiljna agencija, kojoj posla ne fali, te su stavili tu cijenu, pa ko voli neka izvoli...
Ali u neku ruku se i slažem.
Ko neće da malo istraži i vidi sAm što mu treba, neka fino plati pa neka se klati.....
Sve ima na asistent.me , ko nece da se cima i treba da plati .
Ista stvar za sve ostalo u zivot . Odes u servis da ti promijene sijalicu u far na auto naplate ti 15e . Kome je muka da se cima ode i plati kome nije muka ima ruke pa zamijeni za 10min za 0eura.
Samo je bzv sto se pravi bauk oko nekih stvari